- 24 Şubat 2025
- 144
- 65
- 13
- 38
- Konu Sahibi manolya2025
-
Merhabalar bende İstanbul Zeynep Kamil hastanesi de tedavi görüyorum salı günü opu olcam ama taze transfer olmayacak sanırım inşallah emriyolarim.iyi olur da dondurma şansım olur çünkü amh 0.18 ve görülen 3 yumurta var sizde kaç görüldü ve kaç toplandı sizin durumlar nasılMerhabalar süreci paylaşmak ve tanışmak istiyorum,İstanbuldayım şehir hastanesinde tedavi görüyorum,amh düşüklüğü var ilk transferim olacak
Sizlerin süreci nasıl ilerliyor,hangi şehirdesiniz sevgili anne adayları?
Bu arada yaşım 34Merhabalar süreci paylaşmak ve tanışmak istiyorum,İstanbuldayım şehir hastanesinde tedavi görüyorum,amh düşüklüğü var ilk transferim olacak
Sizlerin süreci nasıl ilerliyor,hangi şehirdesiniz sevgili anne adayları?
MerhabaMerhabalar bende İstanbul Zeynep Kamil hastanesi de tedavi görüyorum salı günü opu olcam ama taze transfer olmayacak sanırım inşallah emriyolarim.iyi olur da dondurma şansım olur çünkü amh 0.18 ve görülen 3 yumurta var sizde kaç görüldü ve kaç toplandı sizin durumlar nasıl
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahİstanbul 36 yaş 3 cı denemede hamıleyım şukur
Amh? 2.8Sağlıkla kucağınıza alın inşallahrezerv durumunuz nasıldı
Harikaİstanbul 36 yaş 3 cı denemede hamıleyım şukur
2.8 yüksekmiş bayağıAmh? 2.8
Merhaba benim yaş 34 ilk opu olcak benim 10 aylık evliyimMerhababenim önce 5 yumurta görüldü sonra 3 görüldü ama bir tanesi küçük ben de pazartesi opu olacağım,benim Amh da 0.28
Yaş 38…sizin de ilk opu?
Amh sorunum yokdu benım2.8 yüksekmiş bayağı
Ne güzel darısı bizim de başımıza, Allah tamamına erdirsin inşallahAmh sorunum yokdu benım
Amın canım Allah isteyen her kese nasip etsınNe güzel darısı bizim de başımıza, Allah tamamına erdirsin inşallah
Amh çok iyiymiş yaşınıza göre ama Amh rezervi gösteriyor kalitesini değil haklısınız…nerede tedavi görüyorsunuz? İlk tedavi mi?42 yaşındayım amhim 1,98 di fakat 5 yumurta toplandı. Amh değerine göre düşük bir sayı. Amh miktarına çok takılmayin. Dr lar da öyle diyor zaten.
İzmir irenbe Alper bilici evet ilk tedavim. Geç evlendim ilk çocuk olacak Allah'ın izniyleAmh çok iyiymiş yaşınıza göre ama Amh rezervi gösteriyor kalitesini değil haklısınız…nerede tedavi görüyorsunuz? İlk tedavi mi?
Benim yaş 38 amh düşük bana da hiç zaman geçmiyor amh düşük olunca ve yaş da ilerledikçe insan zamanı kalmamış gibi düşünüyorYani inşallah ilk bebeğim olacak bekleme aşamasındayım zaman geçmiyor
Ay Cok heyecanli bir gün sizin içinBenim yaş 38 amh düşük bana da hiç zaman geçmiyor amh düşük olunca ve yaş da ilerledikçe insan zamanı kalmamış gibi düşünüyorbenim bugün toplama olacak inşallah Allah gönlümüze göre verir
Merhaba nasıl geçti opu işleminizBenim yaş 38 amh düşük bana da hiç zaman geçmiyor amh düşük olunca ve yaş da ilerledikçe insan zamanı kalmamış gibi düşünüyorbenim bugün toplama olacak inşallah Allah gönlümüze göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?