35 yaş üstü evlenenler

Kocanla ilişkin o kadar da iyi olsa bu kadar milleti takip edip saldırmazdın tatlım.böyle kötü kalpli de olmazdın.gelmiş burada nasıl olsa bilen eden yok diye millete caka satıyorsunuz.
Seni takip etmeye gerek mi var? Her konuda abuk subuk mesajlarınla kendini ortaya atıyorsun zaten. Ben senin nereden tatlın oluyorum ayrıca. Üfff git işine hadi ya. Seni ciddiye alıp cevap yazan da kabahat zaten.

38 de evlendim dünyanın en mutlu kadınıyım
Maşallah 🧿 darısı başıma inşallah 🙏

Ben bekar olduğum dönem katildim ve çok zevkli geçti.
Hiç yalnız kalmamıştım hatta.
Birde geçenlerde mum yapımı ve boyama atölyesine katıldım tek gelen insanlar vardı bende dahil.
Yani illa karşı cinsle tanışma olmasa bile hemcinslerinizle tanışır çevreyi genisletirsiniz.
Çevre genişledikçe de birileriyle tanistirilma olasılığınız artıyor zaten.
Evet kurs murs bişey yapmam lazım ya çevre edinip kafamı dağıtmam lazım

Kocanla ilişkin o kadar da iyi olsa bu kadar milleti takip edip saldırmazdın tatlım.böyle kötü kalpli de olmazdın.gelmiş burada nasıl olsa bilen eden yok diye millete caka satıyorsunuz.

Seni takip etmeye gerek mi var? Her konuda abuk subuk mesajlarınla kendini ortaya atıyorsun zaten. Ben senin nereden tatlın oluyorum ayrıca. Üfff git işine hadi ya. Seni ciddiye alıp cevap yazan da kabahat zaten.
Hanımlar lütfen yapmayın benim konum kilitlenecek tartışmaya devam ederseniz

Kadının derdi var.ne empati eksikliği var bugünlerde buralarda ya.tam cinnetliksiniz.
Kusura bakma senin kadar empati abidesi olup tecavüze uğrayan kişinin yerinde olmaya çalışmak kadar ucamiyoruz.
Konu sahibinin konusuna zaten uygun yorumu yazmisiz ama sonrasındaki yoruma karşın yazılmış bir cumleydi. Bence konuyu olumsuz etkileyecek bir yorumda bulunmadı kimse.

Kocasıyla alakası yok. Sapkınlığınla insanların beyninde yer edinip sonra birde duyarlı ayağı çekmene dayanamıyor insanlar:
Normal sevgililik işlerinden evliliklerden ne anlarsın sen, daha tekeşli kalamıyorsun, seçicilik sıfır gelmiş burda millete duyar kasıyorsun.

Sevgili konu sahibi, evliliğin yaşı yok. Telaşlanma. Yanlış bir evlilikten bin kat iyidir bekarlık. Kaçan bir şey yok. Yaşıtız. En yakın arkadaşım bekar. Evlenmek de istiyor ama kriterleri biraz fazla onun ondan olmuyor. Mesela o boşanmış dul ve hatta nişan atmış insan dahi istemiyor. E 40+ yaşta bu biraz sorun oluyor. Önemli olan aslında anlaşmak uyuşmak ama herkesin kendi kararı tabii.
Siz çevreyi genişletmeye, aktivitelere katılmaya bakın. En yakın zamanda bulmanızı dilerim

Aynen dediğiniz gibi 20 yaşımda evlenip 34 yaşında boşandım. 😂

Çok haklısınız, konu sahibi hanım çok genç daha. Hayatın ne getireceği belli olmaz dediğiniz gibi.

Konu sahibi, bana gelince eş adayimin ortağı olduğu şirkette çalışıyordum. 36 yaşındaydim biraraya geldigimizde. Şu an 42 yaşındayım, birkaç ay sonra evleneceğiz, 43 olacağım nikahta. İlk düğünüm olacak, yani o genç kız halimle evlendiğimde bile yaşamadığım bir şey. Yaşla alakası yok bazı şeylerin.

Hiçbir şey için geç değil, yaşınızın, tecrübelerinizin ve kendinizin kıymetini bilin. ❤️
Bende 20 de evlendim 31 de boşandım. Sizin adınıza çok sevindim maşallah bende konu sahibi gibi ümidi kesenlerdenim tekrar mutlu olmak adına. Ama demekki olabiliyormuş. Çocuğunuz varmı acaba. Birde eş adayınızda evlenip ayrılmış biri mi çocuğu var mı.

Modern görücü usulu öneriyorum . Tabiri de ben uydurdum şimdi 🤣 bence etrafınızdaki aklı başında düzgün samimi dostlarınızin tanıdığı varsa tanışabilirsiniz. Çevreniz sizi tanır karşı tarafı da tanır bu sayede sizde vakit geçirip tanışabilirsiniz . Akrabayı pek işin içine katmadim çünkü onlar olunca hemen nişan söz falan gerekiyor kasıntı bir durum olabiliyor.

Modern görücü usulu öneriyorum . Tabiri de ben uydurdum şimdi 🤣 bence etrafınızdaki aklı başında düzgün samimi dostlarınızin tanıdığı varsa tanışabilirsiniz. Çevreniz sizi tanır karşı tarafı da tanır bu sayede sizde vakit geçirip tanışabilirsiniz . Akrabayı pek işin içine katmadim çünkü onlar olunca hemen nişan söz falan gerekiyor kasıntı bir durum olabiliyor.
Kimse birini önermiyor neden acaba ya. Gerçi geçen sene İki arkadaş ayrı zamanlarda birilerini önerdi tamam dedim karşı taraflar da resmini gördü heyecanlandı tamam dedi sonra görüşmekten korkup vazgeçtiler. Yaş geçtikçe erkeklerde evlenme korkusu da çok artıyor sanırım.

Bende 20 de evlendim 31 de boşandım. Sizin adınıza çok sevindim maşallah bende konu sahibi gibi ümidi kesenlerdenim tekrar mutlu olmak adına. Ama demekki olabiliyormuş. Çocuğunuz varmı acaba. Birde eş adayınızda evlenip ayrılmış biri mi çocuğu var mı.
Umudunuzu kaybetmeyin, ben de hiç beklemezken oldu açıkçası, boşandıktan sonra artık bir daha mutlu olamam diyordum. 4 senedir tanıdığım insanla (ilişkimiz boşanmadan 2 yıl sonra başladı) hiç aklıma gelmeyen bir şekilde bulduk birbirimizi.

Eş adayımin da ikinci evliliği olacak. Benim tek çocuk, onun 4 tane. 😂 Oğlum yaşça en küçükleri, 20 olmasina az kaldı. Onunkiler 22 ve 30 arası. Yaş farkı var aramızda, en büyüğünün de oğlu var, dede yani adam (gören öyle demez gerçi de ben takılıyorum bol bol). Ama en mutlu olduğum dönem şimdi, sanki 10 yaş gençleştim desem yeri var, o da öyle hissediyor.

Darısı başınıza, gelecek günleriniz geçen günlerinizden çok daha güzel olsun inşallah. 🌸

Kimse birini önermiyor neden acaba ya. Gerçi geçen sene İki arkadaş ayrı zamanlarda birilerini önerdi tamam dedim karşı taraflar da resmini gördü heyecanlandı tamam dedi sonra görüşmekten korkup vazgeçtiler. Yaş geçtikçe erkeklerde evlenme korkusu da çok artıyor sanırım.
Belli de dlgru olan kişi daha karşınıza çıkmadı . Her insanın zamanı farklıdır. Kimileri erken evlenir , erken zengin olur kimileri orta yaşta aski bulur. Umarım en kısa zamanda sizi bulutlarin üzerinde hissettiren birini bulur mutlu olursunuz

Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?oturduğun
Oturduğun yerden kısmet ayağına gelen çok az şanslı insan var tanıyın tanışın bacım...

Mizahi açıdan konuya bakacağım ama ne kadar az bir erkekle hayat geçirirseniz hayat kaliteniz o kadar artar 🤣

Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?
Ya malesef oturduğunuz yerden eş bulunmuyor belli bir yaştan sonra
Benim pek çok olgun arkadaşım ya arkadaş ortamından buldu yada spor salonlarından ya bağlı olduğu sosyal aktivite gruplarından
Yani devamlı gidip geldiğiniz bir ortamınız olması lazım bence spor gibi yada başka bir sosyal grup birde arkadaş grubunuz olmalı onlar da tanıştırma konusunda etkili
O ona söylüyor tanışıyorsunuz falan
Ama bütün bunlar olmadan biriyle tanışmak biraz zor ozaman da görücü usulüne kalıyor iş

Kadının derdi var.ne empati eksikliği var bugünlerde buralarda ya.tam cinnetliksiniz.
Ferhans ferhans🙄 kocasıyla cinsel sorunları olanlara "2 gün birlikte olmayınca vajenim kaşınıyor, şişiyor" vs yazdığın mesajları buraya alıntılasak sayfa yetmez, bugün bi empati tutturmuş gidiyorsun hayrola inşallah 🙏

Back
X