• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 numara ayakkabı :/

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.838
1.165
373
Merhaba kızlar bir yakınımın ayakları 35 numara ve bazen 35 numara bile büyük geliyormuş Mersinde oturuyor internetten alışverişe kapıda ödeme seçeneği olmadıgı için güvenmiyormuş önerdiğiniz mağazalar varmı ?

arkadaşlar bence Pabucino sitesini asla önermiyorum.
hem küçük numaralar hem büyük numaralar var.hem şık hem uygun fiyata.ben çok memnunum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar bir yakınımın ayakları 35 numara ve bazen 35 numara bile büyük geliyormuş Mersinde oturuyor internetten alışverişe kapıda ödeme seçeneği olmadıgı için güvenmiyormuş önerdiğiniz mağazalar varmı ?

ben gene büyük ayaklı olmaktan muzdaripim.:( ama allahtan bizleri de düşünenler oluyor:) pabucino diye bir siteden alışveriş yaptım.orada küçük numaralarda var.ben memnun kaldım.sende bak istersen arkadaşım:3:

ben gene büyük ayaklı olmaktan muzdaripim.:( ama allahtan bizleri de düşünenler oluyor:) pabucino diye bir siteden alışveriş yaptım.orada küçük numaralarda var.ben memnun kaldım.sende bak istersen arkadaşım:3:

Kaç numaraki ayaklarınız:) Benimki 39 numara genelde buluyorum rahatım :)) Ayakları 35 numara olan bir arkadaşım vardı yarın arkadasımla bakarız ositeye tesekkürler :))

Kaç numaraki ayaklarınız:) Benimki 39 numara genelde buluyorum rahatım :)) Ayakları 35 numara olan bir arkadaşım vardı yarın arkadasımla bakarız ositeye tesekkürler :))

41 numara giyiyorum arkadaşım.işte o yüzden bulmakta zorluk çekiyorum.ama dediğim gibi böyle siteler olunca artık istediğimi bulabiliyorum:)

41 numara giyiyorum arkadaşım.işte o yüzden bulmakta zorluk çekiyorum.ama dediğim gibi böyle siteler olunca artık istediğimi bulabiliyorum:)

Baya büyükmüş bayana göre yahu zormus sizin işinizde ama iyikivar dedittiriyor şu internet siteler :))

siz arkadaşına bakacaktınız.naptınız güzel bişey bulabildinizmi siteden?

Görüşemedimde ben kendim baktım güzel şeyler var salı günü görüştügümde eminim o da begenir güzel siteymiş cok tesekkürler büyük bir dertten kurtardınız desem yeridir :))

Benim ayak numaram 33 bende ayakkabı bulamıyordum. Ancak www.fitbas.com u tanıdıktan sonra hiçbir ayakkabı sorunum kalmadı 33 numaradan 45 numaraya kadar ayakkabı üretiyorlar. İstanbul Taksimde mağazaları var ürünleri deneyerek alabiliyorsunuz. İnternet üzerinden alışveriş yapıyordum önceleri sonra mağazalarına gittim çok ilgili ve çok dürüstler.

Back
X