35 den sonraki yaslarda anne olunmaz mi

Olursun ya kuzenim 35 yaşında anne oldu. Hem her konuşana kulak asma. Millet sataşacak yer arıyor. Ayıp etmiş o kişi.

Ben 35 yaşında dayim subat sonu evlendim,nisanda hamile kaldım ,kim demis olmaz diye

Tıbbi olarak hamile kalmaya engel bir sorununuz yoksa, pek tabii ki bebeğiniz olabilir.
Ama sorunuz "bebeğe bakabilir miyim, ben 50 yaşımdayken o daha 14 ünde bir ergen olacak,nasıl baş edicem...vs" anlamında ise, ona da sizin irade gücünüze ve çocuklara karşı tahammüllü olup-olmadığınıza göre karar vereceksiniz..

Duzgun beslenin, kimyasal herseyden kacinin, temiz havada egzersiz yapin....
Fit olun, bol deniz urunu ve yesillik ve findik fistik tuketin...
Saglikli bir adam bulun ve bos durmayin :-D

komşu 40 yaşında ilk çocuğunu ,şu an 42 yaşında 2.ye hamile ,Allah nasip ederse her şekilde olur ,evli olupta çocuğu olamayanlarda var bunlar hep Allahın takdiridir

Kim diyor bu vizyonsz laflari ya! Bilimsel olaral dogurganlik azalmis olabilir o yasta ama Allah bi verdimi 90 yasindada olsam dogururum vallahi. O lafi diyenler cok biliyor. Tovbe ya rabbi.

Ben bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
İnsan 35 den sonra evlenemez anne olamaz diye bir kaide mi var

Birde neredeyse babaanne olacaksın demiş.Kuş kafalının tekiymiş kaale alma.

Ne alaka yahu, kim demiş otuz beş yaşında evlenip çocuk olmaz diye. Ne kadar art niyetli biri o.

Ben bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
ben de 35 yaşımdayım 34 yaşımda evlendim ve görüldüğü üzere hamileyim :) Hiç öyle bi kural yok yani.. 50 yaşında anne olan insanlar var

Yengem 2. çocuğunu 38 yaşında doğurdu. Geç değil bence. Anne olmanın yaşı yok artık. Tüp bebekle 50 yaşındaki kadın da hamile kalıyor.

aa neden olmasın ki?? benim görümcelerim paso 30 dan sonra doğuruyorlar.
kayınvalidem de eşimi 45 yaşında doğurmuş, iyi ki doğurmuş yani :KK70:
ama ben yapamazdım gibi. enerjim kalmaz sanırım o yaşa kadar :KK70:
belki bir çocuk büyütmenin çok meşakkatli olduğunu öğrendiğimden öyle geliyordur bana.

iki görümcem ikisi de ikinci çocugunu dogurdugunda biri 40 biri 38 yaşındaydı.. olur yani allah verdiken sonra.. takmayın siz o söylenenleri

2.evlililiğininde yapıyor olabilrdin kii 35 40 yaslarında evlenıp hamıle kalan bır cok kadın tanıyorum 35 den sonra anne olunamaz dıye bır kaıde yok erkek ve kadın sağlıklıysa bır problemlerı yoksa 35 tede 40 da anne olabılırsınız ağzı oolan konuşuyor kımsenın dedıgıne bakmayın

Ben ikinci çocuğumu 36 yaşında doğurdum. Yengem 39 yaşında , anneannem annemi 40 yaşından sonra doğurmuş. Bir de yaşla evliliğin ne alakası var yetişkin insan her yaşta evlenebilir. Sizin o işyerindeki kişi biraz patavatsız herhalde

Ne kadar densiz biriymiş size bunusöyleyen , ne biçim insanlar var

50-60 yaşında anne olanları duyuyoruz o sözleri söyleyenler neyin kafasını yaşıyorlar. ayrıca nasip bu işler herkes anne baba olacak diye bir kaide de yok. ayrıca yurtlarda bir sürü çocuk anne baba belkiyor biyolojik olamazsanız kalbiyolojik anne olmanızı tavsiye ederim :KK36:

Yoo. Niye olunmasin ki? 35 yasinda ikiz bebek sahibi oldum. 3 oglum var. kizim olsun cok isterdim. Eger kiz olacagini bilsem hic dusunmem bir tane daha dogururum:)

Annem 42sinde 4. Cocugunu normal dogum ile dünyayı getirdi.
Neden olmasin?

Back
X