- 12 Şubat 2018
- 115
- 50
- 28
- 35
Benim yasim 29 ilk bebeğimi kaybettim ikinciye hamileyim şimdi bende cesaret edemdim.ama supriz oldu bizeAmin insallah dua edin lutfen acisi tarifsiz bende cok istiyorum ams cesaretimyok sizin yas kac ve ilk cocukmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yasim 29 ilk bebeğimi kaybettim ikinciye hamileyim şimdi bende cesaret edemdim.ama supriz oldu bizeAmin insallah dua edin lutfen acisi tarifsiz bende cok istiyorum ams cesaretimyok sizin yas kac ve ilk cocukmu
Rabbim size bagislasin sagsalim kucaginiza alin kac haftalik oldunuzBenim yasim 29 ilk bebeğimi kaybettim ikinciye hamileyim şimdi bende cesaret edemdim.ama supriz oldu bize
Başınız sağ olsunTansiyon sorunum nedeniyle tansiyon ilacı kullanıyordum.herşey yolunda giderken 35+1de bebeğimin hareketlerini hissetmediğim için Dr a gittim malesef kalp atışı durduğu için sezeryanla Doğum yaptım 3hafta önce..doktorum tansiyon yüksekliğine bağlı kordon dolanması olduğunu söyledi..sanki hayat durdu tekrardan hamile kalmak istiyorum en kısa zamanda..Sezeryan sonrası hemen hamile kalanlar varmı ne kadar süre beklediniz sıkıntı yaşadınızmı hamileliğinizde..tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Amin inşallahBaşınız sağ olsunİnşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı , hayırlı gebelikler nasip eder size
Bir daha yaşamazsınız inşallah
![]()
Amin inşallahBaşınız sağ olsunİnşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı , hayırlı gebelikler nasip eder size
Bir daha yaşamazsınız inşallah
![]()
Allah kolaylık versin herşeyin hayırlısı olsun inşallah canımAllah sabır versin Rabbim inşallah en doğru zamanda sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin.ben şuan hastanede yatıyorum 9 haftalık hamileyim.siddetli kanamayla geldim hem fiziksel hem mental olarak yaşamaya bile gücüm kalmadı gibi hissediyorum . Sizi çok iyi anlıyorum çünkü melegimi kaybetme ihtimalim var dünden beri göz yaşlarımı durduramıyorum. Ruhum acıyo. Rabbim kimseye böyle hissedecek bişey yaşatmasın . Bir yanım olanda hayır vardır diye teselli ediyo bi yanım kahroluyo. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben henüz adet olmadım siz adet olmadanmı hamile kaldınızBana da doktor en az alti ay sonra cocuk.düşünebilirsiniz demisti.ama.korunmamiza ragmen bebegimi kaybettikten 3 ay sonra hamile.kaldim rabbimin bi muciZesi zor gececk hamileligin vücudun toparlamadı kendini dedi.doktorum ama allaha.şükür cok zorlanmıyorum sadece ilk zmanalar b12dusuk.geldi halsizlik yaşadım simdi ise dogum için gun sayıyorum ve hergun aklima.gelen her vakit isteyen herkes için dua ediyorum rabbim.kimseyi evlat acisiyla sinamasın![]()
Enaz 6ay dedi fakat ben korunmuyorum rabbim ne zaman hayırlıysa ozaman nasip etsin inşallahBende bebegim 18 ocakda sezeryan ile 27+6 olarak dogurdum 4 gun yasadi vefat etti doktor 1 yil korun dedi bende hemen istiyorum siz hamile kaldinizmi doktor size ne kadar sure verdi
Aynen valla hayirlisi olur insallah sizin icinEnaz 6ay dedi fakat ben korunmuyorum rabbim ne zaman hayırlıysa ozaman nasip etsin inşallah
35haftalik.olduk.canimRabbim size bagislasin sagsalim kucaginiza alin kac haftalik oldunuz
Adet oldum canim.Ben henüz adet olmadım siz adet olmadanmı hamile kaldınız
Az kalmis hayirlisi saglikli bir sekilde kucaginiza alin insallah35haftalik.olduk.canim
İnşallah insallah canimAz kalmis hayirlisi saglikli bir sekilde kucaginiza alin insallah
Adet olduktan sonraki aymı hamile kaldınızAdet oldum canim.
Adet olduktan sonraki aymı hamile kaldınız
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin allahımAz kalmis hayirlisi saglikli bir sekilde kucaginiza alin insallah
Tam olarak hatırlamıyorum aMa iki kere adet oldum ole kaldim bende pek anlam veremedigin icin şaşkınımAdet olduktan sonraki aymı hamile kaldınız
Amin amin dua edermisiniz benim icn cok.korkuyorumAz kalmis hayirlisi saglikli bir sekilde kucaginiza alin insallah
Allah yardımcınız olsun sağ Salim sağlıklı bir şekilde inşallah kucağınıza alırsınız..stres yapmayın en ufacık bi sıkıntı hissederseniz hastaneye gidin size tavsiyem..gerisini Allah’a bırakınAmin amin dua edermisiniz benim icn cok.korkuyorum
Amin canim.amin yaşadığım cok.agir sey oldugu icin bir türlü atlatamiorum hep bi.korku var icimde allahtan.gelene raziyim suan.icin hersey yolunda allaha şükür günümüzü bekliyoruz doktorumda sık sık kontrole cagirio inslalah sonumuz guzel olurAllah yardımcınız olsun sağ Salim sağlıklı bir şekilde inşallah kucağınıza alırsınız..stres yapmayın en ufacık bi sıkıntı hissederseniz hastaneye gidin size tavsiyem..gerisini Allah’a bırakın
Dogum yaptinizmi gebelikde bir sorun yaşadınız mi benimde 3 ay oldu ama ben 6 ay sonra gebe kalmak istiyorum korkuyorumBende dogum yaptıktan 35 gun sonra bebeğimi kaybettim canim seni cok iyi anlıyorum acisi tarifsiz kokusu ozlemi anlatilmaz simdi.ikinciye hamileyim bebegimi kaybettikten 3ay sonra hamile kaldım korunmamiza ragmen nasıl hamile.kaldım.bilmiorum.rabbimin bi muciZesi dedim.suan.28haftalik hamileyim korkuyorum ama.allahtan gelene de raziyim sanada dua edeceğim bir.imtihan bizimkisi uzul.uzulme.demeyecegim.ama.allaha isyan etme rabbim.en güZelini en.öZelini tekrardan biZlere nasip.edecek hep.dualarim.boyle.