351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Esimde ben cikarken 'son 4 gun' dedi cuma seninleyim kırklareli denizli uzak ve direk vasita yok, ya ucak sonra otobus aktarmali gideceksim yada otobus sonra yine otobus aktarmali.. ama olsun hangisi denk gelirse gidecegim ben

:)))) gidilrr amaaa cnmm :)) askerliğin duygusal anlamda bazıı katkıları hakkatenn oluoo, daha duygusal oluolar hakkaten.. normalde nişanlım gün içinde yoğun çalıştığı içinn çok az arardı, hep ben arardım.. bugun dioo ki farkında msnn burdaa senii ne kadar çok arıorummm :)) aşk tazelenıoo ciddenn :)

Bugün diyor ki, askerlik beni pek degistirmedi dedi.. sen oyle san dedim, gozlerin dolu dolu ve su deftere yazdigin cumlelere bi bakarmisin.. duygu yüklü her biri. Sen bu kadar duygularini yasayan biri degildin, simdi beni daha iyi anliyorsundur dedim.. evet dogru diyorsun dedi, agladigin zamanlari daha iyi anliyorum cok şükür bu yönü bu kadarla kalirsa bizim evliligimiz icin yeterli ve cok katkisi olacak

cnmm inşş kalır kalmasa daa uzun süree idaree ederrr bizlerii :)) sana bşy sorcam bazıı insanlardan duyduğum bişey var; evliliğin ilk zamanları brz sıkıntılı geçio, tartışma çok oluo fln denioo.. sen bu konuda deneyimlisin, var mı böylee bişeyy? tabi kişiden kişiyee fln değişirr ama genel olarak bunu çok duydumm

Canim bence tamamen kisiden kisiye değişen bi konu:44: biz öyle bi sorun yaşamadık, kavgalarimiz olmadi, ufak tefek tartismalarimizda 5 dakika icerisinde telafi edildi.. evlenmeden önce tartistigimizda daha uzun soguk davranirdi esim., ben yapi olarak soguk yada küs kalamam kimseyle zaten. Evlendikten sonra o bu konuda baya aştı kendini. Özür dilemezdi pek eskiden.. evlenince daha farkli daha yumuşak oldu insallah size de bizim gibi huzur dolu ask dolu evlilik nasip olur tatlim

bence dugunden onceki son 2 ay daha sıkıntılı:26: evlilik bal gibi valla

cnmm sizn dee İnş hep böylee gider, ağzınzn tadı hiç bozulmaz.. evtt ya nişanlılıktaa biraz daha sorun oluoo ufak tefek bsylerr oluoo ama bnde evleninceee dahaa rahatt olurr, tartışma fln azalır diee düşünüorumm.. iki taraftaa azcık fedakarlık yapıp, karşısındakini anlamaya çalışırsa sanırımm problem olmazz :)

Biz 2 yil nisanlikaldik, 1 ay daha nisanli kalin deseler kabul etmezdim .. hic sevmedim, cok arafta kaldigin durumlar oluyor onlar beni cok zorladi:26: cok sukur evlendik rahat ettik

Biz 2 yil nisanlikaldik, 1 ay daha nisanli kalin deseler kabul etmezdim .. hic sevmedim, cok arafta kaldigin durumlar oluyor onlar beni cok zorladi:26: cok sukur evlendik rahat ettik

nişanlılık hakkaten zorr, sevgiliykenn durum daha farklı oluoo.. amaa şunuuu kesn söylerm ki uzun süree kimse nişanlıı kalmamalı..

nişanlılık hakkaten zorr, sevgiliykenn durum daha farklı oluoo.. amaa şunuuu kesn söylerm ki uzun süree kimse nişanlıı kalmamalı..

Kesinlikle canım fırsat varsa evlenmeli hemen cok şükür atlattik o gunleri, darisi sizlerin basina bu arada TG351 e noldu, neden mutsuz o kadar:26: buraya gelmeyecek kadar:44: cok üzüldüm okuyunca:26:

Canım benim ne güzel iyi ki gitmişsin.Sonunda ayrılık var ama olsun birlikte geçirilen dakikalar bile o kadar değerlidir ki.4 gün kaldı zaten kavuşacağız hepimiz inşallah.Değişmeleri çok normal tatlım,hayatlarında hiç bulunmadıkları bir ortamdalar ve zorunluluk içinde hareket ediyorlar sürekli.Onların bizden daha çok desteğe ihtiyaçları var.Ama usta birliklerinde daha rahat olacakları kanaatindeyim.Her şeye alışmış olacaklar,oranın mantıksızlığına bile muhtemelen sorgulamayı da bırakacaklar.Duygusal olmaları bizim işimize gelir Ben de usta birliğinde her hafta gitmeyi düşünüyorum,inşallah.Bu dönemi onlarla birlikte yaşayıp atlatacağız.

Bende usta birliginde rahat edecek diye dusunuyorum en azindan carsi izinleri olacak sivil hayati da yasayacaklar Eveet cuma günü manisadayiz, aksamda evimizde sonra eylule kadar "yollar bana, ben kocama hasta"

Bende usta birliginde rahat edecek diye dusunuyorum en azindan carsi izinleri olacak sivil hayati da yasayacaklar Eveet cuma günü manisadayiz, aksamda evimizde sonra eylule kadar "yollar bana, ben kocama hasta"

Hayatımız boyunca yaşamadığımız yolculuk heyecanlarını sanıyorum bu 5 ay içerisinde yaşayacağız Bitsin gitsin bu günlerde bir daha planlarımız değişmeden,araya mesafeler girmeden hayatımızı yaşayalım.Rabbim başka ayrılıklar vermesin,en kötüsü bu olsun inşallah.

5 yil boyunca o benim icin her ay denizli-istanbul yolculugu yapti.. simdi ben onun icin 5 ay denizli-kırklareli yolculugu yapacagim insallah bu sefer son

5 yil boyunca o benim icin her ay denizli-istanbul yolculugu yapti.. simdi ben onun icin 5 ay denizli-kırklareli yolculugu yapacagim insallah bu sefer son

İnşallah canım.Bizimki o konuda şanslıydı üniversitede sınıf arkadaşıydık ama ben istanbula yerleştiğimden beri her hafta tekirdağdan geldi eee...sıra bizde artık

İnşallah canım.Bizimki o konuda şanslıydı üniversitede sınıf arkadaşıydık ama ben istanbula yerleştiğimden beri her hafta tekirdağdan geldi eee...sıra bizde artık

Odesiyoruz dedim bugün esime bende 'ya tabi tabi, ben 5 yil geldim, sen 5 ay geleceksin' dedi

cnm faklı şehirlerden mi aşk yaşadınız siz ve sonra evlendiniz öyle mi

Canim biz 14 yasindan beri birlikteyiz liseden sonra ben istanbula üniversite okumaya gittim o memlekette kaldi:26: hazirlikta okudugum icin 5 yil boyunca ayda en az bi kere yanima geldi.. 2011 de okulum bitince hemen memlekete döndüm, bir yil sonrada evlendik

ne güzel cnm ya Allah bozmasın hep mutlu olun
bizde ünv de tanıştık 3.5 yıl her gün beraberdik okul bitince döndü evine tabi şimdi uzağız bizde gerçi 2 saat ama büyüyo işte gözümde bi sürede böyle idare edicez sanırım uzaktan yaşamak biraz korkutuyor beni de o yüzden sordum sizde uzaktan mi yaşadınız diye :)

Esimde ben cikarken 'son 4 gun' dedi cuma seninleyim kırklareli denizli uzak ve direk vasita yok, ya ucak sonra otobus aktarmali gideceksim yada otobus sonra yine otobus aktarmali.. ama olsun hangisi denk gelirse gidecegim ben

Evet haftasonu pertim çıkıo ama hiçi akşam dinlenip telafi ediyorum
Beden yorgunlugu geciyor bi sekilde
Onunla olmak herseye bedel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…