35 haftalık bebeğimi kaybettim

canim basin sagolsun.Rabbim cok büyük sabir versin sana.inan su anda kelimeler dügümlendi bogazima.ben de 3 aylik bebegimi kaybettim,henüz cinsiyetini bilmiyordum,cok zor dayandim.nasil bir aci oldugunu bilirim.takdiri ilahi.Rabbim biliyor artik.alnda verende Rabbim.öteye gecilmez.

Allah razı olsun kanaryacım.Taktir ilahi Rabbim en iyisini bilirSeninde basın sağolsun.İnşallah kucağımıza almayıda nasip eder Allahım

Allah razı olsun kanaryacım.Taktir ilahi Rabbim en iyisini bilirSeninde basın sağolsun.İnşallah kucağımıza almayıda nasip eder Allahım

CANım eksik dua etmeyelim allah kucağımıza verir inşallah demişsin ben de hep öle derdim kucağıma aldım ve ertesi gün kaybettim kucağımıza almayı sağlıklı büyümesini ve analı babalı büyümesini dileyelim allahtan....her şey ondan gelir ve ona gider allah hepimize sabır versin daha büyük acılardan korusun

CANım eksik dua etmeyelim allah kucağımıza verir inşallah demişsin ben de hep öle derdim kucağıma aldım ve ertesi gün kaybettim kucağımıza almayı sağlıklı büyümesini ve analı babalı büyümesini dileyelim allahtan....her şey ondan gelir ve ona gider allah hepimize sabır versin daha büyük acılardan korusun

Evet canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin isteyen umutla bekleyen herkese inşallah.Duaların yazılardan çok gönülden edileni makbuldür o dualarıda Rabbim bilir zaten arkadaşım

Back
X