Ay çok güldüm valla haklısınız mezara girmiş gibi hissediyorum bugün nedense iş benden geçmiş bitmiş gibi. Evet çok doğru evlenip kötü bir tecrübe edinmiş de olabilirdim ama çok fazla gecikmek de istemiyorum :/Niye mezara girmiş gibi yazdınız anlamadım çok gençsiniz güzel bir ilişkiniz olabilir tabi ki size uygun birini bulamamışsınız henüz durum bundan ibaret. 20li yaşlarda evlenip bu yaşlarda da boşanabilirdiniz ya da eşiniz vefat edebilirdi yani hayat tek düze ilerlemiyor.
MaşallahAmcam o yaşlarda evlendi çok mutlu eşinin yaşı da o civarlar. 2 de çocukları var
Aynen dediğiniz gibi 20 yaşımda evlenip 34 yaşında boşandım.Niye mezara girmiş gibi yazdınız anlamadım çok gençsiniz güzel bir ilişkiniz olabilir tabi ki size uygun birini bulamamışsınız henüz durum bundan ibaret. 20li yaşlarda evlenip bu yaşlarda da boşanabilirdiniz ya da eşiniz vefat edebilirdi yani hayat tek düze ilerlemiyor.
Hayırlısı.Kimse romantizm yaşamıyor.Burada neler okuyoruz.Neler duyuyoruz görüyoruz kendi hayatimizda yaşıyoruz.Yasadiklarimi yasasaydiniz bekarlık sultanlık derdiniz.Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?
Valla bende kaç senedir evliyim 34 yaşındayım eşimden boşanmayı düşünmeye başladım. Hayat tek düze ilerlemiyor yarışta değiliz herkes farklı şeyler yaşıyor size de mutluluklar dilerim.Aynen dediğiniz gibi 20 yaşımda evlenip 34 yaşında boşandım.
Çok haklısınız, konu sahibi hanım çok genç daha. Hayatın ne getireceği belli olmaz dediğiniz gibi.
Konu sahibi, bana gelince eş adayimin ortağı olduğu şirkette çalışıyordum. 36 yaşındaydim biraraya geldigimizde. Şu an 42 yaşındayım, birkaç ay sonra evleneceğiz, 43 olacağım nikahta. İlk düğünüm olacak, yani o genç kız halimle evlendiğimde bile yaşamadığım bir şey. Yaşla alakası yok bazı şeylerin.
Hiçbir şey için geç değil, yaşınızın, tecrübelerinizin ve kendinizin kıymetini bilin.
Ay tutulması var ondandır herkes gerginAy çok güldüm valla haklısınız mezara girmiş gibi hissediyorum bugün nedense iş benden geçmiş bitmiş gibi. Evet çok doğru evlenip kötü bir tecrübe edinmiş de olabilirdim ama çok fazla gecikmek de istemiyorum :/
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Size de mutluluklar dilerim, her şey gönlünüzce olur, istiyorsanız da düzelir inşallah.Valla bende kaç senedir evliyim 34 yaşındayım eşimden boşanmayı düşünmeye başladım. Hayat tek düze ilerlemiyor yarışta değiliz herkes farklı şeyler yaşıyor size de mutluluklar dilerim.
Yaaa nasıl buluyorsunuz ama illa ki bir yol açıyorsunuzdur. Görücü usulü mü?Her 10 yılda bir koca tazeliyorum kısmet bu işler
Eşimin yeğeni 35 yaşında evlendi
37 ve 39 yaşlarında da doğum yaptı
Ne güzel hayatını yaşadı öyle evlendi
Şimdi de çok mutlu
Darısı tüm isteyenlere
Aslında tek başıma günübirlik turlara katılmayı düşünüyorum bir kaç gündür ama hiç tek katılmadım çekiniyorum ya çok silik kalırsam pişman olursam diye…Yeni hobiler edinin çevrenizi genişletin.
Birde çevrenize biriyle tanışmak istediğinizi söyleyin sizi bekar arkadaşlarıyla tanıştırirlar.
Spora gidebilirsiniz trekking gruplarına katılabilirsiniz.
Ne bileyim mesela ben bı tiyatro topluluğuna katılmıştım bir sürü insanla tanışmıştım.
merhaba komşum 38 yaşında ve çoook mutlular eşi memleketlisi uzaktan akrabalar sanırım ama ben böyle bir aşk görmedim evlendikten kısa bir süre içerisindede bebek haberini aldılar inşallah sizde en kısa zamanda bulursunuzEşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?
Günümüzde insanlar zaten okul, iş, kariyer derken anca sizin olduğunuz yaşta evlenebiliyorlar. Evlenip bu yaşlarda boşanadabilirdiniz. İnsanlar 60,70 yaşlarından sonra evlenip mutluluğu yakalıyorlar. Malum nefes aldığımız sürece hayat devam ediyor.
Ne güzel. Teşekkür ederimmerhaba komşum 38 yaşında ve çoook mutlular eşi memleketlisi uzaktan akrabalar sanırım ama ben böyle bir aşk görmedim evlendikten kısa bir süre içerisindede bebek haberini aldılar inşallah sizde en kısa zamanda bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?