35 yaş üstü bekar bayanlar..

ben varım.evlilik nihai mutluluk değil.evlilik öncesi mutlu olan evliliği de mutlu bir şekilde sürdürüyor.zaten mutlu değilim.birinin mutluluğuma katkı sağlayacağına inanmıyorum.neyse odur insan.biri sihirli değneğiyle mutluluk alemine çekemez.sevdiğim biri olmadıkça evlenmeyi düşünmüyorum.zaten tren kaçtı gibi.

ben varım.evlilik nihai mutluluk değil.evlilik öncesi mutlu olan evliliği de mutlu bir şekilde sürdürüyor.zaten mutlu değilim.birinin mutluluğuma katkı sağlayacağına inanmıyorum.neyse odur insan.biri sihirli değneğiyle mutluluk alemine çekemez.sevdiğim biri olmadıkça evlenmeyi düşünmüyorum.zaten tren kaçtı gibi.
Canım kaç yaşındasın?

kocam olcak mini mini bebelerim olcak erkek bebek istiyorum.erkek bebiş kıyafetlerine bitiyorum :oops:
ALLAH ım sen büyüksün isteyen her bayana hayırlı bir eş, hayırlı sağlıklı bebeler nasip et ...
AMİN.
Hayirlisi de kız hayırlısı de :) öyle dua et
Rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmis
Kızın olursa napacan sevmeyecen mi :)

Ben cok mutlu bır ınsandım. Kahkahalrı özlenen, oozıtıf telkinler veren bırı idim. 2 yılda yuzum soldu. Herkes farkedıyor. Hatta guzellıgımı bıle kaybedıyorum. Haklısın bi konuda. Mutsuz ve depresıf olan, sevmeyı bılmeyen kımse evlenıp bır baskasının hayatını mahvetmesın. Hele hele evlenene kadar rol yapıp da hakka hıc gırmesın

boşandın mı canım?
ayrıca sümsüklerden ve eziklerden nefret ediyorum demene bayıldım :D
Evet bosandim. Kendimden maddi manevi cok odun verdim. Ah benim aptalliklarim diyorum sadece. Cevreme bakiorum, arkadas diyorki neden cekmedin, ben kvden neler cekiyorum susuyorum yine. Biri dyor cocugum kucuk maddi durumum yok cok sanslisin senin yerinde olmak isterdim.. yani aslinda yasami nasil gordugune bagli olay. Diyorsanki ne olursa olsun bir yuvam olsun dertlenmekte haklisin ama benim gibi azicii asim kaygisiz basim her sey koca ve cocuk degil diyorsan keyfine bak. Bakis acina bagli bu bana ters gelen baskasina ihtiyac zorunluluk oluyor. Ben gercek dost ariyoruk sadece mesela. Maddi manevi bagliligim yok gulmek, eglenmek, yasamak istiyorum. Sorumluluk istemiyorum.
Ingilazca bir sekilde duygularimi dile getirdim sumsuks ve eziklers ile :D ne olursa olsun guclu olmayanin tepesine biner bu hayat kural bu.

Ben 31 yasindayim evliyim ama 50 yasinda bekar bi arkadasim var.Oldukca da memnun halinden.Evi var,isi var kafasina gore takilir.Imrenirim cogu zaman ona.Bence sadece evli insanlarin mutlu olabilecegi fikrini kafandan at.Evlenmeye deger biri cikarsa evlenirsin yok cikmazsa da gayet mutlu olabilirsin.Huzur da mutluluktur

Valla benim tanıdığım bir abla 38de evlendi. Gençken biriyle flört etmiş , adam başkasıyla evlenmiş , boyu kadar oğlu vardı adamın. Bizim abla iş seyahati için Avrupa'ya gittiydi orda tanıştığı biriyle evlendi o ülkede kaldı.

Evet bosandim. Kendimden maddi manevi cok odun verdim. Ah benim aptalliklarim diyorum sadece. Cevreme bakiorum, arkadas diyorki neden cekmedin, ben kvden neler cekiyorum susuyorum yine. Biri dyor cocugum kucuk maddi durumum yok cok sanslisin senin yerinde olmak isterdim.. yani aslinda yasami nasil gordugune bagli olay. Diyorsanki ne olursa olsun bir yuvam olsun dertlenmekte haklisin ama benim gibi azicii asim kaygisiz basim her sey koca ve cocuk degil diyorsan keyfine bak. Bakis acina bagli bu bana ters gelen baskasina ihtiyac zorunluluk oluyor. Ben gercek dost ariyoruk sadece mesela. Maddi manevi bagliligim yok gulmek, eglenmek, yasamak istiyorum. Sorumluluk istemiyorum.
Ingilazca bir sekilde duygularimi dile getirdim sumsuks ve eziklers ile :KK70: ne olursa olsun guclu olmayanin tepesine biner bu hayat kural bu.
o halde oyunu kuralına göre oynamak lazım:KK52:

Valla benim tanıdığım bir abla 38de evlendi. Gençken biriyle flört etmiş , adam başkasıyla evlenmiş , boyu kadar oğlu vardı adamın. Bizim abla iş seyahati için Avrupa'ya gittiydi orda tanıştığı biriyle evlendi o ülkede kaldı.
sen kaç yaşındasın canım? bekar mısın?

Hic baski gormedim diyordum mesela bekar oldugum icin. Dun annemle konustum. Cocugumuz olmazsa kardesimle benim malvarligini devlete bagislayacagini soyledi :D biz bekar olursek hic sevmedigi akrabalarna kalirmis tum mal, onlar yiyemezmis, zehir zikkim olsunmus. Kardesim de evlenmek istemiyor kesinlikle 33 yasinda o da. Dedim anne bu nasil bir baskidir, beni parayla tehdit ediyorsun :D ya yemin ederim insanlr degisik, izleyip guluyorum sadece. Ne yasamak istiyorsan onu yasa. Iyi kotu secim senin.

Hayirlisi de kız hayırlısı de :) öyle dua et
Rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmis
Kızın olursa napacan sevmeyecen mi :)
sevmem mi nasıl severim hem de .
onunla çizgi film izlerim ona kitap okurum..birlikte uyuruz aaaah ahh hayırlısı ...

Hic baski gormedim diyordum mesela bekar oldugum icin. Dun annemle konustum. Cocugumuz olmazsa kardesimle benim malvarligini devlete bagislayacagini soyledi :KK70: biz bekar olursek hic sevmedigi akrabalarna kalirmis tum mal, onlar yiyemezmis, zehir zikkim olsunmus. Kardesim de evlenmek istemiyor kesinlikle 33 yasinda o da. Dedim anne bu nasil bir baskidir, beni parayla tehdit ediyorsun :KK70: ya yemin ederim insanlr degisik, izleyip guluyorum sadece. Ne yasamak istiyorsan onu yasa. Iyi kotu secim senin.
canım ne yalan söylim ben de evlemezsem mal varlığımı devlete bağışlamayı düşünüyorum.beni bir kez bire arayıp sormayan nasılsın demeyen adı akraba olan akreplere para bırakmam.ALLAH benim alın teriyle kazandıklarımın kuruşunu onlara nasip etmesin.

Hic baski gormedim diyordum mesela bekar oldugum icin. Dun annemle konustum. Cocugumuz olmazsa kardesimle benim malvarligini devlete bagislayacagini soyledi :KK70: biz bekar olursek hic sevmedigi akrabalarna kalirmis tum mal, onlar yiyemezmis, zehir zikkim olsunmus. Kardesim de evlenmek istemiyor kesinlikle 33 yasinda o da. Dedim anne bu nasil bir baskidir, beni parayla tehdit ediyorsun :KK70: ya yemin ederim insanlr degisik, izleyip guluyorum sadece. Ne yasamak istiyorsan onu yasa. Iyi kotu secim senin.
kardeşin kız mı erkek mi :KK45:son kararı mı evliliği düşünmemek?

canım ne yalan söylim ben de evlemezsem mal varlığımı devlete bağışlamayı düşünüyorum.beni bir kez bire arayıp sormayan nasılsın demeyen adı akraba olan akreplere para bırakmam.ALLAH benim alın teriyle kazandıklarımın kuruşunu onlara nasip etmesin.
Benimkiler de boyle dusunuyor. Torunuma birakmak istiyorum diyorlar. Dusununce mantikli aslinda. Hic selam dahi vermeyen kuzenlerime kalirsa tum paralar cidden hortlarim heralde :D perili ev dedikleri bu olsa gerek :D

Back
X