35 yaş üstü bekar bayanlar..

tam da bunları yazıcaktım ki senin yazını okudum.
aynen ya , buraya gelip de ay nolur evlenme diyenlere söylüyorum. boşanmak bir dilekçe kadar yakınınızda. lütfen hemen gidip boşanma dilekçesi verin. yani çaresiz bir derdiniz yok.

Yani zaten bu topigin yas araligi belli. Cogu 30 u asmis, isinde gucunde olan insanlar. Teselli bulmaya da ihtiyacimiz yok, bu boyle bi konu degil bu cunku.

Soyle bi baksam geriye evlenecegim gram erkek yokmus hayatimda. O yuzden pismanligim da yok. Yabanci bi ulkede yasamasaydim belki farkli olabilirdi. Yine de evlenmedigime uzulmuyorum. Beni yalniz kalmakta korkutmuyor. Uzuldugum tek sey bilgilerimi bi cocuga aktaramama olabilir bunun disinda bi uzuntum yok. Unumu eledim , elegimi astım sonucta.

ben senin hikayene zaten bayılıyorum :nazar:
;) Vallahi bende hikayemi yaşamaktan çok mutluyum ama sürekli olarak aynı konular geliyor ve sürekli yazmak zorunda kaldığım için bazen yoruluyorum ama olsun birilerine ışık oluyorsa yazdıklarım ben yazmaktan vazgeçmeyeceğim :)

:KK66: Vallahi bende hikayemi yaşamaktan çok mutluyum ama sürekli olarak aynı konular geliyor ve sürekli yazmak zorunda kaldığım için bazen yoruluyorum ama olsun birilerine ışık oluyorsa yazdıklarım ben yazmaktan vazgeçmeyeceğim :)
:) evet bende bu tarz konularda hep okuyorum yazdıklarını.
yok bence sen yazmaya devam et, umut oluyor hepimize :KK15:

:) evet bende bu tarz konularda hep okuyorum yazdıklarını.
yok bence sen yazmaya devam et, umut oluyor hepimize :KK15:
Aslın da burada açılan konuların hepsini zamanında yaşadım ama çareyi başkalarından değilde sabrımla aklımla yap-boz misali uygulayarak buldum hep.
Kv evlilik koca aldatma yalan akraba ilişkileri arkadaş ortamı flörtler vs hepsini yaşadım ve tecrübe ettim.
Benim tek artı tarafım var hayatın bana sunduklarından hiç korkmadım üstüne gittim aciz olmadım ezilmedim kendimi ezdirmedim 1 değil 10 çocuğum olsa çekip gidecek kadar gözü kara oldum. İkili tartışmalarda asla cevap vermedim susmayı tercih ettim zamanı gelince konuştum. Öfkeme yenik düşmedim.
İnatçı ve asi bir kişiliğim olsa da kalp kırmamaya özen gösterdim.
Çok otoriter bir babam var mesela tek kızıyım ve babama hayranlık derecesin de aşık olduğum halde babama bile defalarca rest çekmişliğim var.
Boşandım ve arkamda kimse yoktu tek başıma boşandım çalıştım düzenimi kurdum kızımı büyüttüm Türkiyenin dört bir yanında kısa süreler halinde mesleğimi yaptım 4 yıl gibi bir süre yurt dışı maceram oldu geri döndüm.
Her gittiğim de babam beni reddetti her döndüğümde gittim babamın elini öptüm beni affetti. :D
Abim ve erkek kardeşim manevi desteklerini asla benden esirgemedi.Annem desen Canım anam evin içinde babamı hep işledi ince ince aramızı yaptı sağolsun tabi bu arada kızımın eğitimi için elimden geleni yaptım yurtdışına giderken kızımı babasına bıraktım vs. Yani hayatı hep gelişine yaşadım kimi taca gitti kimi outa gitti kimi de gol oldu :D
Artık yaşlandım ve duruldum şimdi 40 yaşındayım, dünyanın en aksi en huysuz en çekilmez adamına aşık olarak evimdeyim kocamın geliş ve gidiş saatlerini ve doğacak bebeğimizi bekliyorum :)

Ben evliliğin mutluluk yalnızlığın mutsuzluk getirdiğine inandığınızı sanmıyorum. Sadece toplum olarak bize biçilmiş roller var. Bu rolleri oynamadığımızda toplum tarafından mahalle baskısı dediğimiz şeye, gizli lince maruz kalıyoruz. Her evlilik mevzusunda göz süzen teyzeler, her düğünde 'yok mu biri' diye sıkıştıran patavatsızlar. Şu an amerikada yaşıyor olsaydık hiiiç böyle dertlerimiz olmazdı. Baklava da sarma da bayram ziyaretleri de hiç bana göre değil zaten :kahve: gelin hep beraber newyork'a yerleşelim :KK50: ah benim kurban olduğum yorucu adetlerim, insanı bıktırıyorsun :KK75:

Evlilik Turkiye'de cok zor. Gercekten zor zanaat. Cunku birdik iki olduk diyemiyorsun malesef. Birken 6 kisi oluyorsun birden bire. Senin ailen ve esinin ailesi de mudahil oluyor hayatlara. Politika yapmamiz gerekiyor cogu zaman, mutlaka bir taraf doldurusa getirmeye calisiyor, saglam durmak lazim. Iki tarafa da ayni mesafede olmak lazim. Ben de bunaliyorum bazen bu orta oyunlarindan, hep bir cekistirme hep bir laf sokma, nedir yani alip veremedikleri anlamis degilim. Annem mesela surekli dert yanar, soyleler boyleler sunu yapmadilar bunu etmediler... Ben onun kafasinda biri olsaydim veya sozunden cikmayan biri, su ana kadar 5 kere bosanmistim esimden herhalde. Neyseki esim ve ben ailevi konulara tabu gozuyle bakiyoruz, kesinlikle "senin ailen benim ailem" tarzi konulara girmiyoruz, o sekilde dengeyi sagladik diyebilirim. Ama gercekten cok zorlanan insanlar var, bu forumda da o kadar cok ki, evlenmek her zaman da mutluluk getirmiyor. Umarim siz de sizin icin hayirli olacak bir evlilik yaparsiniz, yasiniz gec degil, benim kuzenim 38 yasinda dogum yapti. Lutfen birseyler icin gec kaldiginizi dusunmeyin.

bunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok :KK43:
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma :KK43:
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım :KK43:
morali çok bozuk gelin dertleşelim :KK61:

35 yas bence cok genc. Bu konuda takintin olmasin. Evliliklere disaridan da imrenme. Hersey güzel göründügü gibi degil. Evlilik zor biseymis. Bazen diyorum keske mutlu bi bekar olsam, tek kendimi sevmeyi bilsem. Hayatimi yasasam. Gezsem göresem.. eylensem.

Sende böyle düsün. Evlenince kendinden cok ödün vermelisin. Ana-baba gibi yar olmaz derler ya, hic inanmazdim o lafa. O da dogruymus.

Sen sen ol, seni kendinden fazla sevecek biri karsinda cikmadikca evlenme. Bence o senin cok imrendigin kisiler SANA imreniyor.

Mutlu ol.

Ben evliliğin mutluluk yalnızlığın mutsuzluk getirdiğine inandığınızı sanmıyorum. Sadece toplum olarak bize biçilmiş roller var. Bu rolleri oynamadığımızda toplum tarafından mahalle baskısı dediğimiz şeye, gizli lince maruz kalıyoruz. Her evlilik mevzusunda göz süzen teyzeler, her düğünde 'yok mu biri' diye sıkıştıran patavatsızlar. Şu an amerikada yaşıyor olsaydık hiiiç böyle dertlerimiz olmazdı. Baklava da sarma da bayram ziyaretleri de hiç bana göre değil zaten :kahve: gelin hep beraber newyork'a yerleşelim :KK50: ah benim kurban olduğum yorucu adetlerim, insanı bıktırıyorsun :KK75:

ayni fikirdeyim, avrupada, amerikada 35 Yas en iyi yastir. ne adet, ne madet. gez toz evlen. istersende 40 yasinda sperm yerlestirtip cocuk yap tek basina!

Bilmiyorum yardimci olur mu sana ama ben 32 yasindayim. bu bayram nisanim vardi. ama ciddi bir depresyon geciriyorum, tedavi görüyorum. evlilikten bile vazgectim ki cok hevesliydim..ruh halimi sadece nefes alabilmek için eski ruh halimi istiyorum. keşke sagligim olsaydi 10 yil daha evlenmeseydim :KK43:[/QUOTE bende bir sene yardim aliyorum 26 yasindayim zaten psikolojm bozuk bir de cevre baski yapuor evde kaldn falan diye modum daha da dusuyor vitamnlerle ayakta duruyorum;(

Boşverin hanımlar evlenmeyin mis gibi yaşayın en rahatı... ya tek başına yaşican ya anne babanla her ikisi de kocayla uğraşmaktan rahattır :KK12:

Ilk bir yıldan sonrası kabak tadı veriyor evlilikte... cıks tavsiye etmem :63:

Böyle dedim diye topa tutmayın beni hanımlar ha :KK70: yukarda baya bahsi geçmiş de benim düşünceme yakın şeylerin :KK53:

Boşverin hanımlar evlenmeyin mis gibi yaşayın en rahatı... ya tek başına yaşican ya anne babanla her ikisi de kocayla uğraşmaktan rahattır :KK12:

Ilk bir yıldan sonrası kabak tadı veriyor evlilikte... cıks tavsiye etmem :63:
şunu anlayamıyorum.neden boşanıp yalnız veya anne babanızla yaşamıyorsunuz?

Canım 40 yaklaştım,şu evlılerın yazdıkları başıma gelmesın dıye evlenmedım,istemedım,halen de istemıyırum,çok mutluyum,bekarlıpıb kıymetinş bılıyorum,bu zaman kadar evlenmedipime laf eden anam ıkıdır dıyorki en ıyısını sen etmilin kızım ,ğzlüyordum ama şimdi ıyıkıde evlenmedın dıye sevınıyorum dıyor,torunların dertlerını gördükçe,evlilik çocuk ıns aı yıpratıyor,geçen bırı ile tanıştım,çok mutluluk bır evlilik tapmış,85 yaşında,dunyanın en ıyı adamı ile evliydi. Dıyor,çocuklarından çokmemnun torunlarındanda,ama benı çok tebrık etti,çok akıllısın kızım dedı,evlenmedığım için,zıra çocuklar yuzunden saplıpı gitmış,ıkız doğurmuş,beli kaymış,amelşyat operasyın,fılan fılan,bır aile dostumuz var,çok varlıklı,yalıları var,galatasaray mezunu ,dunyayı gezmiş,çokuk çocuk,bana dedıkı bır daha dunyaya gelsem asla evlenmem,hadi evlenırım belki,asla çocuk yapmam,ıkı çocuğu var,servet yıklıuor,sölediği bu,bak eteafına,herkesın sorunu evliliği,kocasının ailesi,kocası ,çocukları,ciftler kendı arasında sorun yoksa bıle çocuk yuzunden bıle tartışıyor,bu listeyı uzatır giderim,ama evlencem dıye yaşıyor mıllet,çok ilginç
Evlenlensen de sorun evlenmesen de kacis yok yalniz da olmaz bunun yasliligi var .

bunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok :KK43:
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma :KK43:
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım :KK43:
morali çok bozuk gelin dertleşelim :KK61:
insan hissetigi yastadie be bacim rakamlara takilma okadar .. Bak kendine suslen puslen ben 27 yim basimdan bi nisan gecti ama herkezin bi kaderi var ve dua et allahtan dile karsina cikarsin o kaderini

Hirs yapinca oyle ama ben mutlu olmam ki. Tanistirmak istiyorlar uzak akrabalarla ben kabul etmiyorum. Bakalim hayirlisi varsa kismetimde olur ama ben cidden boyle cok iyiyim. Ailem uzuluyor ama ne yapayim, bize birakmak icin ugrastilar bu kadar. Gelenin de para icin gelmemesi gerek bi de bu var. Tanidiklar hep bunun icin geliyor. Ancak karsima cikmali ailemin maddi durumunu bilmeyen biri olmali. Fakirim diyecegim bundan sonra bakalim kim kabul edecek beni?
Ay kız filmlerde olurya öyle bi aşk lazım sana:)

30 da evlendim,eskiden gezen tozan ben şimdi çok bakıyorum varlığına şükür, bu bayram evden çıkmadım gezme adına Etrafımda 40-45 yaş bekarlar eve girmediler :))

Aslın da burada açılan konuların hepsini zamanında yaşadım ama çareyi başkalarından değilde sabrımla aklımla yap-boz misali uygulayarak buldum hep.
Kv evlilik koca aldatma yalan akraba ilişkileri arkadaş ortamı flörtler vs hepsini yaşadım ve tecrübe ettim.
Benim tek artı tarafım var hayatın bana sunduklarından hiç korkmadım üstüne gittim aciz olmadım ezilmedim kendimi ezdirmedim 1 değil 10 çocuğum olsa çekip gidecek kadar gözü kara oldum. İkili tartışmalarda asla cevap vermedim susmayı tercih ettim zamanı gelince konuştum. Öfkeme yenik düşmedim.
İnatçı ve asi bir kişiliğim olsa da kalp kırmamaya özen gösterdim.
Çok otoriter bir babam var mesela tek kızıyım ve babama hayranlık derecesin de aşık olduğum halde babama bile defalarca rest çekmişliğim var.
Boşandım ve arkamda kimse yoktu tek başıma boşandım çalıştım düzenimi kurdum kızımı büyüttüm Türkiyenin dört bir yanında kısa süreler halinde mesleğimi yaptım 4 yıl gibi bir süre yurt dışı maceram oldu geri döndüm.
Her gittiğim de babam beni reddetti her döndüğümde gittim babamın elini öptüm beni affetti. :KK70:
Abim ve erkek kardeşim manevi desteklerini asla benden esirgemedi.Annem desen Canım anam evin içinde babamı hep işledi ince ince aramızı yaptı sağolsun tabi bu arada kızımın eğitimi için elimden geleni yaptım yurtdışına giderken kızımı babasına bıraktım vs. Yani hayatı hep gelişine yaşadım kimi taca gitti kimi outa gitti kimi de gol oldu :KK70:
Artık yaşlandım ve duruldum şimdi 40 yaşındayım, dünyanın en aksi en huysuz en çekilmez adamına aşık olarak evimdeyim kocamın geliş ve gidiş saatlerini ve doğacak bebeğimizi bekliyorum :)
İşte Çok güçlü bi kadın örneği daha
BA YIL DIM:KK52:

Back
X