35 yaş herşey için çok mu geç?

Başka endişeleriniz yok mu? Yani keşke olmasın da 7 yaşında bir kızımla boşanıyorum diyince hani maddi kaygılar ekonomik özgürlük, mal bölüşümü, çocuğumun psikolojisi, kendi toparlanıp alışma sürecim.. falan diceksiniz sandım yalan yok varsın seven olmasın ekmek su mı bu yani bu kadar anlam yüklerseniz zaten kaçmaz mı? Şu halinizle kıyaslayın madem daha mutlu olurum ya da olmam hgibi???

Aynı benn

İlla birini bulmak zorunda değilsiniz ki mutsuz bir evliliğiniz varsa bu eziyeti kendinize yapmayın kurtulun zincirlerinizden zaten

Bazı kadınları gerçekten anlamıyorum neden birini bulma çabasındalar . Mutlu olmak için illa birinin sevgisine mi ihtiyaçları var. Nedir bu açlık
Hiç doymadık ki acıkalım .açıkça söylemek gerekirse evet erkek ilgisinden başka birşeyle mutlu olamıyorum.gün geçiriyorum sadece.ama.belli ki yalnız da değilim.zor bir durum.kimseyi bulabilsek içimiz yanmayacak.o da yok.

Sizi tenzih ederek yazıyorum. Erkek sevgisine aç illa birini bulma derdinde olan kadınlar benim gözümde zavallıdır.

38 yaşındayim, 5.5 yaşında evladım var. Boşansam evladimla nasıl kaliteli yaşarım onun derdinde olurum. En tatlı ekmeğin kendi soframda olduğunu düşünüyorum, o nedenle uzun bir süre evlenmek benim için opsiyon olmaz. Herkes farklı düşünebilir ama ben evladımı üvey baba ile büyütme taraftarı (en azından şu an için) değilim. Hayatında birisi isteniyorsa evlenmeye gerek yok zaten, eğlenmek yeterli bence.

Ayrıca sen kendini sevince, sevininde çok oluyor. Biraz özgüvenli olmak yeter

Bazı kadınları gerçekten anlamıyorum neden birini bulma çabasındalar . Mutlu olmak için illa birinin sevgisine mi ihtiyaçları var. Nedir bu açlık
Her kadında bu yok ama bazı kadınlar erkeksiz yaşayamıyor. Birinden bosanip diğerine koşmakta bir tercih, hayatı akışına bırakıp zamanı güzel geçirmekte...

benim kocamda eskiden bi yere yollamazdı
heryere benimle gelirdi
simdi de diyor ki
git dolas takıl kafana göre
arkadas haklı
erkeklerin dediğini yapmayın
kendiniz olun
o yukarıda anlatılan kafasızlardan biriyim

Her kadında bu yok ama bazı kadınlar erkeksiz yaşayamıyor. Birinden bosanip diğerine koşmakta bir tercih, hayatı akışına bırakıp zamanı güzel geçirmekte...
Zaten bazı kadınları kast ederek yazdım. Erkeğin sevgisine ihtiyaç duyan illa hayatına birileriyle devam etmek isteyen kadınlara çok acıyorum

benim kocamda eskiden bi yere yollamazdı
heryere benimle gelirdi
simdi de diyor ki
git dolas takıl kafana göre
arkadas haklı
erkeklerin dediğini yapmayın
kendiniz olun
o yukarıda anlatılan kafasızlardan biriyim
Est kafasız demeyin kendinize
Doğruları görmenize sevindim

Tam da bu ben. Bosansam 7 yasinda kizimi üvey babayla muhatap etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…