Konu aslında şu. Ben 5 6 yıl önce destek almak için psikoloğa gittim. Hayatıma dair herşeyimi anlattım. Daha sonra çalıştığım yerde insanların bana davranışlarının farklılaştığunı gördüm ve laf arasında psikolojin bozuk olduğunu psikolojik destek aldığımı ayrıca oradakiler benimle dalga alay etmeye başladılar. Anladım ki psikolog buradakiler ile iletişime geçmiş sözde bana davranışçı psikoloji uyguluyor. Ben de işi de psikoloğu da bıraktım. Sonra bu kişi yani psikolog sadece çalıştığım yer dışında akraba, arkadaş, tanıdık bırakmadı. Onlarla da iletişime geçti. Bir kaç yerde daha çalıştım. Bana hayatı zehir ettirdi. Orada da aynı şeyler bire bir duydum. Bana ait bilgileri insanlarla paylaştı ve ona asla hakkımı helal etmiyorum bana yaptığının aynısı başına geldi. Beni yalancı, sorumsuz ve. olarak etiketliyordu. İnsanlarla iletişimi kırıyor, gelişmemi engelliyordu. Kendi olayı ile birlikte sustu. Ben her gece Allah a dua ediyordum Neden böyle şeyleri yaşıyorum, neden bana böyle yaşatıyor diye. ve beni Allah duydu. Ben davranışa bakarım diyen psikolog kendi davranışı ile sustu. Boşa dememişler ... incitmeyin, kalp kırmayın!
Bu olaylar haricinde de yaşadıklarım oldu.
Sonra dedim neden uğraşıyorum. Yolun yarısına geldim evet. Ama aile olmak istiyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız?