35 yaş üstü evlenenler

Evet böyle şeylerin yaşı olmaz diyordum ben de kaç yaşında olursam olayım ben istersem yanımda birileri olur sanıyordum ama o kadar uzun süre yalnız kaldım ki artık umudumu kaybetmeye başladım
Umudunuzu kaybedecek bir şey yok, yukarıda bir arkadaş yazmış “mezara girmiş gibi davranıyorsunuz” diye. Haklı valla. Azıcık bakının çevrenize, illa ki hoşunuza giden birileri olacaktır. Elbette hemen evlilik olacak değil ama biraz flört etmek vs iyi gelir.

Evet böyle şeylerin yaşı olmaz diyordum ben de kaç yaşında olursam olayım ben istersem yanımda birileri olur sanıyordum ama o kadar uzun süre yalnız kaldım ki artık umudumu kaybetmeye başladım
Hiçte umudunu kaybetme
Yaşın genç
Rahmetli teyzemin bir sözü vardı
Allah yazıp çizip bir kenara koymuştur
Rabbim doğru zamanda, doğru insan çıkarsın karşına

Yaaa nasıl buluyorsunuz ama illa ki bir yol açıyorsunuzdur. Görücü usulü mü?
Görücü usulü ve ben . ay yok ayol ne görücüsü ben kendim karpuz gibi seçmem lazım kavun gibi koklamam lazım kocam olacak kişisini(ferhans rol çalmıyorum ablacım).

ne yolu acacam🤭dedim ya kader kısmet. marifet değil bunlar isteyen her sene değiştirir önemli olan Allah güzel yazılar yazsın gerisi boş🌹

Kaynım 33 yaşında evlendi hemde o zamana kadar burnunun ucunda olan biriyle seneler sonra ikiside birbirinin ilgisini çekmiş. 3 yılda şimdi 2. Çocukları doğmak üzere. Nasip kısmet bu işler hep.

Hayırlısı.Kimse romantizm yaşamıyor.Burada neler okuyoruz.Neler duyuyoruz görüyoruz kendi hayatimizda yaşıyoruz.Yasadiklarimi yasasaydiniz bekarlık sultanlık derdiniz.
Sana bir sır vereyim mi? Yaşıyoruz gayet :) yasayanda binlerce insan var yani öyle herkes kötüyü bulmuyor ki. İki insanın birbirini sevdiği ve güzellikle dolu olan bir sürü yuva da var. Allah herkesin karşısına hayırlısını çıkartsın 🙏 henüz cikmadiysa vardır bir zamanı.

Sana bir sır vereyim mi? Yaşıyoruz gayet :) yasayanda binlerce insan var yani öyle herkes kötüyü bulmuyor ki. İki insanın birbirini sevdiği ve güzellikle dolu olan bir sürü yuva da var. Allah herkesin karşısına hayırlısını çıkartsın 🙏 henüz cikmadiysa vardır bir zamanı.
Kocamızla neden romantizm yaşamayalım ya hu😂 Yani bazen öyle yorumları var ki…

benim hayatımda biri var ama o olmasaydı ne halt ederdim diye kara kara düşünüyorum ben de.insan umutlu da kalamıyor ki.sabah evden bir çıkıyorsun herkeste mahkeme suratı gibi duvarlar.bir normal bakmak vardır bir de aşırı mutsuz.herkes aşırı mutsuz bakıyor.kimse kafasını bile kaldırmadan işine, okuluna gidiyor.resmen insanlara ruh üflenmemiş gibi.en ufak bir duygu göstergesi yok.çok garibime gidiyor.koskoca gün sokaklardasın ama yeri geliyor kimseyle muhattap olmadan eve geri döndüğün zamanlar oluyor.afrika ülkerinde yaşamak bile burada yaşamaktan daha iyidir haa.adamlar o halleriyle bile canlı kanlı yaşıyorlar.ben de delirmek üzereyim.mutsuzluktan geberiyorum valla.millet nasıl yapıyor bu ilişki işlerini aklım almıyor valla.sadece ben de değil kimse kimseyle ilgilenmiyor ki.herkes bomboş yaşamak zorunda kalıyor benim çevremde.güzel de kadınlarız ama hiçkimsenin umrunda bile değil.işe git gel git gell.bir gün tümden tozutacağım ama bakalım ne zaman?burada da yıllar yılı birini tutturan gelip hava basıyor işte dertlilerin konusunda.

benim hayatımda biri var ama o olmasaydı ne halt ederdim diye kara kara düşünüyorum ben de.insan umutlu da kalamıyor ki.sabah evden bir çıkıyorsun herkeste mahkeme suratı gibi duvarlar.bir normal bakmak vardır bir de aşırı mutsuz.herkes aşırı mutsuz bakıyor.kimse kafasını bile kaldırmadan işine, okuluna gidiyor.resmen insanlara ruh üflenmemiş gibi.en ufak bir duygu göstergesi yok.çok garibime gidiyor.koskoca gün sokaklardasın ama yeri geliyor kimseyle muhattap olmadan eve geri döndüğün zamanlar oluyor.afrika ülkerinde yaşamak bile burada yaşamaktan daha iyidir haa.adamlar o halleriyle bile canlı kanlı yaşıyorlar.ben de delirmek üzereyim.mutsuzluktan geberiyorum valla.millet nasıl yapıyor bu ilişki işlerini aklım almıyor valla.sadece ben de değil kimse kimseyle ilgilenmiyor ki.herkes bomboş yaşamak zorunda kalıyor benim çevremde.güzel de kadınlarız ama hiçkimsenin umrunda bile değil.işe git gel git gell.bir gün tümden tozutacağım ama bakalım ne zaman?burada da yıllar yılı birini tutturan gelip hava basıyor işte dertlilerin konusunda.

Aynen ben de böyleyim ya

Yaaa nasıl buluyorsunuz ama illa ki bir yol açıyorsunuzdur. Görücü usulü mü?

Maşallah ya. Nasıl tanıştılar?

Aslında tek başıma günübirlik turlara katılmayı düşünüyorum bir kaç gündür ama hiç tek katılmadım çekiniyorum ya çok silik kalırsam pişman olursam diye…
Ben bekar olduğum dönem katildim ve çok zevkli geçti.
Hiç yalnız kalmamıştım hatta.
Birde geçenlerde mum yapımı ve boyama atölyesine katıldım tek gelen insanlar vardı bende dahil.
Yani illa karşı cinsle tanışma olmasa bile hemcinslerinizle tanışır çevreyi genisletirsiniz.
Çevre genişledikçe de birileriyle tanistirilma olasılığınız artıyor zaten.

Sen iyi bilirsin çöpü de çöplüğü de. Hadi git akşam akşam millete sarma. Kimseye nispet yaptığımız yok boş duyar kasma. Beni de alıntılama.
Kocanla ilişkin o kadar da iyi olsa bu kadar milleti takip edip saldırmazdın tatlım.böyle kötü kalpli de olmazdın.gelmiş burada nasıl olsa bilen eden yok diye millete caka satıyorsunuz.

Back
X