35 haftalık bebeğimi kaybettim

gelincik37_34

hasretine gebeyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
1.278
9
116
İstanbul
Aradan 20 gün geçti ve ben hala ii deilim yazılarınızı okuyorum birçok kişi aynı hatta daha acısını yaşıyor belki.Çok zor arkadaşlar çok zor Rabbim en hayırlısını bilir sadece ondan sabır diliyorum ve paşamı çok özlüyorum Hakkımızda hayırlısı Olan olmayan herşeyde bir hikmet vardır.Ahirette şefaatçi olacak inşallah yavrum.Allah bizim yavrumuzu seçti cennetine arkadaşlar belli ki çok özeldi bu dünyanın kirine bulaşmadan gittler.Ben artık böyle teselli bulmaya çalışıyorum.

Rabbim sabırlar versin ,, Rabbim dayanma gücü versin ,, aynı acıyı yaşamış bir anne olarak seni çok ii anlıyorum..dediğin gibi onlar cennette şefaatçilerimiz olacaklar inş. onlar cennetkuşu.. cennetin melekleri..

Allah sabır versin canım , seni çok iyi anlıyorum...Zaman her şeyin ilacı , inşallah zamanla daha iyi olacaksın...Ben de 37+5 de kaybettim bebeğimi...Şimdi ikinci bebeğime hamileyim , ınşallah gelecek bebeklerimiz acılarımızı biraz da olsun hafifletir...

Basin Sagolsun canim Allahim dayanma gücü versin sana ve esine...
Bende seni cok iyi anliyorum iki sene önce benim oglum 38 haftalikken karnimda öldü..
Rabbim bur daha böyle bir aci yasatmasin bundan sonra dogacak cocuklarimizada hayirli saglikli uzun ömürler versin Insaallah:teselli:

çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Rabbim tekrarını kimseye yaşatmasın.Sağolun arkadaşlar.Doğuma yakın kaybetmek ve ilk çocuk çok zor çok zormuş.Melek 76 bişey sormak istiyorum bebeğini kaybettikten ne kadar sonra hamile kaldın.Ben sezeryanla doğum yaptım 6 ay sonrasına gebelik verdi sezeryandan sonra kısa bir süre deil mi senin bu konuda bilgin var mı çok sağol şimdiden

Basın sagolsun başımız sagolsun diyecek birsey yok.
O herseyin en iyisini bilir ve bize yaşatır şüphesiz.
ınsaellah en kısa zamanda kendini toparlarsın.

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ben de 16 gün önce 35 haftalık kızımı doğumdan 1 gün sonra kaybettim acını çok iyi anlıyorum allah cümlemize sabırlar versin gerçekten onların bize cennette bir kapı olduğunu bilmeliyiz ben hem bir melek kardeşiyim annemin de ilk çocuğu olan abim ölmüş hem de bir melek annesiyim benim de ilk bebeğim canım bitanecik kzıım vefat etti allah yavrularımıza zamanı gelince kardeşler gönderecektir yaşadıklarımıza şükürler olsun biz bir sınavdayız atlatmak çok zor ben çıldırmakk üzereyim ama şükrediyorum allah yardımcımız olsun

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ben de 16 gün önce 35 haftalık kızımı doğumdan 1 gün sonra kaybettim acını çok iyi anlıyorum allah cümlemize sabırlar versin gerçekten onların bize cennette bir kapı olduğunu bilmeliyiz ben hem bir melek kardeşiyim annemin de ilk çocuğu olan abim ölmüş hem de bir melek annesiyim benim de ilk bebeğim canım bitanecik kzıım vefat etti allah yavrularımıza zamanı gelince kardeşler gönderecektir yaşadıklarımıza şükürler olsun biz bir sınavdayız atlatmak çok zor ben çıldırmakk üzereyim ama şükrediyorum allah yardımcımız olsun

Canım başın sağolsun seninde çok yeni daha Rabbim dayanma gücünü nasip etsin.Taktirde yazılmış napalım belki daha fazla acı yaşanacaktı bu yüzden Rabbim aldı kuzularımızı.Sabredelim arkadaşım

Aradan 20 gün geçti ve ben hala ii deilim yazılarınızı okuyorum birçok kişi aynı hatta daha acısını yaşıyor belki.Çok zor arkadaşlar çok zor Rabbim en hayırlısını bilir sadece ondan sabır diliyorum ve paşamı çok özlüyorum Hakkımızda hayırlısı Olan olmayan herşeyde bir hikmet vardır.Ahirette şefaatçi olacak inşallah yavrum.Allah bizim yavrumuzu seçti cennetine arkadaşlar belli ki çok özeldi bu dünyanın kirine bulaşmadan gittler.Ben artık böyle teselli bulmaya çalışıyorum.

başın saolsun arkadaşım.acaba neden vefat etti yazabilirmisin.

canim basin sagolsun.Rabbim cok büyük sabir versin sana.inan su anda kelimeler dügümlendi bogazima.ben de 3 aylik bebegimi kaybettim,henüz cinsiyetini bilmiyordum,cok zor dayandim.nasil bir aci oldugunu bilirim.takdiri ilahi.Rabbim biliyor artik.alnda verende Rabbim.öteye gecilmez.

başın sağolsun canım. hepimiz gözbebeklerimizi kaybettik.
bende ikiz bebeklerimi kaybettim.
sezeryan oldum.

6 hafta sonrası ontrolümde 2,3 ay sonra tekrar denenebileceği söylendi banada

Back
X