- Konu Sahibi Cekimyasasi
-
Evet.daha yeni konu açtım okumadın mıcanım senin başına ne vurdu? çok mu boşta kaldın
Başka endişeleriniz yok mu? Yani keşke olmasın da 7 yaşında bir kızımla boşanıyorum diyince hani maddi kaygılar ekonomik özgürlük, mal bölüşümü, çocuğumun psikolojisi, kendi toparlanıp alışma sürecim.. falan diceksiniz sandım yalan yokŞöyle ki 35 yasindayim ve 7 yasinda bir kiz cocuk annesiyim.Evliligim berbat gidiyor ama herseye bastan baslayacak gucu kendimde bulamiyorum.Herseye gec kalmis gibi hissediyorum.Eger bosanirsam bir daha aski bulamayacagim gibi,bosanmis bir kadina eglence gozuyle bakiyor cogu erkek.Ciddi iliski dusunmuyorlar.Gercekten beni sevecek birini asla bulamayacak gibi hissediyorum.Cesaret,cesaret istiyorum ama gucum yok.Sizlerin bakis acisi nedir,ne dusunuyorsunuz,beno bir aydinlatin canim kadinlar
Aynı bennBaşka endişeleriniz yok mu? Yani keşke olmasın da 7 yaşında bir kızımla boşanıyorum diyince hani maddi kaygılar ekonomik özgürlük, mal bölüşümü, çocuğumun psikolojisi, kendi toparlanıp alışma sürecim.. falan diceksiniz sandım yalan yokvarsın seven olmasın ekmek su mı bu yani bu kadar anlam yüklerseniz zaten kaçmaz mı? Şu halinizle kıyaslayın madem daha mutlu olurum ya da olmam hgibi???
okumadım söyle çözelim canımEvet.daha yeni konu açtım okumadın mı.
Okuma boşver.kafam dağıldı biraz.okumadım söyle çözelim canım
şimdi gördüm yazdıklarında ciddi misin? ciddiysen acil destek alOkuma boşver.kafam dağıldı biraz.
İlla birini bulmak zorunda değilsiniz ki mutsuz bir evliliğiniz varsa bu eziyeti kendinize yapmayın kurtulun zincirlerinizden zatenŞöyle ki 35 yasindayim ve 7 yasinda bir kiz cocuk annesiyim.Evliligim berbat gidiyor ama herseye bastan baslayacak gucu kendimde bulamiyorum.Herseye gec kalmis gibi hissediyorum.Eger bosanirsam bir daha aski bulamayacagim gibi,bosanmis bir kadina eglence gozuyle bakiyor cogu erkek.Ciddi iliski dusunmuyorlar.Gercekten beni sevecek birini asla bulamayacak gibi hissediyorum.Cesaret,cesaret istiyorum ama gucum yok.Sizlerin bakis acisi nedir,ne dusunuyorsunuz,beno bir aydinlatin canim kadinlar
Hiç doymadık ki acıkalımBazı kadınları gerçekten anlamıyorum neden birini bulma çabasındalar . Mutlu olmak için illa birinin sevgisine mi ihtiyaçları var. Nedir bu açlık
Sizi tenzih ederek yazıyorum. Erkek sevgisine aç illa birini bulma derdinde olan kadınlar benim gözümde zavallıdır.Hiç doymadık ki acıkalım.açıkça söylemek gerekirse evet erkek ilgisinden başka birşeyle mutlu olamıyorum.gün geçiriyorum sadece.ama.belli ki yalnız da değilim.zor bir durum.kimseyi bulabilsek içimiz yanmayacak.o da yok.
Her kadında bu yok ama bazı kadınlar erkeksiz yaşayamıyor. Birinden bosanip diğerine koşmakta bir tercih, hayatı akışına bırakıp zamanı güzel geçirmekte...Bazı kadınları gerçekten anlamıyorum neden birini bulma çabasındalar . Mutlu olmak için illa birinin sevgisine mi ihtiyaçları var. Nedir bu açlık
Bence de.inlâr edemem valla.keşke böyle olmasak.biz niye böyleyiz?Sizi tenzih ederek yazıyorum. Erkek sevgisine aç illa birini bulma derdinde olan kadınlar benim gözümde zavallıdır.
benim kocamda eskiden bi yere yollamazdıgeçenlerde bir arkadaş ballndıra ballandıra anlatıyor
kocası bir yere yollamazmış ,ailesi olmadan bir yere gitmezmiş, heryere ailecek giderlermiş
kadın kocası ile heryere gitmeli imiş,kocası bu şekilde olunca ailesini çok sahipleniyormuş falan fişmekan
yani düşünün karı koca arasındaki bağımlılığı, özgüven eksikliğini.
yani kadın kendi başına hiçbir işini halledemiyor ve bunu göğsünü gere gere anlatıyor
ben anlamayacak insana savunma yapmam ,birşey demedim ama tam sosyolojik bir vaka ..
bu tarz kadın çok var piyasada ve kadınlarımız hala bazı şeyleri farkedemiyor.
bir kadın kocası olmadan sosyal çevre edinebilmeli
kocası yokken de her işini görebilecek kapasitede olabilmeli
kocasının ve kendisinin kendilerine ait vakitleri ve alanları olmalı .
bu bir tercih değil bence artık sorumluluk .
çünkü yarın kocan olmasa ne yapacaksın?
hiçbiryere gdemez, hiç kimse ile iletişim kuramaz ,hiçbir işini beceremezsin.
bundan bu çıkıyor
o yüzden karı ve kocanın her anlamda özgür, ayakları yere basan ,kendi kendilerine yetebilen bireyler olmaları çok önemli
böyle ilişkiler her zaman uzun vadeli oluyor
ama sürekli beraber ,birbirlerine bağımlı yaşayanlar bir süre sonra ayrılıyor
o yüzden ya kadınlarımız kendini her anlamda donanımlı yapacak ve ayrılmaktan korkmayacak
ya da ya da başka seçenek yok..
lütfen kendinize değer verin..
bir erkek olmadan da yaşabilirsiniz.
Zaten bazı kadınları kast ederek yazdım. Erkeğin sevgisine ihtiyaç duyan illa hayatına birileriyle devam etmek isteyen kadınlara çok acıyorumHer kadında bu yok ama bazı kadınlar erkeksiz yaşayamıyor. Birinden bosanip diğerine koşmakta bir tercih, hayatı akışına bırakıp zamanı güzel geçirmekte...
Yine sizi tenzih ederek yazıyorum. Duruşu sağlam olan kadınlar zaten hayatta tek başına da mutlu olurlar. Kesinlikle duygusal hareket etmezler sevgi açlığı çekmezlerBence de.inlâr edemem valla.keşke böyle olmasak.biz niye böyleyiz?
Est kafasız demeyin kendinizebenim kocamda eskiden bi yere yollamazdı
heryere benimle gelirdi
simdi de diyor ki
git dolas takıl kafana göre
arkadas haklı
erkeklerin dediğini yapmayın
kendiniz olun
o yukarıda anlatılan kafasızlardan biriyim
Tam da bu ben. Bosansam 7 yasinda kizimi üvey babayla muhatap etmem.38 yaşındayim, 5.5 yaşında evladım var. Boşansam evladimla nasıl kaliteli yaşarım onun derdinde olurum. En tatlı ekmeğin kendi soframda olduğunu düşünüyorum, o nedenle uzun bir süre evlenmek benim için opsiyon olmaz. Herkes farklı düşünebilir ama ben evladımı üvey baba ile büyütme taraftarı (en azından şu an için) değilim. Hayatında birisi isteniyorsa evlenmeye gerek yok zaten, eğlenmek yeterli bence.
Ayrıca sen kendini sevince, sevininde çok oluyor. Biraz özgüvenli olmak yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?