• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-31 Ekim Olanlar 🌸

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba geç gördüm. Evet devlette yaptım. Önce hsg çekildi . Sonra Reglin 3.günü gel dedi doktor. 3.gün gonalff iğnelerine başladım. 7 gün boyunca kullandım. 8.gün çatlatma iğnesi yapıldı. 2 gün sonra da aşılamam yapıldı . Merak ettiğiniz bişey varsa cevaplayabilirim 🙏🏻🙏🏻 7 gün 50 doz gonalf kullandım. 3 olgun yumurtam olmuştu
Siz nasıl karar verdiniz aşılama yapılmasına

Kızlar bat 23 Ekim bugün test yaptım hemen silik çizgi çıktı testin markası bebe ne düşünüyorsunuz güvenilir midir regl olacakmışım gibi kasık ağrım var canım tatlı yemek istiyor hep
Canım lekelenmen devam ediyor mu benim de aynı şu an test yapmak için erken diye düşünüyorum. 1 tane testim var evde onu harcamak istemiyorum çünkü bulunduğum yerde düzgün markalar satılmıyor onu da bayağı önce netten sipariş vermiştim . Yarın tekrar yapacak mısın

Siz nasıl karar verdiniz aşılama yapılmasına
Biz ağustosta 3 yılımızı dokdurduk evlilikte. 2 senedir de korunmuyorum. Gebelik olmadıgı için, eşimin de değerleri düşük çıkmıştı o yüzden doktor direkt aşılama önerdi çünkü hareketlilik ve sayı düşüktü bizde. Morfoloji de düşüktü. Ama ne hikmetse aşılama günü verdiğimiz örnekte değerler iki üç katı y0kselmişti. 10-12 gün önce sigarayı bırakmıştı eşim ondan olabilir sanırım

Biz ağustosta 3 yılımızı dokdurduk evlilikte. 2 senedir de korunmuyorum. Gebelik olmadıgı için, eşimin de değerleri düşük çıkmıştı o yüzden doktor direkt aşılama önerdi çünkü hareketlilik ve sayı düşüktü bizde. Morfoloji de düşüktü. Ama ne hikmetse aşılama günü verdiğimiz örnekte değerler iki üç katı y0kselmişti. 10-12 gün önce sigarayı bırakmıştı eşim ondan olabilir sanırım
Siz hsg falan çektirdiniz mi bir de bu testler ürolojide mi yapılıyor 🙏

Siz hsg falan çektirdiniz mi bir de bu testler ürolojide mi yapılıyor 🙏
Aşılma ve gonalf tan önce hsg çektirdim evet sınra reglin 3. Günü tedaviye başladım. Evet sperm testlerini üroloji yapıyor. Ama detaylı test için üniversitede ya da özelde baktırın.

Aşılma ve gonalf tan önce hsg çektirdim evet sınra reglin 3. Günü tedaviye başladım. Evet sperm testlerini üroloji yapıyor. Ama detaylı test için üniversitede ya da özelde baktırın.
Yani aşılamaya karar verildikten sonra çektirdiniz problem var mıydı

Yani aşılamaya karar verildikten sonra çektirdiniz problem var mıydı
İlk gittiğimizde önce hsg çekelim dedi doktor . Yumurtlamadan önce hsg çektik. O ay gebe kalmayınca aşılamaya karar verildi. Hsgde problem görünmüyordu

Canım lekelenmen devam ediyor mu benim de aynı şu an test yapmak için erken diye düşünüyorum. 1 tane testim var evde onu harcamak istemiyorum çünkü bulunduğum yerde düzgün markalar satılmıyor onu da bayağı önce netten sipariş vermiştim . Yarın tekrar yapacak mısın
Çok az geliyor bu gece geçsin yarın belli olur artık regl ise artacaktır. Senin bat ne zaman?

Bat 27 Ekim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay hamile olur muyum die umutla ve korkuyla bekliyorum alt karın ağrısı var normalde adetim ağrılı olmaz RABBİM isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin erken gebelik testi yapmıştım adetime 2 gün kala negatif görmüştüm adetim4 gün geçince kan testi vermiştim orda çıkmıştı ama kimyasal oldu düştü

Back
X