35-40 Yaş üstü Anne Olmak Isteyenler

xuxmitim

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
20
0
611
Kayseri
35-40 Yaş üstü Anne Olmak Isteyen Bayanlar ..sorunlarinizi, Tedavilerinizi, üzüntülerinizi Ve Sevinçlerinizi Gelin Burda Paylaşalim
Sevgiler.............

Benim ilk maceram 2001 yılında başladı, ilk micro denememde 1 kızım oldu, şimdi kızım 6 yaşında, 2007 yılında 3 micro denemesi yapıldı, ilkinde hamilelik oluştu, sonra düşük oldu, diğer denemerde ise hamilelik olmadı, Allahım izin verirse mayıs ayında 4. denmeye gideceğiz, artık yaş oldu 39 , yumutralıklar iyi cevap vermiyor, son denemede 4 yumurtadan biri döllendi o da 12 hücreli idi, tutmadı, Allahım inşallah bu kez olacaktır, sen ne durumdasın

Sevgili Ayşenur Amine Su merhaba...inşallah pozitif sonuçlanacak son micro tedavin olur ve kızına bi kardeş verirsin...rabbim yardımcın olsun...

benim de 13 yaşında bir oğlum var. oğlumun kardeş isteği için 2 yıldır yumurta takibi ve aşılama tedavisi gördüm. benim de malesef yumurta büyümüyo. ilaçla büyüyenlerde döllenmiyo.eşimde de hız problemi var. 38 yaşındayım... gittiğim bütün doktorlar bir an önce tüp bebek yatırmamı öneriye ..şu an tedavide değilim...zaman ne gösterecek bilemiyorum...
sizi tanımaktan mutlu oldum.. ortak yanlarımız çok.. bundan sonra da görüşmek dileğiyle ...sevgiler...

merhaba,
bende tüp bebek tedavisi görenlerdenim. 37 bitti benimde. 2,5 yıllık evliyim ilk denememi 2007 Ekimde yaptım 8 yumurtadan 3 ü döllendi hiç biri tutmadı. Düşükle sonuçlandı bu zamana kadarda kendimi toplamya çalıştım belki normal zamnla olur dedim ama bir an önce başlamalıyım artık
Allahım isteyen herkese nasip etsin ne güselki şükürler olsun sizin birer çocuklarınız var Allah olmayanlarad nasip etsin herşey gönlünüzce olsun görüşmek dileğiyle sevgiler

gamzeciğim.. formumuza hoş geldin...
vakti zamanı gelince rabbim ol dicek...
inşallah rabbim sana da anneliğ tattırır..
uğraşmadan yorulmadan meleğine kavuşman dileğiyle...

Ümitim bir an önce tüp bebeğe gitmelisin çünkü yaş geçtikçe yumurta kalitesi azalıyor, hem sayı da azalıyor, ilk tüp bebeğe gittiğimizde sadece eşimde sayı sorunu vardı, ama yaş geçti aradan zaman geçince bende de yumurtalarda kalitesizlik ortaya çıktı

Gamzeciğim düşük oldu diyorsun, hamilelik oluştu sonra mı düştü? sende elini çabuk tutmalısın, daha zamanın var ama yinede acele et lütfen, yumurta kalitesi çok önemli, geçen yıl ilk denemede 9 tane, 2. denemede 7, 3. denemede 4 yurta oldu, gitgide düştü, ama bu kez umutluyum, çünkü buradan birçok arkadaş benim için dua ediyor, kendimi çok pozitif hissediyorum

Zaten artık bu son olacak hayırlısı ile Allahım kızıma kardeşler nasip eder inşallah, hep dualarımda buradaki arkadaşları düşünerek ediyorum, Allahım kimsenin elini geri çevirmesin ve kucağını boş bırakmasın, İnşallah dualarımız kabul olur

Bende varım merak etmeyin. 38 bitti benimde. 2 aşılama 2 microenjeksiyon denendi. Ama sonuç olumsuz. Herhangi bir sorun yok gibi gözüküyor. Yumurta rezervleri de çok iyi. Yeni bir doktora gitmeye başladım. Gen testi istedi kısmetse okullar tatil olunca bir deneme daha yapmak istiyorum. Bu arada Ümitim ve Ayşenur Amine Su siz yine de şanslı guruptansınız bence. Çünkü annelik duygusu yaşamışsınız. Allah bizlere de nasip eder inşallah.

Herkese merhaba,

Bugun interneten arastirma yaparken tesadufen bu siteyle ve sizin forumunuzla tanistim. Cok guzel bir fikir oldu, paylasicagimiz çok seyler oluçaktir.

AYSENUR ve tum arkadaslar, insallah en yakin zamanda bizde bebislerimize kavusuruz.

ben 36 yasindayim ve 4 yil onçe normal yoldan hamile kaldim ve kizim oldu. 2 yildan beri 2. bebegi deniyoruz ama maalesef olmuyor. Esim testler yaptirdi ve herseyi normal, hysterografi yaptirdim ve sol tupum tikali oldugunu fark etmis doktor, simdi ise doktor laparoscopi oneriyor ama ben pek olumlu gormuyorum. Her ay normal yoldan hamile kalirim diye dua ediyorum ama maalesef.

Guzel paylasimlar diliyorum, herkese iyi geceler.

Hepinize hayırlı cumalar, sevimezgi çok şanslısın normal yoldan olmuş bir bebeğin, yine olur inşallah, her yumurtlama döneminde uygun zaman ve pozisyonlarla yine olur, Allahım hepimize kolaylıklar versinAMİNNNN

selamlar birsey merak ettim 30-35 yas arasi daha mı sorunsuz oluyor?
20 li yaslar bitince sorunlu olur diye duymustum

Günaydınalr herkese,

Ayşenurcum, Ümitim Çok teşekkür ediyorum ilginize inşallah herkese bu güsel duyguyu tattırmayı nasip eder Allahım. İnancımızı kaybetmeyelim bende her ay kendi olanaklarımla hamile kalmaya çalışıyorum. Belki olurmu olur bazı şeyler duyuyoruz tedavilerden sonra olu veriyor insanların diye biraz bekledim bende ilk tüp denememden sonra ama olmuyor malesef artık 2. denmeye başlamalıyım 38 den gün alıyorum yumurtalık kalitem gitgide düşüyor. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın arkadaşlar

Ümitim bir an önce tüp bebeğe gitmelisin çünkü yaş geçtikçe yumurta kalitesi azalıyor, hem sayı da azalıyor, ilk tüp bebeğe gittiğimizde sadece eşimde sayı sorunu vardı, ama yaş geçti aradan zaman geçince bende de yumurtalarda kalitesizlik ortaya çıktı
aysenurcuğummm..
gittiğim bütün doktorlar da vakiy kaybetmeden tüp bebek yapmamı şiddetle önerdiler..
ama eşim tüp bebeğe pek yanaşmıyor...onu ikna etmeye çalışırken vakit de geçiyor malesef....

sen nerde tedavi oluyorsun....

sevgili meerdem ve sevimezgi formumuza hoş geldiniz....

meerdem ..evet bizler anneliği yaşadık..biraz daha şanslı gruptanız.., ama bi taneyle olmuyo... belli bi süreden sonra kardeş istekleri başlıyo... rabbim sana da anneliği tattırır inşallah...hemde ikiz ....ikiz

sevimezgiciim.. rabbim sizi yormadan kızına bi kardeş verir inşallah...ben de her ay normal yollardan hamile kalabilirmiyim acaba diye bekliyorum... ama :( ............

sevgili gelecekkorkusu arkadaşım. sen de formumuza hoş geldin... senin yaşın kaç bilmiyorum ama yaş ilerledikçe problemler büyüyo canım.... gelecekten korkmamak için sen de elini çabuk tutmalısın sanırım.

Hos bulduk arkadaslar, nasilsiniz ?

Bazen bende tup bebek veya asilama yapmayi dusunuyorum. Duydum kadariyla asilama yaptirmak için 2 tupun saglikli olmasi gerekiyormus. Biliyorumki bizim yasimizda fazla zaman kaybetmemek lazim ama uzun sureli ve belki sansi olmayan bir tedaviylede ugrasmak istemiyorum.

Kizlar, sakincasi yoksa sizin sorunu neden kaynaklaniyor ?

Simdiden herkese iyi bir hafta sonu diliyorum.

Back
X