34ünden sonra evlenen hanımlar buraya?

Halam 37 sinde evlendi hemde boşanmış ve çocuklu bir adamla. Şimdi çocukları oldu 3 yaşında..
Ha mutlu mu? derseniz değil. Çünkü ekonomik özgürlüğü yok ve kocası çok agresif.
Diyeceğim o ki evlenmek bir marifet değil.

kuzenimiz 41 yaşında evlendi,hemen hamile kaldı.
Çok iyi , efendi ve paralı bir eşi var. daim olsun mutlulukları.
Darısı da tüm bekarların başına.

Özel bir şirkette çalışıyorum. Aslında ben de tam tersini düşünmüştüm. Yani büyük şehir daha çok insan daha çok seçenek gibi.
Evet ama her Tür insan var. Dikkatli olmanı öneririm.
Gelirin vs iyiyse bir arkadaşınla kardes kuzen ya da annende olabilir turlara katıl.
Eğer yapmadıysan yüksek lisans yap oralara çalışanlar geliyor.
Ya da iş İngilizce'si kurslarına gidebilirsin.
Spor salonuna yazıl.
( zâten spor salonu ve İngilizce kursuna hep o Yüzden gidiyorlar. )
Onun dışında yogaya dansa gidebilirsin.
Halk eğitim kursları oluyor hem ücretsiz hem de güzel Şeyler oluyor. ( bir arkadasım oradan buldu birini. )
Sonra malum sosyal paylaşın siteleri oradan paylaşım yaparsın bi Arkadaşının arkadası olur vs.
Hangi okuldan mezunsan mezun dernekleri olur.
Ama tabi bu ortamlarda da kendini göstermen icin biraz parlak olmalısın.

Hem bag kopmuyor hem baskasinin cocuguna sorumluluk her yigidin harci degil hemde acikcasi ister istemez her cocukta bir dusmanlik sebep gorme oluyor duydugum okudugum isterse ayriliktan 5-10 yil sonra evlensin cigerinede soksa 2. Kadin iih olmuyor cogu zaman
Ha kabul edene basaranada saygim cok sonsuz

Diger turlusunde herkes kendi yoluna gitmis oluyor bosanmakta hak yani olmamis yurumemis sebep siddet alkol vs gibi ust konular degilse kisisine bagli diye bakiyorum ben Allah guzel insanlarla Karsilastirsin

Güzel yaşlarınız olsun..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Insanoğluyuz ve hepimiz kıyas yapıyoruz o evlendi ben daha evli değilim veya bak onun cocugu oldu benim yok gibi..
Fakat soyle bir durum var.Allah evliliğin de çocuğun da hayırlısını versin.Bu forumda dolaşınca şunu görürsünüz evlenip çocuk olup da boşanma ile uğraşan var, boşanamayan var evinde şiddet,hakaret gören var,mutsuz olan her gün agliyorum diyen var.
Yani demem şu ki hayırlı güzel mutlu huzurlu bir evlilik olmayacaksa kaliteli yalnızlık her zaman daha makbuldur.Hayirsiz bir çocuk olacaksa cocuksuzluk da daha makbuldür.Bence hakkınızda hayırlı ne ise o olsun..Allah hepimizi iyi,kadrimizi kiymetimizi bilecek kisilerle karsilastirsin önemli olan bu.
Bol bol dua edin..Tekrardan Mutlu yaşlar..

Doğum gününüz kutlu olsun.36da evlendim.çok mutluyum.her ikimizde olgun insanlarız ve birbirimizi yormuyoruz.geç evlenmek güzel. Emin ol kaybettiğin bişey yok

Keşke bende geç evlenseydim.Sizin yaşınıza geldiğimde kızım 14 yaşında olacak.Hayatımın en güzel en verimli yaşları evde çocuk büyütmekle geçti.Yeni yaşınız kutlu olsun.Vardır illaki bi nasibiniz.Evlenmek öyle düşündüğünüz gibi olağan üstü bi durum değil.Ne demişler bekarlık sultanlık

Doğum gününüz kutlu olsun.36da evlendim.çok mutluyum.her ikimizde olgun insanlarız ve birbirimizi yormuyoruz.geç evlenmek güzel. Emin ol kaybettiğin bişey yok
Sizin ve eşinizin ilk evliliği miydi?

Doğum gününüz kutlu olsun! Bugün benim de doğum günüm yaşasın yay burcu olmak
Artık ne zaman bitecek bu toplum baskısı çok merak ediyorum. Yaşınız geç falan değil. Daha güzel ne istediğinizi biliyorsunuzdur, kişiliğiniz oturmuştur, sizinle evlenecek olan kişi evlenmiş olmak için değil sizi gerçekten sevdiği için evlenecektir. Dert etmeyin bunları. Ayrıca kısmet bu işler ve kısmet aklınızda yokken çalar kapınızı :)

Allah hayirli,dürüst insanlarla karsilastirsin. Vakti zamani var demekki 34 te olur 40'ta neden olmasin

evlenmenin yaşı yoktur doğru insan bulduğun zaman mutlusun:)
ben 25 yaşımda evlendim.
39 yaşında evlenen bengü var:)

Doğum günün kutlu olsun Tam 34 yaşımda 2. evliliğimi yaptım. Çok şükür mutluyum (yaş 38).

Ben varım, 34 olmasa da 33'ümün sonlarında evlendim, çokkkk mutluyum çok şükür, çünkü bu yaşa kadar bunun için bekledim. Elbette kimse dört dörtlük değil, ama kendime en yakınını bulmayı istedim ruhen madden manen. Yeni yaşınız da hayırlı olsun :)

Bu yıl jupiter yay a geçti yani şanslı yılımız. Benim biraz yaş konusunda takıntım oluştu insanlar çok dalga geçitor çünkü. Tiny miny yaşını hiç göstermiyorsun, 3 aylığını aldın mı diyen bir arkadaşım da oldu. Güya yakın arkadaşım ve güya espri yaptı. Bu yaşa kadar iyiler kapılmıştır diyen de oldu. Bilmiyorum artık düzgün bir evlilik yapamaZmışım gibi hissediyorum.

Senin adına çok sevindim cnm. Ben de inş senin gibi mutlu olurum. Eşin kaç yaşındaydı canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…