- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.401
Aynen canim bu hafta silahli egitim baslamis sanrm cok yoruldum dedi bu hafta.ins az kaldi diye avutuyorum kendimi bende 5 aydan 4 kusurlere indik az kaldi az
Benimkide mamakta 2. Tabur 3. Bölükte aynı yerdeler :)2.tabur 3.bölük de canım benimki seninki?
aile gelip aldığı için izinli oluyor çarşı izni gibi cnm benim kuzen öyleydi yani almıştık 2 gün beraberdik sonra p.tesi teslim olmuştu
Aynen bende oyle biliyorum haftasonu izinliler
Benimkide mamakta 2. Tabur 3. Bölükte aynı yerdeler :)
2.tabur 3.bölük de canım benimki seninki?
Neyse kizlar ben yatiyorum.sizlere de hayirli geceler.sansima sevgilim ailesinin oldugu sehirde acemi birliginde ben uzak olsam da.yarn yanina gidecekler telefonunu da goturecekler ins. o zaman daha rahat konusabiliyoruz allahtan.ozlemimize tek teselli var o da safak bir gun daha atti ins. Hadi opuyorum hepinizi
Aile izin almazsa yani biz gidersek yanlarına, haftasonu 2 gün art arda görüşemicez mi yani
dibe vurduğum gecedir...:84:
bilmiyorum belki bir daha girmeyebilirim foruma...yada şimdi kafam çok allak bullak ondan böyle...Bilmiyorum işte kendinize dikkat edin...
maalesef. :/ sadece anne-baba ve evlenmiş kardeş izin alabiliyormuş. bi de şehir-dışına çıkamıyorlar ve bi adres göstermek zorundalarmış.
1. tabur canım. yanına gitme fırsatın oldu mu hiç? yemin töreninde gidicek misin ya da?
Selam yarenler:2:nasılsınız ? ben k.validemdeyim 2 gündür,uğrayamadım buraya.Bu akşam dönüyorum istanbulaAklıma takılan bir şey var.Yol izni 1 gün olanlar da hafta sonu izinli sayılabiliyor mu?yani cumartesi usta birliğine teslim olması gerekirken pazar günü teslim olabilir mi eğer izinli sayılıyorsa :44:
Canım orası belirliyor da kızlar hafta sonu izinli sayılıyorlar yazmışlar bu yüzden kafam karıştı:44:geç gittiğinde terhis zamanına ekleniyor geç çıkıyor ama izinli sayılıyorlarsa nasıl oluyor diye sorayım dedim.Canım onu askeriye belirlemiyo mu?:26: Kafasına göre kendisi izin filan yapamaz herade yani.Onun için zaten bi ton belge filan imzalatiyolar.:26:
Canım orası belirliyor da kızlar hafta sonu izinli sayılıyorlar yazmışlar bu yüzden kafam karıştı:44:geç gittiğinde terhis zamanına ekleniyor geç çıkıyor ama izinli sayılıyorlarsa nasıl oluyor diye sorayım dedim.
ecet bu izin olayını net ve kesin bi şekilde bilen olsa keşke..:44:
Görüşmek çok guzelde ayrılık fena koyuyorotogarda tek başıma otobüsü beklemek.. ve önümüzde 5 ay boyunca bunun böyle devam edeceginin farkina varmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?