34ünden sonra evlenen hanımlar buraya?

bu şubatta tam 30 olucam ama evliliği 40 yaşlarında düşünebilirim anca çocukları çok sevdiğim için ama belki yani

Merhabalar,
Doğum günümden 2 ay sonra eşimle tanıştım. 1 buçuk ay sonra nişan, nişandan 7 ay sonra da düğünüm oldu. Neredeyse 35 oluyordum :) 4 yıl arayla iki evladım oldu çok şükür.. Her nasip vaktine esirmiş.. inşallah siz de bulursunuz mutluluğu...

Siz kendinizi iyi olarak görüyorsanız siz de “kapılmamışsınız”. Bir de o gözle bakın

tabiki herşey kısmet ama 41 cok büyük bir yaş ilk cocuk icin. 50 yaşında 9 yaş cocuk...
Annem beni 39yaşında doğurmuş ilk çocuğum. Ha kuşak farkı oluyo ama 30da da doğursa yine olacaktı. Ama kendisi hala bütün işlere koşturur. Benden daha dinç maşallah diyeyim Bir de arkadaşlarımın anneleriyle yaş farkı olmasına rağmen hep yaşından küçük gösterir hala öyle. Allah her şeyin hayırlısını versin.

Haha evet hatirliyorum ordada derdin olsun senin tatlis dilinle doyuyordur millet zaten kendine coook iyi bak
Canım benim...
Çok çok teşekkür ederim.
Sen de kendine çok dikkat et.
Hepimiz çok mutlu olalım.
34'ten sonra da önce de...

Bizim ofiste çalışanlardan biri 34 yaşında evlendi o sene bebeğini kucağına aldı.Nasip ksımet işi bunlar kafanı çok takma bence.

tabiki herşey kısmet ama 41 cok büyük bir yaş ilk cocuk icin. 50 yaşında 9 yaş cocuk...
Elestirdiginizin ne oldugunu tam anlamadim ben oda erken nasibini bulsa erken evlenirdi eside evladida gec oldu ne yapsin elinde olan birsey degil bu isler
Guvendigi hesapladigi seyler vardir onunda

Abim kırk, eşi 35in üstüydü evlendiklerinde sormadik bize düşmez zaten. Herkes parmakla gösteriyor o derece mutlular bir de bebeleri var:) Yaşa takılma, gerçekten hayat arkadaşı olabilecek es herkese nasip olmuyor, yaşla hiiiic alakası yok:)

Eşiniz kaç yaşındaydı acaba?

Olurrrrr....allah yazsdiysa kaderinde varsa yasin onemi ol.adan cikar karsina...45inde evlenip cok mutlu olanida gordum..allah hayirlisini cikarsin...evlilik gorundugu gibi degill...tanidim zannettigin kisi evin icine gori ce farkli kisilige burunebilir..acel etmeden iyi karar vermek onemli

İnş cnm. Allah gönlümüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…