35 yaş üstü evlenenler

Ben eşimle hiç aklımda yokken tesadüfen bir arkadaş ortamında tanıştım. O zaman ben 31 yaşımı deviriyordum eşim ise 42 :d ikimiz de hiç evlenmemiştik, üstelik farklı şehirlerdeydik ve hayatımızın da hiç evlilik ilişki vs düşünmediğimiz dönemleriydi ama nasip kısmet işte bu işler. 1 sene sonra evlendik, şimdi de evliliğimizin ilk yılını doldurduk ve her ne kadar ufak tefek problemler olsa da hala aşık ve mutluyuz :) umudunuzu asla kaybetmeyin tabi ki ner nasip vaktinin esiridir ama kader de gayrete aşıktır onu da unutmayın sevgili konu sahibi :)

Pismanliginiz tecrubenizi dinlemek isterdim. 20 li yaslarda biri olarak

bir tanıdığım 40 yaşında evlendi 42'de doğum yaptı. Eşi çocuguyla gayet mutlu. Kuzenim 37 gibi tanıştı, 41'de evlendi gayet mutlu. Hayatın ne getireceği belli olmaz.

ben 32 yaşındayım. En sevdiğim şey arkadaşlarımı birileriyle tanıstırmak. Benim arkadaş çevremde olsanız size birsürü kişiyle tanıstırırdım.

evlenen olmadı ama flört oldu. Şimdilik tanıştırmaya devam
Pek olmuyor o işler ya. Ben o yüzden o toplara girmem. Sadece 1 defa denedim. Kız arkadaşım çok aşık oldu, tanıştırdığım kişi sanırım hoşlanmadı. Yani 2-3 defa bizle takıldılar gayet arkadaş ortamında devamı gelmedi. Ama kız arkadaşım uzunca bir süre neden olmadı diye çok sorguladı kendi içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…