35 den sonraki yaslarda anne olunmaz mi

yaklaşık 80-90 yaşına kadar yaşayacağın bir dünyada 40 yaşında çocuğun olsa onun 50. yaşını görebilme ihtimalin çok yüksek . Eski dünyanın uydurması bunlar ya . ananem le dedem 46 yıl önce yapmışlar annemi :KK70: :KK70: dedem annem 21 yaşındayken ananemse annem 44 yaşındayken vefat etti ( Rabbim cennetine alsın onlar - amin ) annem doğduğunda ananem 40 dedem 50 yaşındaymış çokta şey yapmamak lazım :) olur yani güzel olur hem de :) hem 20 yaşında bebeğini istmeyen annemi 40 yaşında bebeğini seven anne mi deseler 40 yaşındakini seçerim :KK66:

Ben bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
İnsan 35 den sonra evlenemez anne olamaz diye bir kaide mi var
34 de evlendim
3 seneye yakın evliyim
Cocugum yok
Hersey cocuk demek değil
Cocuk olur ya da olmaz bu allahın bileceği iş
İnsanlara aldırıs etmeyın
Erken evlenip cocuk sahibi olanlarin mutluluk garantisi mi varmıs
İnsanlar ne kadar hadsizler ya
Onlara ne ki?

Size bu lafları eden kadın, cok buyuk ihtimalle milletin açığını arayan, başkasının mutsuzlugu ile mutlu olan, hayatta tek derdi maddiyat olan basitin tekidir :işsiz:

Kimin hangi yaşta ne yapacağına o mu karar veriyor? Herkesin hali, hissiyatı, imkanları, yaşadıkları bir mi? Siz hayatinizdan nasıl memnun olacaksaniz öyle yaşayın. Endişe edecek bir şey yok Allahın izniyle.

Yakin bir akrabam epilepsi hastası ve 42 yaşında çocuk sahibi oldu. Ayrıca başka bir sürü sağlık sorunu var. Arkadaşların dediği gibi kısmet bu olaylar.

Ben bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
İnsan 35 den sonra evlenemez anne olamaz diye bir kaide mi var
Isvecte kadin ortalama evlenme yasi 33tur. ama zaten onlar evlenmeden bebek yaparlar! ahahaha
Biz Turklerin evlenmeyi beklemeden bebek yapmamiz lazim bence. Isvecten daha iyi beslenme sartlarimiz var, gunes var. Neden olmasin?
Menopoza kadar cocuk yapabilirsiniz.

o is oyle yasa bakmiyor Allahin ol emrine bakiyor. o densize de bi ara yasi kacsa artik bazilarinda bu yastan sonra beyinde sulanma oluyormus dersin. densiz....

Kadinlar daha uzun yasiyorlar, ancak yumurtalik erken yaslaniyor, o yuzden daha en guzel cagimizda cocuk yapamayacak halimiza geliyoruz! ne sacma!
Ama yakinda kok hucre arastirmalari yumurtasi bitmis hanimlara sentetik dollenme olanagi saglayacak, kadin derisinden de ayni DNA yi uretecekler. O zaman gelsin 70lik anneler! ve Danimarka sperm bankalari ahahahah

Hic takmayin kafaniza benimde teyzem 36 yasinda ve yeni dogum yapti allah nasip ettigi surece yas sinirlamasi yoktur bence arkadasiniz densizlik yapmis bosverin ;)

Soyleyen kisi her kimse kotu niyetli oldugu cok belli. Kulak asmayin.
35'ten sonra da bal gibi anne olunur.

Benim bir tanidigim da 35 yasinda evlenip 37 yasinda anne oldu. Hem de dort dortluk.

43te anne olanı biliyorum hiç takma kafana mutluluğuna bak

Bende 31 yasindayim bosanmis bir kadinim bu konu aklimi kurcaliyor hayirlisi ise banada nasip olur inşallah. Demet akalin 42 yasinda ex manken didem uzel 43 yaşinda daha yeni anne oldu

Diğer ülkelerde kadınlar çoğunlukla o yaşlarda anne oluyor canım takma kafana.

22 yasında evlendım 8 yılcocugum olmadı 30 da tup bebek yöntemiyle hamile kaldım
Yanı genc yasında cok onemı yok tabıkı 35 ten sonra risk yuksek denıyor ama etrafımızda cok var 35 sonrası dogum yapan
Sonuc: problemı olmayan kadın 43 44 e kadar hamıle kalıp catır catır dogruyor

Back
X