35 yaş herşey için çok mu geç?

Eğer biri beni sevecek, hayalimde ki aşkı bulacağım inancı ile boşanacaksanız boşanmayın .

Ayyy boşansam değil bi daha birini bulabilir miyim diye düşünmek, erkek türünün yüzüne bile bakmam.

Boşanmışım kurtulmuşum. Kendi ayaklarım üstünde durur gider kız arkadaşlarımla doyasıya yer içer gezerim

10 yıl sonra 45 yaş çok geç bir yaş mı diye konu açmak istemiyorsanız tam zamani geç değil.

Ben buna katılmıyorum her yasta hayata yeniden başlayabiliriz. Düşüp tekrar kalkmak bizlere mahsus. Çevrenizi eliye eliye gerekirse sizlere gerçek anlamda değer verenleri bulacaksınız

Benimde bir arkadaşım (erkek) eşinin evine çok bağlı olduğunu onsuz asla bi yere gitmediğini anlatmıştı. Bende buna çok şaşırdım mesela. 10 yıllık filan evliler tek bir gün evde yalnız kalmadım diyo eğer gidilecek bir yer varsa beraber giderlermiş beraber dönerlermiş. Mesela kadının kız kardeşi varmış şehir dışında asla gitmez diyo. Annesi ile yakın oturuyorlarmış kadın asla kendi gidip kalmazmış. Banada bu çok garip gelmişti. Yalan olmasın aklıma eşine güvenmediği geldi. Ama kimseyi bu şekilde durduramazsın bana göre yapacak olan bir şekilde yapar. Ben öyle bir ilişki asla istemem mesela.

Ben de 35 yasindayim bekarım tabi yaş ilerledikçe birileriyle tanışacak ortamimiz azabiliyor bazen ama hiç de geç mec değil gayet de güzel yaslardayiz yani.

Sanki bu evlilikten çok memnun kaldiniz da daha boşanmadan ikincinin derdine düşmüşsunuz.illaki birini bulmak zorunda mısınız bosanin kendi hayatinizi kurun.ilerde olursa biri hayatınıza girer ama illaki olacak diye bişey yok.sirf bunun için evli kalınır mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…