- 26 Ekim 2023
- 127
- 162
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi kıskandığı için yalandan duyar kasıyor işte.Ferhans ferhanskocasıyla cinsel sorunları olanlara "2 gün birlikte olmayınca vajenim kaşınıyor, şişiyor" vs yazdığın mesajları buraya alıntılasak sayfa yetmez, bugün bi empati tutturmuş gidiyorsun hayrola inşallah
![]()
Aynen, hep düzenli ilişkisi olanları ya da evli olanları alıntılayıp sataşıyor bugün.Kendi kıskandığı için yalandan duyar kasıyor işte.
İstiyor ki herkes mutsuzluktan ölsün kendi gibi.
Yoksa konu sahipleriyle empati yapıp,onları düşündüğü falan yok.
Kendini kandırır anca öyle diye.
Buldukda iyi oldu başımıza altından tac taktılar. Belanı mı arıyorsun? Bak evlenenlerin çoğu pişman ve mutsuz... Bekar arkadaşlarımın hepsi ışık saçıyor, gözlerinin içi parlıyorEşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?
Kimse birini önermiyor neden acaba ya. Gerçi geçen sene İki arkadaş ayrı zamanlarda birilerini önerdi tamam dedim karşı taraflar da resmini gördü heyecanlandı tamam dedi sonra görüşmekten korkup vazgeçtiler. Yaş geçtikçe erkeklerde evlenme korkusu da çok artıyor sanırım.
Kimse birini önermiyor neden acaba ya. Gerçi geçen sene İki arkadaş ayrı zamanlarda birilerini önerdi tamam dedim karşı taraflar da resmini gördü heyecanlandı tamam dedi sonra görüşmekten korkup vazgeçtiler. Yaş geçtikçe erkeklerde evlenme korkusu da çok artıyor sanırım.
Şimdi yanlış anlaşılmak istemem ama evliliğin kader kısmet olduğuna pek inanmıyorum ben, yanlış seçim yapanların kılıfı gibi geliyor bana sonuçta bir seçim çünkü.
Bir de mutlu evliliğe, kocalarının iyi insanlar olduğuna inanmayanlar çok komik görünüyor bence , biz evde boş boş otururken kucağımıza düşmedi ki bu kocalar yahu seçtik, test ettik, denedik falan yani, şanslı değiliz sadece doğru tercihler yaptık.
Konu sahibi arkadaşım kendinizi yaşla sınırlamayın asla, 35 yaş çok genç bir yaş kim ne derse desin, umarım doğru insanla hayat arkadaşı olursunuz.
Sana talip olanlar arasından ölçtün biçtin test ettim.kengi gözüne kestirdiklerin arasından değil.kadınla iletişime geçmeyen kişileri nasıl test etsin onu diyorlar.evlilik kader diyenler kötü evliliği olanlar değil evlenemeyen kişiler.ortada seçecek adam yok diyor kadın ya da evlenemeyenler.hemen de kendi egonuza pay çıkarttınız.hayattaki en ufak bir şansında hemen gururlanıyor insanoğlu.Şimdi yanlış anlaşılmak istemem ama evliliğin kader kısmet olduğuna pek inanmıyorum ben, yanlış seçim yapanların kılıfı gibi geliyor bana sonuçta bir seçim çünkü.
Bir de mutlu evliliğe, kocalarının iyi insanlar olduğuna inanmayanlar çok komik görünüyor bence , biz evde boş boş otururken kucağımıza düşmedi ki bu kocalar yahu seçtik, test ettik, denedik falan yani, şanslı değiliz sadece doğru tercihler yaptık.
Konu sahibi arkadaşım kendinizi yaşla sınırlamayın asla, 35 yaş çok genç bir yaş kim ne derse desin, umarım doğru insanla hayat arkadaşı olursunuz.
Sen dur bi yeni gelin:)))Ben yaşıyorum valla nıran
Hep mutlu olBen ilk evliliğimi 20 yaşındayken yaptım. Eşimde benden 2 yaş büyüktü. Şimdi düşünüyorum nasıl cesaret etmişiz diye ama çok aşıktık. Bizi görenlerde ihtimal vermezdi boşanacağımıza. Ama gel gör ki hayat ikimizi de çok yıprattı. O bizimkisi gibi kaosun eksik olmadığı bir ailede yer almaktan bıktı. İşte de beraberdik. Türkiye’de ve bizle köreldiğini hissetti. Beni de yarı yolda bırakmak istemedi. En sonunda ben baktım çok mutsuz boşanalım dedim. O zaten İsviçre’de bir sevgili yapmış kendine. Boşandıktan 4 ay sonra onla evlendi.
Ben 35 yaşında el elde baş başta kalınca ağır depresyona girdim. İlk başta dedim ki “gideyim önce onu öldüreyim, sonra kendimi” sonra yavaş yavaş normale dönmeye başladım. 1 sene sonra sosyal hayata tekrardan karışmaya başladım. Sevgili yaptım. Boşandıktan 4 sene sonra 2. Evliliğimi yaptım. Şu an ki eşimle facebookta ekliymişiz ama ben onun farkında bile değildim. Doğum günümde mesaj attı. Bende evde tek başıma oturuyordum. O akşam yemeğe çıktık ve hiç ayrılmadık. Hayatıma çok fazla erkek girdi, çıktı. Tanıştık. Ama ben o gece kafamı onun omzuna yasladığım zaman hissettim. Dedim “benim evim burası”![]()
3 ay icinde mi evlilik karari aldiniz? Tanistiktan kac ay/yil sonra karar verdiniz?35 te evlendim , 3 ay kadar once arkadaşlık uygulamasında tanışmıştık
Biz eklesip 1.5 yıl bulusmamistik, sadece sohbet vs vardı , pandemi zamanıydı. Görüştükten sonra flört vs evreleri derken 1.5 yıl sonra evlendik. O kadar hızlı evlenemezdim. Avantajımız pandemi zamani arkadaşça sohbetlerimiz iletisimimizi güçlendirdi3 ay icinde mi evlilik karari aldiniz? Tanistiktan kac ay/yil sonra karar verdiniz?
CanımmmHep mutlu olduruguzel hep gül hep hep Iste... Cok duygulandim ben ya
İşte tam da buyuzden belki yaşıyorumSen dur bi yeni gelin:)))
Bana sadece yatağa atma derdinde olan tipler denk geliyor ya da cidden psikolojik olarak sorunlu olanlar. Şu uygulamalar da normal bir adama denk gelemedim gittiBiz eklesip 1.5 yıl bulusmamistik, sadece sohbet vs vardı , pandemi zamanıydı. Görüştükten sonra flört vs evreleri derken 1.5 yıl sonra evlendik. O kadar hızlı evlenemezdim. Avantajımız pandemi zamani arkadaşça sohbetlerimiz iletisimimizi güçlendirdi
Çok teşekkür ederim, şans işi olduğunu düşünüyorum, sizlik bir durum yokBana sadece yatağa atma derdinde olan tipler denk geliyor ya da cidden psikolojik olarak sorunlu olanlar. Şu uygulamalar da normal bir adama denk gelemedim gittiSizi tebrik ediyorum mutluluklar.
Eşimle internette arkadaşlık sitesinden tanıştım. 30 yaşındaydim sizin gibi çok bunalmistim. Siteye üye oldum. Foto felan koymadım. Bilgi de çok az verdim. Yazıp da aklıma yatanlarla bir kahve içtim. Sonra eşimle bir kahve içeyim dedim, şimdi 5 aylik kızımız var
35 te evlendim , 3 ay kadar once arkadaşlık uygulamasında tanışmıştık
HahaHiç aklımda yoktu, yeri geldi diye söylüyorum. Bekar abim var.![]()
Aynen ya ben de tebrik ediyorumBana sadece yatağa atma derdinde olan tipler denk geliyor ya da cidden psikolojik olarak sorunlu olanlar. Şu uygulamalar da normal bir adama denk gelemedim gittiSizi tebrik ediyorum mutluluklar.