35 yaş üzeri tüp bebek tedavisi görenler

manolya2025

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
144
65
13
38
Merhabalar süreci paylaşmak ve tanışmak istiyorum,İstanbuldayım şehir hastanesinde tedavi görüyorum,amh düşüklüğü var ilk transferim olacak
Sizlerin süreci nasıl ilerliyor,hangi şehirdesiniz sevgili anne adayları?

Merhabalar bende İstanbul Zeynep Kamil hastanesi de tedavi görüyorum salı günü opu olcam ama taze transfer olmayacak sanırım inşallah emriyolarim.iyi olur da dondurma şansım olur çünkü amh 0.18 ve görülen 3 yumurta var sizde kaç görüldü ve kaç toplandı sizin durumlar nasıl

Merhaba benim önce 5 yumurta görüldü sonra 3 görüldü ama bir tanesi küçük ben de pazartesi opu olacağım,benim Amh da 0.28
Yaş 38…sizin de ilk opu?

42 yaşındayım amhim 1,98 di fakat 5 yumurta toplandı. Amh değerine göre düşük bir sayı. Amh miktarına çok takılmayin. Dr lar da öyle diyor zaten.

42 yaşındayım amhim 1,98 di fakat 5 yumurta toplandı. Amh değerine göre düşük bir sayı. Amh miktarına çok takılmayin. Dr lar da öyle diyor zaten.
Amh çok iyiymiş yaşınıza göre ama Amh rezervi gösteriyor kalitesini değil haklısınız…nerede tedavi görüyorsunuz? İlk tedavi mi?

Yani inşallah ilk bebeğim olacak bekleme aşamasındayım zaman geçmiyor
Benim yaş 38 amh düşük bana da hiç zaman geçmiyor amh düşük olunca ve yaş da ilerledikçe insan zamanı kalmamış gibi düşünüyor benim bugün toplama olacak inşallah Allah gönlümüze göre verir

Ay Cok heyecanli bir gün sizin için
Hadi inşallah sağlıklı bir sürü yumurtaniz toplansin.hayirlisi en güzeli sizin olsun. Allahım yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…