Evet ama her Tür insan var. Dikkatli olmanı öneririm.Özel bir şirkette çalışıyorum. Aslında ben de tam tersini düşünmüştüm. Yani büyük şehir daha çok insan daha çok seçenek gibi.
Hem bag kopmuyor hem baskasinin cocuguna sorumluluk her yigidin harci degil hemde acikcasi ister istemez her cocukta bir dusmanlik sebep gorme oluyor duydugum okudugum isterse ayriliktan 5-10 yil sonra evlensin cigerinede soksa 2. Kadin iih olmuyor cogu zamanKesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Çocuk yoksa ben de sıkıntı yapmam. Ama çocuklu birini ne ben ne ailem kabul eder. Ben etmem çünkü çocuk demek eski eşle bağı koparmamak demek. Ben de aksine çok kıskanç biriyim ve böyle bir durumu yaşayabileceğimi sanmıyorum.
Ne güzel, çok sevindim kuxenin adınakuzenimiz 41 yaşında evlendi,hemen hamile kaldı.
Çok iyi , efendi ve paralı bir eşi var. daim olsun mutlulukları.
Darısı da tüm bekarların başına.
Evlenmekten daha mühim demişsin ama aslında ondan başka herşeyi yaptım hayatımda. Gezdim, tozdum, eğitimimi aldım. Çalışıyorum, ekonomik özgürlüğüm var. Bir yalnızlığım bana dert, anne olamamış olmak.
Doğum gününüz kutlu olsun.36da evlendim.çok mutluyum.her ikimizde olgun insanlarız ve birbirimizi yormuyoruz.geç evlenmek güzel. Emin ol kaybettiğin bişey yokEvet bugün benim doğum günüm. Kimlikte ocak ayı ama gerçekte bugün, biraz geç yazılmışız. Neyse konu o değil. Bugün itibariyle 34 olmuş durumdayım. Ne dersiniz hanımlar? Benim gibi 34ünde bekar olan ve sonra çok güzel evlilikler yapanlarınız oldu mu?
Sizin ve eşinizin ilk evliliği miydi?Doğum gününüz kutlu olsun.36da evlendim.çok mutluyum.her ikimizde olgun insanlarız ve birbirimizi yormuyoruz.geç evlenmek güzel. Emin ol kaybettiğin bişey yok
Eşiniz kaç yaşındaydı ve yaşınız sorun oldu mu acaba?34 de evlendim mutluyum
eşim 33 dü benden bir yaş küçükEşiniz kaç yaşındaydı ve yaşınız sorun oldu mu acaba?
Doğum günün kutlu olsunEvet bugün benim doğum günüm. Kimlikte ocak ayı ama gerçekte bugün, biraz geç yazılmışız. Neyse konu o değil. Bugün itibariyle 34 olmuş durumdayım. Ne dersiniz hanımlar? Benim gibi 34ünde bekar olan ve sonra çok güzel evlilikler yapanlarınız oldu mu?
Ben varım, 34 olmasa da 33'ümün sonlarında evlendim, çokkkk mutluyum çok şükür, çünkü bu yaşa kadar bunun için bekledim. Elbette kimse dört dörtlük değil, ama kendime en yakınını bulmayı istedim ruhen madden manen. Yeni yaşınız da hayırlı olsun :)Evet bugün benim doğum günüm. Kimlikte ocak ayı ama gerçekte bugün, biraz geç yazılmışız. Neyse konu o değil. Bugün itibariyle 34 olmuş durumdayım. Ne dersiniz hanımlar? Benim gibi 34ünde bekar olan ve sonra çok güzel evlilikler yapanlarınız oldu mu?
Bu yıl jupiter yay a geçtiDoğum gününüz kutlu olsun! Bugün benim de doğum günüm yaşasın yay burcu olmak
Artık ne zaman bitecek bu toplum baskısı çok merak ediyorum. Yaşınız geç falan değil. Daha güzel ne istediğinizi biliyorsunuzdur, kişiliğiniz oturmuştur, sizinle evlenecek olan kişi evlenmiş olmak için değil sizi gerçekten sevdiği için evlenecektir. Dert etmeyin bunları. Ayrıca kısmet bu işler ve kısmet aklınızda yokken çalar kapınızı :)
Senin adına çok sevindim cnm. Ben de inş senin gibi mutlu olurum. Eşin kaç yaşındaydı canım???Ben varım, 34 olmasa da 33'ümün sonlarında evlendim, çokkkk mutluyum çok şükür, çünkü bu yaşa kadar bunun için bekledim. Elbette kimse dört dörtlük değil, ama kendime en yakınını bulmayı istedim ruhen madden manen. Yeni yaşınız da hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?