35 yaşında hamile kalmaya çalışmak

35geldi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
6
2
1
43
Merhaba herkese 12 yaşında bir oğlum var uzun bir aradan sonra çocuk istemiyorum başka bencilligime son verip çocuk yapmaya karar verdim ama galiba biraz geç kaldım bu yaşta bu süreç oldukça zor oluyormuş doktora gittim hormonlarım ve rahmin durumu normal ama daha hızlı olması için iğne hap vs kullanabilirsin dedi moralim çok bozuldu bana bu konuda yardımcı olabilecek öneride bulunabilecek kimse varsa yardımlarınızı bekliyorum

Bende 35 im troid var prolaktin yüksek birde doktorlar nasılsa normal yolla olmaz diye uğraşmak istemiyo aşılama oldum tutmadı

35 yas okadar da gec bi yas degil ki ama ya:110:. Hemen asilama,tup olayina neden yonlendiriyor ki doktorlar? Normal yolla olmaz mi ki yaff ben de korktum simdi 35e varmadan ikinci gelmeli mi ki..
Allah hayirlisini versin

35 yas okadar da gec bi yas degil ki ama ya:110:. Hemen asilama,tup olayina neden yonlendiriyor ki doktorlar? Normal yolla olmaz mi ki yaff ben de korktum simdi 35e varmadan ikinci gelmeli mi ki..
Allah hayirlisini versin
Amin canım vallaha çok korkuttu beni doktor hem her şey normal diyorlar hem başka türlü konuşuyorlar

Ugraşmak istemiyorlar abla özele git bnm annem 37 yaşında 3 buçuk yıl önce normal yollar ile kardeşim oldu

34 yaşındayım, çocuğum yok. Doktor herhangi bir sorun görünmüyor, 6 ay deneyin; hamile kalmazan tekrar gelirsin dedi. 35 yaşından sonra da önce 6 ay kadar normal yolla hamile kalınmasını bekliyorlar. Özel bir durum yoksa hemen bir işlem yapmıyorlar.

Kızlar vajinamda ki bu iltihap bitmiyor ne yapmalıyım ilaçlarla iğnelerle temizlemiyor bir ay sonra yeniden başlıyor bu şartlarda çocuk tutunamazki

Kızlar vajinamda ki bu iltihap bitmiyor ne yapmalıyım ilaçlarla iğnelerle temizlemiyor bir ay sonra yeniden başlıyor bu şartlarda çocuk tutunamazki
Hamile kalsan bile enfeksiyon durumunda bebegin gözleri bozuluyormuş doktorum söylemişti bu şekilde hamile kalmamalısın bence özel bir kadın dogum uzmanına gitmelisin.

Bende 35 im troid var prolaktin yüksek birde doktorlar nasılsa normal yolla olmaz diye uğraşmak istemiyo aşılama oldum tutmadı
Benimde troid yüksek, prolaktin yüksek , fsh Yüksek ama hamileyim. Tedavi olmadım ve hatta düşünmüyordumda. Bir defadan hamile kalmam sandım bu kadar sorunla. Meğer kalınıyormuş

Merhaba bende 34 yasina gircem 9 gun sonra iki bucuj seneden beri istiyoruz testler normal cikiyor fakat son bes aydir tiroitimin yavas calistigini soyledi drm fakat ilac vermedi cok fazla ilerlemedigi icin soeun yoj dedi ama adetlerimin gunu azaldi simdi ise iyi bir dr ariyorum hayit tohumu ce civan percemi iciyorum hergun iki aydir arada da kuru incir yiyorum siz neler yapiyorsunuz peki kullandiginiz bi kur var mi bir birimize burdan destek olalim inslah Rabbim bizleri de bebek sahibi yapsin

Bende 40 yaşındayım adetlerim düzenli 3 cü istedik fsh biraz yüksek testere dişli aslan pencesi içmeye dün başladım birde çörek otu bakalım sonuç ne olacak

Benimde troid yüksek, prolaktin yüksek , fsh Yüksek ama hamileyim. Tedavi olmadım ve hatta düşünmüyordumda. Bir defadan hamile kalmam sandım bu kadar sorunla. Meğer kalınıyormuş
Allah sağlıkla kucağınıa almayı nasip etsin.

3 35geldi naptınız acaba, herhangi bir ilaç tedavisi başladı mı doktor?

Ben 34 yaşındayım. 6 ay önce gebelik istemiyle iyi bir özel hastahaneye gittim. Standart kan tahlilleri, smear ve ultrason yapıldı.
Geçen ay da adet kanamalarımın miktar olarak çok azalması şikayetiyle yine aynı doktora gittim; hiç hormon testi istemedi yine (standart tahliller kapsamında troid hormonlarına bakılmıştı tabii). Kayıtlardan bakıp 5 ay önce gebelik istemiyle geldiğimi gördü ama ne "birkaç aya hamile kalmazsan gel" gibi birşey dedi ne dedi hormon testi vs istedi. İlginç değil mi?
Bir şekilde doktor benim hormonlarıma benden çok güveniyor galiba :))

Back
X