Çok teşekkür ederim canım. Allah senin gibi mutlu olmayı bana da nasip etsin.Doğum günün kutlu olsunTam 34 yaşımda 2. evliliğimi yaptım. Çok şükür mutluyum (yaş 38).
Bengü kim acaba?evlenmenin yaşı yoktur doğru insan bulduğun zaman mutlusun:)
ben 25 yaşımda evlendim.
39 yaşında evlenen bengü var:)
Merhabalar,Evet bugün benim doğum günüm. Kimlikte ocak ayı ama gerçekte bugün, biraz geç yazılmışız. Neyse konu o değil. Bugün itibariyle 34 olmuş durumdayım. Ne dersiniz hanımlar? Benim gibi 34ünde bekar olan ve sonra çok güzel evlilikler yapanlarınız oldu mu?
tabiki herşey kısmet ama 41 cok büyük bir yaş ilk cocuk icin. 50 yaşında 9 yaş cocuk...Kuzenim 39 da evlendi 41 dede dogurdu tup bebek falanda degil normal hamilelik nasibe ne yazilmissa o hersey olur niye olmasin
Siz kendinizi iyi olarak görüyorsanız siz de “kapılmamışsınız”. Bir de o gözle bakınBu yıl jupiter yay a geçtiyani şanslı yılımız. Benim biraz yaş konusunda takıntım oluştu insanlar çok dalga geçitor çünkü. Tiny miny yaşını hiç göstermiyorsun, 3 aylığını aldın mı diyen bir arkadaşım da oldu. Güya yakın arkadaşım ve güya espri yaptı. Bu yaşa kadar iyiler kapılmıştır diyen de oldu. Bilmiyorum artık düzgün bir evlilik yapamaZmışım gibi hissediyorum.
Annem beni 39yaşında doğurmuş ilk çocuğum. Ha kuşak farkı oluyo ama 30da da doğursa yine olacaktı. Ama kendisi hala bütün işlere koşturur. Benden daha dinç maşallah diyeyimtabiki herşey kısmet ama 41 cok büyük bir yaş ilk cocuk icin. 50 yaşında 9 yaş cocuk...
Canım benim...Haha evet hatirliyorum ordada derdin olsun senin tatlis dilinle doyuyordur millet zaten kendine coook iyi bak
Elestirdiginizin ne oldugunu tam anlamadim ben oda erken nasibini bulsa erken evlenirdi eside evladida gec oldu ne yapsin elinde olan birsey degil bu islertabiki herşey kısmet ama 41 cok büyük bir yaş ilk cocuk icin. 50 yaşında 9 yaş cocuk...
Benden 4 yaş büyük, ve çok ideal olduğunu düşünüyorum. Senin de gönlüne göre olsunSenin adına çok sevindim cnm. Ben de inş senin gibi mutlu olurum. Eşin kaç yaşındaydı canım???
EvetSizin ve eşinizin ilk evliliği miydi?
Abim kırk, eşi 35in üstüydü evlendiklerinde sormadik bize düşmez zaten. Herkes parmakla gösteriyor o derece mutlular bir de bebeleri var:) Yaşa takılma, gerçekten hayat arkadaşı olabilecek es herkese nasip olmuyor, yaşla hiiiic alakası yok:)Evet bugün benim doğum günüm. Kimlikte ocak ayı ama gerçekte bugün, biraz geç yazılmışız. Neyse konu o değil. Bugün itibariyle 34 olmuş durumdayım. Ne dersiniz hanımlar? Benim gibi 34ünde bekar olan ve sonra çok güzel evlilikler yapanlarınız oldu mu?
Eşiniz kaç yaşındaydı acaba?Merhabalar,
Doğum günümden 2 ay sonra eşimle tanıştım. 1 buçuk ay sonra nişan, nişandan 7 ay sonra da düğünüm oldu. Neredeyse 35 oluyordum :) 4 yıl arayla iki evladım oldu çok şükür.. Her nasip vaktine esirmiş.. inşallah siz de bulursunuz mutluluğu...
İnş cnm. Allah gönlümüze göre versin.Olurrrrr....allah yazsdiysa kaderinde varsa yasin onemi ol.adan cikar karsina...45inde evlenip cok mutlu olanida gordum..allah hayirlisini cikarsin...evlilik gorundugu gibi degill...tanidim zannettigin kisi evin icine gori ce farkli kisilige burunebilir..acel etmeden iyi karar vermek onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?