35 den sonraki yaslarda anne olunmaz mi

gec degil ama bende 2 cocugumu 34 dogurdum. en ideal 25 ve 30 arasi insan daha dinamik oluyor. ama madem bekarsin kimset ne zamans ozaman.yas ilerledikca cocugun down sendrom olma ihtimali büyüyor o yüzden genelde tipa 35-40 arasi gec deniliyor

Ben 33 yasindayum. 2 yil sonra cocuk istiyorum nasipse 35 te dogurcam bayada guzel olacak... takilmayin insanlara...

Öyle şey olur mu canım, tabiki olabilirsin menapoza girmediğin sürece.
Nasip kısmet bu işler, hayırlısı olsun

40 da dogurmayi dusunuyorum insallah:))
Neden boyle sacma sapan seyler soyluyorlar ki
Karsilarindaki neticede bekar bir bayan ve kendini nasil hisseder diyede dusunmuyorlar mi
Insallah hayirli bir kismetiniz cikar ve anne olursunuz

Ben 36 da anne oldum.. Olunuyor elbet olunmaz diye bişey yok. Ama dezavantajlarını çok yaşıyorum ve neden daha önce yapmadım diye kendime sürekli kızıyorum

33 yasinda 3. bebegimi planliyorum. gec anne olmanin dezavantaji illaki olacaktir ama annelik duygusu hepsini tolere eder diye dusunuyorum.

36 yaşındayım 1 aylık anneyim. Şimdiye kadar fizyolojik ya da psikolojik olarak herhangi bir dezavantaj yaşamadım ama sonrasını bilemem tabii.

Kulaklarınızı tıkayın. Bazı insanlar bazı şeyleri çok biliyorlar.

Canim 39 40 yasinda anne olmak isteyen tanidigim var hem de ilk cocugu yukarda arkadaslarin dedigi gibi bu senin yumurtlamsn ile ilgili

Ben bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
İnsan 35 den sonra evlenemez anne olamaz diye bir kaide mi var
Sacmalik aldiris etmeyin. Annem beni 41 yasinda dogurmus.

Ben 35ten sonra anne olurum da sen bu yaştan sonra nornal iq seviyesine gelemezsin deseydiniz.

Nasıl bu kadar insanların hayatları üzerinde dan dun konusabiliyorlar anlamam
+1
Geveze insan cok iste karsisindaki insan kirlirmi kirilmaz hic dusunmuyor.

Ben 39 yaşıma iki ay kala doğum yaptım.
Normal yolla hamile kaldım.
Şuan ikinciyi istiyorum fakat 44 yaşında olduğum için korkuyorum, bebek sağlıksız olur mu diye... :(
Şöyle bir önerim var, tüm hormon tahlillerini yaptırsanız bu konuda ne yapılabilir bi öğrenseniz.

Back
X