35 yaşında üniversite okumak

Tabi ki seve seve Ayrıca aynı dusunceye sahip ve yasit olmamız da ayrica mutlu etti. Bu yasta ne gerek var' cilardan fenalık gelmişti artık
ayy annem yaşında insanlar okuyup doktor oluyor herkes hayaline kavusuyor ne guzel bizim yasimizda ne varmis yahu herkes isine baksinOyle insanlara he diyip geçinn , nasilsa birgün vay be helal olsun kadina bak diyecekler

Herkese merhaba. 35 yaşındayım. Yks ye girdim. Hemşirelik oluyor büyük ihtimalle. Ama çok geç olduğunu da düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yaş konusunu kafama takmalimiyim ?
Merhaba hemsirelik geldi mi size. Nasıl kayıt oldunuz dersler nasıldı zorlandıniz mi bana da hemsirelik geldi fakat farklı il geldi nasil gidicem bilmiyorum aklim çok karıştı

Herkese merhaba. 35 yaşındayım. Yks ye girdim. Hemşirelik oluyor büyük ihtimalle. Ama çok geç olduğunu da düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yaş konusunu kafama takmalimiyim ?
Bence geç degıl hatta okumanın yası mı olurmus ya...Tamam belkı sektörde bazı alanlarda kısıtlamalar olabılır ama olmayadabılır..Sizin adınızada ayrıca çok sevındım bu mukemmel bısı

Merhaba hemsirelik geldi mi size. Nasıl kayıt oldunuz dersler nasıldı zorlandıniz mi bana da hemsirelik geldi fakat farklı il geldi nasil gidicem bilmiyorum aklim çok karıştı
Anestezi okuyorum ikinci sınıfa geçtim. İlla ki zorlukları var benzer dersler var bizde de hem de iki yıla sıkıştırılmış hali ama keyif alırsanız çok rahat geçersiniz ? Hayırlı olsun bu arada çok sevindim

Valla kendi bölümümde avukat olan ama bir yandan da başka bölüm okuyan bir sürü kişi var, asker olup okuyan var yani yaş skalası oldukça yüksek. Ayrıca yaşınız gerçekten üniversitedeki pek çok insana göre fazla bile değil umarım güzel bir şekilde sürdürürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…