35 yaşındayım hiç kimse ile bu zamana kadar görüşmedim,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim düşüncem paranoid ortam oluşturuluyor ve benim bunu dile getirmem isteniyor. Eğer böyle bir düşünce insanlara söylersem paranoid veya şizofreni tanısı almam sağlanmış olacak çünkü somut delil elimde bulunmuyor. Psikolog öncesi tamam şüphem vardı ama bu kadar değildi psikolojim bozuk değilmiş hatta o zamanlar...
Şizofreni tanısı almanız o kadar kolay değil merak etmeyin. Bunu anlayabilecek donanıma sahip hekimler. Siz psikolog yerine direkt psikiyatriste gidin bence. Yazdıklarınızı tam anlayamıyorum, çok karmaşık ve manasız yazıyorsunuz ama ben sizin sağlıklı olduğunuzu düşünmüyorum; üzgünüm.

Çok garip bir hikaye nereden tutarsan elinden kalıyor o cinsten.
Piskolog olayına nedense hiç inanmadım yani böyle bir şey olması mümkün değil. Muhtemelen gittiğini kişi piskolog değildi ya da siz kafanızda bu şekilde düşündünüz.

Benim düşüncem paranoid ortam oluşturuluyor ve benim bunu dile getirmem isteniyor. Eğer böyle bir düşünce insanlara söylersem paranoid veya şizofreni tanısı almam sağlanmış olacak çünkü somut delil elimde bulunmuyor. Psikolog öncesi tamam şüphem vardı ama bu kadar değildi psikolojim bozuk değilmiş hatta o zamanlar...
bu olaylardan sonra başka doktora gittiniz mi? bu doktoru şikayet ettiniz mi?
bu ikisini yapmamış olmanız imkansız
diyelim ki böyle birisi sizinle uğraşıyor, sizin özelinizi anlattığı insanlardan bir allahın kulu da çıkıp şikayette bulunmadı, sizi korumadı mı? herkes mi ona inandı?
lütfen tedavi için yardım alın iyi niyetimle yazıyorum

Psikolog meslek etigine aykırı davranmış. Psikolog arkadaşlar daha iyi bilir bu aynı zamanda suc değil mi? İsteseniz sikayet edebilirdiniz. Sanırım aile baskısı ve çevre baskısı yüzünden kendinizi iyice kapattınız.
Sorundan kurtulmanın bir yolu var.
O da çevrenizi değiştirmek.. Ne iş yapıyorsunuz suanda orayı kaçırdım. Yaşadığınız muhafazakar yerden taşının.. ayrı bir eviniz olsun. Ayrı bir yaşamınız. Daha açık fikirli arkadaşlarınız olsun hayatınızda. Cıvıl cıvıl yasam dolu, size bir şeyler katacak iki iyi kiz arkadas bile hayatınızı değiştirebilir. Psikolog a gitmeyi tekrar deneyin bu sefer . Bu yaşadıklarınızı anlatın..
Bence size cevre değişikliği gerekiyor.
Farklı şehirlerde de bulundum bu süre zarfında. Çok insan ile tanıştım ama herkes birden psikolog oluveriyor. Geçmişte imkanlar şartlar izin vermezdi arkadaşlar ile buluşup konuşmaya şimdi de imkan var araya mesafe girdi bu yaştan sonra artık bir aile kurmak istiyorum.

Farklı şehirlerde de bulundum bu süre zarfında. Çok insan ile tanıştım ama herkes birden psikolog oluveriyor. Geçmişte imkanlar şartlar izin vermezdi arkadaşlar ile buluşup konuşmaya şimdi de imkan var araya mesafe girdi bu yaştan sonra artık bir aile kurmak istiyorum.

Sizin evlenmekten once cok ciddi problemleriniz var gibi, hic mi etrafinizda kimse yok, nasil herkes psikolog olabilir yapmayin mantiksiz alakasiz bir suru sey yaziyorsunuz once biraz kendinize yonelin

Şizofreni tanısı almanız o kadar kolay değil merak etmeyin. Bunu anlayabilecek donanıma sahip hekimler. Siz psikolog yerine direkt psikiyatriste gidin bence. Yazdıklarınızı tam anlayamıyorum, çok karmaşık ve manasız yazıyorsunuz ama ben sizin sağlıklı olduğunuzu düşünmüyorum; üzgünüm.
Evet ben olsam ben de öyle düşünürdüm, ama değilim.

Nasil bu kdr kolay tani alabilirsinz, kim Niye birlik olup bunu size yapsin merak etmeyin yillarca egitim alip dogru yontemler ile Tani koyuyorlar

B
Ben hayal, hezeyanları bahsetmiyorum. Somut olmasa da şahit olduğum durumlardan dolayı. Olmasam neyse ama bir şeylere dayanarak konuşuyorum.

Nasil bu kdr kolay tani alabilirsinz, kim Niye birlik olup bunu size yapsin merak etmeyin yillarca egitim alip dogru yontemler ile Tani koyuyorlar
Ailemde tanili psikiyatrik rahatsizligi olan insanlar var, bu insanlarin ortak noktasi ne diye sorsalar,

"Herkesin kotu ve kendilerine dusman oldugunu, kuyusunu kazdiklarini dusunduklerini" soylerdim.

Konu sahibi parça parça asla anlaşılmayacak şeyler yazıyorsun. O yüzden bir yorum fikir de gelemiyor. Sıfırdan her seyi açık açık yazma imkanın var mi? Uzun uzun yaz okuruz. Belki daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz.

Ailemde tanili psikiyatrik rahatsizligi olan insanlar var, bu insanlarin ortak noktasi ne diye sorsalar,

"Herkesin kotu ve kendilerine dusman oldugunu, kuyusunu kazdiklarini dusunduklerini" soylerdim.
Benim bir akrabam da tam bu üye gibi. Yıllarca doğuda bir şehirde yalnız yaşadı, evlenmedi de. Sürekli arkasından iş çevrildiği, evde konuştuğu şeylerin başka yerde de duyulduğu için evinin dinlendiğini falan düşünürdü. Konuyu okur okumaz aklıma işte birebir aynı olay örgüsü diye geldi.

Benim bir akrabam da tam bu üye gibi. Yıllarca doğuda bir şehirde yalnız yaşadı, evlenmedi de. Sürekli arkasından iş çevrildiği, evde konuştuğu şeylerin başka yerde de duyulduğu için evinin dinlendiğini falan düşünürdü. Konuyu okur okumaz aklıma işte birebir aynı olay örgüsü diye geldi.
Beyinlerinde/vucutlarinin bir noktasinda kendilerinin takip edilmesini sağlayan bir cip/nesne oldugu, bu nesne ile ortam dinlemesi yapilabildigi, yine bu ciple dusuncelerini, rüyalarını davranislarini kontrol edebildiklerini soylediklerinide cok duydum.

Ayrica mani doneminde baglamdan kopmak, cumleleri toparlayamamak, boluk porcuk konusmak, anlamsiz cumleler kurmak, dusuncelerini tartmadan agizlarindan akitircasina/kacirircasina konuşmakta diger ortak ozellikleri diyebilirim.

🙄🙄 Kusura bakmayın lütfen de konu buraya doğru gidiyor gibi:

🙄🙄 Kusura bakmayın lütfen de konu buraya doğru gidiyor gibi:

Ben gayet kendimden eminim. Ve şunu da söyleyebilirim. İşin dini boyutundan da bakıp değerlendiriyorum.
Psikolog kötü amaçlı veya iyi niyetli bilmiyorum kendine göre.
Ben hayal dünyasına bakıp konuşmuyorum.
İnanın ki bir şeylere dayanarak konuşuyorum.

Ben gayet kendimden eminim. Ve şunu da söyleyebilirim. İşin dini boyutundan da bakıp değerlendiriyorum.
Velevki haklıyım nasılsın ne önerirsiniz.

Çok garip bir hikaye nereden tutarsan elinden kalıyor o cinsten.
Piskolog olayına nedense hiç inanmadım yani böyle bir şey olması mümkün değil. Muhtemelen gittiğini kişi piskolog değildi ya da siz kafanızda bu şekilde düşündünüz.
Olay doğru inanın ki.

İnanın ki bir şeylere dayanarak konuşuyorum.
Niye sikayetci olmadiniz o halde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X