35 yaşındayım hiç kimse ile bu zamana kadar görüşmedim,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye sikayetci olmadiniz o halde?
Ben şikayetçi olmadım çünkü neyime güvenip olacağım. O zamanlar o kadar cesaretli değildim. Olanlar oldu geçti. Bu yaşadıklarım yazdıklarım da gerçek. Ben artık psikoloji ve türevleri ile uğraşmaktan dinlemekten sıkıldım. Bir tabir vardı kişisel gelişme baydı diye. O derece. Burada bu konuşmadan sonra inanin ki rahatladım ve artık karşıma eğer birisi çıkarsa değerlendirirm . Umarım karşıma çıkan kişi ile bu boş eski meseleler yerine güzel şeylerden konuşabilirim.

Beyinlerinde/vucutlarinin bir noktasinda kendilerinin takip edilmesini sağlayan bir cip/nesne oldugu, bu nesne ile ortam dinlemesi yapilabildigi, yine bu ciple dusuncelerini, rüyalarını davranislarini kontrol edebildiklerini soylediklerinide cok duydum.

Ayrica mani doneminde baglamdan kopmak, cumleleri toparlayamamak, boluk porcuk konusmak, anlamsiz cumleler kurmak, dusuncelerini tartmadan agizlarindan akitircasina/kacirircasina konuşmakta diger ortak ozellikleri diyebilirim.
Evet çip, telefonların dinlenildiğini düşünme felan duymuştum. O kadar suçlu insan varki neden seni dinlesinler..
bu olaylardan sonra başka doktora gittiniz mi? bu doktoru şikayet ettiniz mi?
bu ikisini yapmamış olmanız imkansız
diyelim ki böyle birisi sizinle uğraşıyor, sizin özelinizi anlattığı insanlardan bir allahın kulu da çıkıp şikayette bulunmadı, sizi korumadı mı? herkes mi ona inandı?
lütfen tedavi için yardım alın iyi niyetimle

Sizin evlenmekten once cok ciddi problemleriniz var gibi, hic mi etrafinizda kimse yok, nasil herkes psikolog olabilir yapmayin mantiksiz alakasiz bir suru sey yaziyorsunuz once biraz kendinize yonelin
Demek istediğim dizi izleyerek de tanı koyabilir, etiketleyebiliyor insanları.

Benim bir akrabam da tam bu üye gibi. Yıllarca doğuda bir şehirde yalnız yaşadı, evlenmedi de. Sürekli arkasından iş çevrildiği, evde konuştuğu şeylerin başka yerde de duyulduğu için evinin dinlendiğini falan düşünürdü. Konuyu okur okumaz aklıma işte birebir aynı olay örgüsü diye geldi.

Siz diyorsunuz ki öyle düşünüyorsun ben de diyorum ki bir şeylere şahit oldum. Ben düşündüklerimi dayanarak konuşmuyorum yoksa dedikleriniz de haklısınız fakat ben öyle değilim.

Ailemde tanili psikiyatrik rahatsizligi olan insanlar var, bu insanlarin ortak noktasi ne diye sorsalar,

"Herkesin kotu ve kendilerine dusman oldugunu, kuyusunu kazdiklarini dusunduklerini" soylerdim.

Benim bir akrabam da tam bu üye gibi. Yıllarca doğuda bir şehirde yalnız yaşadı, evlenmedi de. Sürekli arkasından iş çevrildiği, evde konuştuğu şeylerin başka yerde de duyulduğu için evinin dinlendiğini falan düşünürdü. Konuyu okur okumaz aklıma işte birebir aynı olay örgüsü diye geldi.
Annemin kuzeni sizofren. Bir sure bizimle de yasadi. En buyuk inanci, insanların devamli onlarla ugrastigi, onlara buyuler yaptığı ve ust komşularının evlerine hirsizliga girip eşyalarını çaldığı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X