- 10 Haziran 2020
- 22
- 36
- 3
- Konu Sahibi duruhelva1414
-
Evet boşanmış da olabilir. Ama çocuk sahibi olursa o benim yapabileceğim bir şey değil kesinlikle. Kendimi çok iyi tanıyorum. Bir de çocuklu erkeklerin ikinci evliliklerinde çocuk istememe ihtimalleri olduğunu okumuştum. Ondan dolayı bu kesinlikle istemediğim bir durum.35yasustu anne olan bırcok bayan var
20lı yaşlarda olamayan da var
Çocuk ısı kader kısmet
Bence öncelikle kadın doguma gıdıp hormon testi yaptırabılırsınız.
Bırde evlılık de ılla keskın cızgılerınız olmasın
Hıc evlnememıs yerıne boşanmış cocugu olmayan bırını de dusunebılırsınız
zaten çocuğunuz olmadığı ıcın cocuklu düşünmemenız normalEvet boşanmış da olabilir. Ama çocuk sahibi olursa o benim yapabileceğim bir şey değil kesinlikle. Kendimi çok iyi tanıyorum. Bir de çocuklu erkeklerin ikinci evliliklerinde çocuk istememe ihtimalleri olduğunu okumuştum. Ondan dolayı bu kesinlikle istemediğim bir durum.
Çocuk işi kader kısmet. Rabbimin mucizeleri sonsuzdur. Onun dışında bekar erkekler de çok fazla Rabbimin hazineleri sonsuzdur. Inan dua et ve bekle.Merhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci bebeklerini bile yapıyorlar. Ben hala yalnızım. Benim hayalimdeki benim gibi hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmek. Ama bu mümkün mi bilmiyorum. Ve anne olmak istiyorum. Ne dersiniz bu konuda? 35 yaş üstü eşinin ve kendinin ilk evliliği olup rahatça anne olanlarınız var mı? Teşekkür ederim.
Benim yakın arkadaşım 42 yaşında 41 yaşında evlendi 42 de meleği dünyaya geldi şuan 3 aylık eşinin de kendisinin de ilk evliliği. Ben şuan 30 yaşındayım aynı yaşta olduğum bir arkadaşım iki evlilik yaptı ikisinden de boşandı iki çocuğu var. Vel hâsıl kelam bu işler nasip Allah iyilerle karşılaştırsınMerhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci bebeklerini bile yapıyorlar. Ben hala yalnızım. Benim hayalimdeki benim gibi hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmek. Ama bu mümkün mi bilmiyorum. Ve anne olmak istiyorum. Ne dersiniz bu konuda? 35 yaş üstü eşinin ve kendinin ilk evliliği olup rahatça anne olanlarınız var mı? Teşekkür ederim.
Merhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci bebeklerini bile yapıyorlar. Ben hala yalnızım. Benim hayalimdeki benim gibi hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmek. Ama bu mümkün mi bilmiyorum. Ve anne olmak istiyorum. Ne dersiniz bu konuda? 35 yaş üstü eşinin ve kendinin ilk evliliği olup rahatça anne olanlarınız var mı? Teşekkür ederim.
Adım atmak derken mesela ne yapabilirim?Allah nasip ettikten sonra olur. Kendinizi o psikojiye sokmayın. Herşey olur Allah'ın izniyle. Ama artık beklemeyin adm atmaya başlayın derim. Hakkınızdan hayırlısı olsun.
Çevrenizdeki insanları tanımaya çalışın. Sohbete falan girinAdım atmak derken mesela ne yapabilirim?
Ben 36 yaşında evlendim 3.denemede hamile kaldım sıkıntı olmadı ama eşimin ilk evliligi değildimMerhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci bebeklerini bile yapıyorlar. Ben hala yalnızım. Benim hayalimdeki benim gibi hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmek. Ama bu mümkün mi bilmiyorum. Ve anne olmak istiyorum. Ne dersiniz bu konuda? 35 yaş üstü eşinin ve kendinin ilk evliliği olup rahatça anne olanlarınız var mı? Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?