Evet mert'te çok hoşuma gitti böyle arada kaldım... Ahmet böyle güçlü geliyor bana sanki çok hareketli mi yaparız çocuğu:)) teşk.ederimahmet mert (iki isimde bana nedense mertligi hatirlatiyor)
Ahmet Arslan
Bir arkadaşımın oğlunun adı ve teleffuz ederken ikisini birden kullanıyorlar
benim çok hoşuma gidiyor...Arslan gibi velet maşallah
şimdiden hayırlı doğumlar
Ahmet Aras
Aras ismini çok severim,uyumlu olduğunu düşündüm:)
35 Haftalık HAMİLEYİM - KÜÇÜK PAŞAMA İSİM ANNESİ OLUR MUSUN :) ???
merhaba arkadaşlar
Küçük Paşama İsim Annesi Olur musunuz:))
Biz Ahmet Mert ve Ahmet Selim gibi düşündük ama Ahmet'in yanına önerilerinizi bekliyorum Acillll!!!!
Neden Ahmet derseniz ????
Kıyamette, birisini Cehenneme götürürlerken, Allahü teâlâ, (Ey meleklerim, o kulumu üzmeyin, onun benim yanımda bir iyiliği vardır) buyurur. Melekler, merak edip o iyiliğin ne olduğunu sorarlar. Allahü teâlâ (Onun ismi, benim Habibimin ismindendir. İsmi, Ahmed, Muhammed veya Mahmud olan mümin kuluma azap etmeye hayâ ederim) buyurur. (Riyad-ün-nasıhin)
Neden çift isim derseniz sanki böyle bana daha oturaklı geliyor mesela nette ahmet selim olarak bakınca bir sürü doktorla karşılaşıyorum:) oğluşumda doktor olurmuş:))Eki Görüntüle 239725
Aras benimde listemdeydi ama manasına baktıgımda pek hoş gelmedi, sadece bir ırmak... ismiyle yaşar insan derler ya... bu kadar incelememeiştim evlenirken bir anda evet demiştim:) ama bebek hazırlıkalrı daha başkaymış:)))Ahmet Aras
Aras ismini çok severim,uyumlu olduğunu düşündüm:)
:))) mert'le ilgili bu yorumunuz için teşk.ederim, sanırım birkaç kişiden daha aynısına rastladım, anlamına bakınca, bahadır,özü sözü doğru,yiğit görünüyor ondan olmasın :))Merhaba, Ahmet'e lafım yok ama Mert koymayın. Ben öğretmenim ve isimlerin çocukların karakterlerini fazlasıyla etkilediğini düşünüyorum. Bugüne kadar tanıdığım tüm Mertler biraz sıkıntılıydı...Öğrenme ve hiperaktivite konusunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?