35 yaş üstü evlenenler

27haziran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
55
99
88
39
Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?

Niye mezara girmiş gibi yazdınız anlamadım çok gençsiniz güzel bir ilişkiniz olabilir tabi ki size uygun birini bulamamışsınız henüz durum bundan ibaret. 20li yaşlarda evlenip bu yaşlarda da boşanabilirdiniz ya da eşiniz vefat edebilirdi yani hayat tek düze ilerlemiyor.

Niye mezara girmiş gibi yazdınız anlamadım çok gençsiniz güzel bir ilişkiniz olabilir tabi ki size uygun birini bulamamışsınız henüz durum bundan ibaret. 20li yaşlarda evlenip bu yaşlarda da boşanabilirdiniz ya da eşiniz vefat edebilirdi yani hayat tek düze ilerlemiyor.
Ay çok güldüm valla haklısınız mezara girmiş gibi hissediyorum bugün nedense iş benden geçmiş bitmiş gibi. Evet çok doğru evlenip kötü bir tecrübe edinmiş de olabilirdim ama çok fazla gecikmek de istemiyorum :/

Aynen dediğiniz gibi 20 yaşımda evlenip 34 yaşında boşandım. 😂

Çok haklısınız, konu sahibi hanım çok genç daha. Hayatın ne getireceği belli olmaz dediğiniz gibi.

Konu sahibi, bana gelince eş adayimin ortağı olduğu şirkette çalışıyordum. 36 yaşındaydim biraraya geldigimizde. Şu an 42 yaşındayım, birkaç ay sonra evleneceğiz, 43 olacağım nikahta. İlk düğünüm olacak, yani o genç kız halimle evlendiğimde bile yaşamadığım bir şey. Yaşla alakası yok bazı şeylerin.

Hiçbir şey için geç değil, yaşınızın, tecrübelerinizin ve kendinizin kıymetini bilin. ❤️

Yeni hobiler edinin çevrenizi genişletin.
Birde çevrenize biriyle tanışmak istediğinizi söyleyin sizi bekar arkadaşlarıyla tanıştırirlar.
Spora gidebilirsiniz trekking gruplarına katılabilirsiniz.
Ne bileyim mesela ben bı tiyatro topluluğuna katılmıştım bir sürü insanla tanışmıştım.

Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?
Hayırlısı.Kimse romantizm yaşamıyor.Burada neler okuyoruz.Neler duyuyoruz görüyoruz kendi hayatimizda yaşıyoruz.Yasadiklarimi yasasaydiniz bekarlık sultanlık derdiniz.

benim kuzenim evlendi 30 yaşındaydı ama o. ben tanıştırdım sayılır. bir zamanlar bir sevgilim vardı benden yaşça büyük. onun da amcası vardı. o şekilde tanıştılar biz ayrıldık onlar evlendi baya sene de oldu 7 sene. evlendiği kişi evlenip boşanmış ama 1 sene sürmüş. çok da zengin yakışıklı bir adamdı aralarında 10 yaş vardı. kuzenim de 30 yaşında erkek. evlendiği kadın 35 yaşında kadın. onlar da tesadüf eseri tanıştılar. kuzenim sanayici dükkanı var dükkana gelmiş. annemin arkadaşı var 54 yaşında evlendi yeni gelin gibi aynı her şeyi baştan yaşıyor. evlenme niyetiniz varsa kısmet sizi evde bulmaz. ama bazen buluyor da.

Aynen dediğiniz gibi 20 yaşımda evlenip 34 yaşında boşandım. 😂

Çok haklısınız, konu sahibi hanım çok genç daha. Hayatın ne getireceği belli olmaz dediğiniz gibi.

Konu sahibi, bana gelince eş adayimin ortağı olduğu şirkette çalışıyordum. 36 yaşındaydim biraraya geldigimizde. Şu an 42 yaşındayım, birkaç ay sonra evleneceğiz, 43 olacağım nikahta. İlk düğünüm olacak, yani o genç kız halimle evlendiğimde bile yaşamadığım bir şey. Yaşla alakası yok bazı şeylerin.

Hiçbir şey için geç değil, yaşınızın, tecrübelerinizin ve kendinizin kıymetini bilin. ❤️
Valla bende kaç senedir evliyim 34 yaşındayım eşimden boşanmayı düşünmeye başladım. Hayat tek düze ilerlemiyor yarışta değiliz herkes farklı şeyler yaşıyor size de mutluluklar dilerim.

Ay çok güldüm valla haklısınız mezara girmiş gibi hissediyorum bugün nedense iş benden geçmiş bitmiş gibi. Evet çok doğru evlenip kötü bir tecrübe edinmiş de olabilirdim ama çok fazla gecikmek de istemiyorum :/
Ay tutulması var ondandır herkes gergin🙄 Ben geç kaldım diye düşüneceğinize umarım karşıma iyi insanlar çıkar diye düşünün cidden böyle şeylerin yaşı, zamanı yok. Herkes tek evlilik de yapmıyor zaten.

Valla bende kaç senedir evliyim 34 yaşındayım eşimden boşanmayı düşünmeye başladım. Hayat tek düze ilerlemiyor yarışta değiliz herkes farklı şeyler yaşıyor size de mutluluklar dilerim.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Size de mutluluklar dilerim, her şey gönlünüzce olur, istiyorsanız da düzelir inşallah.

Her 10 yılda bir koca tazeliyorum kısmet bu işler:KK37:
Yaaa nasıl buluyorsunuz ama illa ki bir yol açıyorsunuzdur. Görücü usulü mü?

Eşimin yeğeni 35 yaşında evlendi
37 ve 39 yaşlarında da doğum yaptı
Ne güzel hayatını yaşadı öyle evlendi
Şimdi de çok mutlu
Darısı tüm isteyenlere

Maşallah ya. Nasıl tanıştılar?

Yeni hobiler edinin çevrenizi genişletin.
Birde çevrenize biriyle tanışmak istediğinizi söyleyin sizi bekar arkadaşlarıyla tanıştırirlar.
Spora gidebilirsiniz trekking gruplarına katılabilirsiniz.
Ne bileyim mesela ben bı tiyatro topluluğuna katılmıştım bir sürü insanla tanışmıştım.
Aslında tek başıma günübirlik turlara katılmayı düşünüyorum bir kaç gündür ama hiç tek katılmadım çekiniyorum ya çok silik kalırsam pişman olursam diye…

merhaba komşum 38 yaşında ve çoook mutlular eşi memleketlisi uzaktan akrabalar sanırım ama ben böyle bir aşk görmedim evlendikten kısa bir süre içerisindede bebek haberini aldılar inşallah sizde en kısa zamanda bulursunuz

Günümüzde insanlar zaten okul, iş, kariyer derken anca sizin olduğunuz yaşta evlenebiliyorlar. Evlenip bu yaşlarda boşanadabilirdiniz. İnsanlar 60,70 yaşlarından sonra evlenip mutluluğu yakalıyorlar. Malum nefes aldığımız sürece hayat devam ediyor.

Evet böyle şeylerin yaşı olmaz diyordum ben de kaç yaşında olursam olayım ben istersem yanımda birileri olur sanıyordum ama o kadar uzun süre yalnız kaldım ki artık umudumu kaybetmeye başladım

merhaba komşum 38 yaşında ve çoook mutlular eşi memleketlisi uzaktan akrabalar sanırım ama ben böyle bir aşk görmedim evlendikten kısa bir süre içerisindede bebek haberini aldılar inşallah sizde en kısa zamanda bulursunuz
Ne güzel. Teşekkür ederim 🙏 aminnnn

Back
X