- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
Bende36 bitirdim bitane daha yapabilirmiyim saglıklı olurm diye bazen endişe etmiyo degilimtakmayın bunları kafanıza ben 2.ciyi 37 de doğurdum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende36 bitirdim bitane daha yapabilirmiyim saglıklı olurm diye bazen endişe etmiyo degilimtakmayın bunları kafanıza ben 2.ciyi 37 de doğurdum..
34 de evlendimBen bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
İnsan 35 den sonra evlenemez anne olamaz diye bir kaide mi var
Valla ben de 40ima 1 ay kala dogurdum. Gayette mutluyum. :)40 yaşındayım şu an kucağımda bebem emiyor:)
Isvecte kadin ortalama evlenme yasi 33tur. ama zaten onlar evlenmeden bebek yaparlar! ahahahaBen bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
İnsan 35 den sonra evlenemez anne olamaz diye bir kaide mi var
Yani o da çok saçma ama. Nasıl yetişecek çocuğa nasıl yetecek ?
Ben gördüm kadın benden gençti valla.