- 21 Nisan 2022
- 91
- 76
- 8
- 37
- Konu Sahibi Cekimyasasi
-
Boşanmış boşanmamiş ayrımının olduğunu düşünmüyorum.ben de daha yeni konu açtım.kimse yüzüme bile bakmıyor diye ki bu konulardan müzdarip çok arkadaş var zaten.kısmeti açık olan insan ne durumda olursa olsun kısmeti açıktır bence.kapalı olana da ne yapsa boş.ister hiç evlenmemiş 22,23 yaşlarında biri olsun.off benim de içim daralıyor.fenalıklar basıyor bu konularda.nasıl devam edeceğim ben de bilmiyorum.Şöyle ki 35 yasindayim ve 7 yasinda bir kiz cocuk annesiyim.Evliligim berbat gidiyor ama herseye bastan baslayacak gucu kendimde bulamiyorum.Herseye gec kalmis gibi hissediyorum.Eger bosanirsam bir daha aski bulamayacagim gibi,bosanmis bir kadina eglence gozuyle bakiyor cogu erkek.Ciddi iliski dusunmuyorlar.Gercekten beni sevecek birini asla bulamayacak gibi hissediyorum.Cesaret,cesaret istiyorum ama gucum yok.Sizlerin bakis acisi nedir,ne dusunuyorsunuz,beno bir aydinlatin canim kadinlar
kız sen başklrına akıl da mı veriyorsun,ilahi pek komik insansın :))Boşanmış boşanmamiş ayrımının olduğunu düşünmüyorum.ben de daha yeni konu açtım.kimse yüzüme bile bakmıyor diye ki bu konulardan müzdarip çok arkadaş var zaten.kısmeti açık olan insan ne durumda olursa olsun kısmeti açıktır bence.kapalı olana da ne yapsa boş.ister hiç evlenmemiş 22,23 yaşlarında biri olsun.off benim de içim daralıyor.fenalıklar basıyor bu konularda.nasıl devam edeceğim ben de bilmiyorum.
Akıl vermedim ki.düşüncemi yazdım.kız sen başklrına akıl da mı veriyorsun,ilahi pek komik insansın :))
kısmet mısmet dedinya ondan dedim.Akıl vermedim ki.düşüncemi yazdım.
Eee öyle.kısmet bu işler.kiminin açık oluyor kiminin kapalı.kısmet mısmet dedinya ondan dedim.
bu fikir de doğru değil. neden boşandı diye yalnız yaşasın. her yaşta hayat arkadaşı lazımYani anlamıyorum? Eşimi seviyorum ama şu an boşanmak zorunda kalsam, erkek görmeyeyim ömrümce modunda olurum. Çok mu önemli hayatınızda illa birinin olması? Kendi kendinize yetemez misiniz?
dün akşam konsere gidelim dedi arkadasım.eşime gidelim mi dedim.yorgunum dedi.iyi sen evde otur ben gidiyorum dedim.kızkıza eğlendik kocam hayatımın merkezi değil bizim de kendi hayatımız var bunu unutmamalı.geçenlerde bir arkadaş ballndıra ballandıra anlatıyor
kocası bir yere yollamazmış ,ailesi olmadan bir yere gitmezmiş, heryere ailecek giderlermiş
kadın kocası ile heryere gitmeli imiş,kocası bu şekilde olunca ailesini çok sahipleniyormuş falan fişmekan
yani düşünün karı koca arasındaki bağımlılığı, özgüven eksikliğini.
yani kadın kendi başına hiçbir işini halledemiyor ve bunu göğsünü gere gere anlatıyor
ben anlamayacak insana savunma yapmam ,birşey demedim ama tam sosyolojik bir vaka ..
bu tarz kadın çok var piyasada ve kadınlarımız hala bazı şeyleri farkedemiyor.
bir kadın kocası olmadan sosyal çevre edinebilmeli
kocası yokken de her işini görebilecek kapasitede olabilmeli
kocasının ve kendisinin kendilerine ait vakitleri ve alanları olmalı .
bu bir tercih değil bence artık sorumluluk .
çünkü yarın kocan olmasa ne yapacaksın?
hiçbiryere gdemez, hiç kimse ile iletişim kuramaz ,hiçbir işini beceremezsin.
bundan bu çıkıyor
o yüzden karı ve kocanın her anlamda özgür, ayakları yere basan ,kendi kendilerine yetebilen bireyler olmaları çok önemli
böyle ilişkiler her zaman uzun vadeli oluyor
ama sürekli beraber ,birbirlerine bağımlı yaşayanlar bir süre sonra ayrılıyor
o yüzden ya kadınlarımız kendini her anlamda donanımlı yapacak ve ayrılmaktan korkmayacak
ya da ya da başka seçenek yok..
lütfen kendinize değer verin..
bir erkek olmadan da yaşabilirsiniz.
Eee lazim da olmama ihtimali var.kadın ona karşı konuşuyor.olmazsa ne yapacak bu insanlar.birine muhtaç olarak yaşanır mı ? Eee bulamayan nasil yapacak.bi de biliyoruz lâzım olduğunu.iyi geldiğini.hey allahım ya.bu fikir de doğru değil. neden boşandı diye yalnız yaşasın. her yaşta hayat arkadaşı lazım
O zaman birbirinizi çok seviyorsunuz ve aşk yaşıyorsunuz. Niye boşanmak istiyorsunuz?Eger bosanirsam bir daha aski bulamayacagim gibi,bosanmis bir kadina eglence gozuyle bakiyor cogu erkek.Ciddi iliski dusunmuyorlar.Gercekten beni sevecek birini asla bulamayacak gibi hissediyorum.
canım senin başına ne vurdu? çok mu boşta kaldınEee lazim da olmama ihtimali var.kadın ona karşı konuşuyor.olmazsa ne yapacak bu insanlar.birine muhtaç olarak yaşanır mı ? Eee bulamayan nasil yapacak.bi de biliyoruz lâzım olduğunu.iyi geldiğini.hey allahım ya.asla olmasın mı diyor sanki ?
ay benimde spor hocam da boşanırken tüm altınları bir güzellllll vakumlayarak almış o altınlarla da spor salonu açmış 2 cocugu ve sevgilisi var taşş gibi bir hatun ona baktıkca helal olsun kız diyorumçalış ayakların üzerinde dur ye iç gez dolaş kime ne? aletleri platese gidiyorum kurum sahibi boşanmış kocaman çocukları var mis gibi hayatı var bir de erkek arkadaşı var her gün o alışveriş benim bu bakım senin modunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?