- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.461
ne güzel cnm ya Allah bozmasın hep mutlu olun
bizde ünv de tanıştık 3.5 yıl her gün beraberdik okul bitince döndü evine tabi şimdi uzağız bizde gerçi 2 saat ama büyüyo işte gözümde bi sürede böyle idare edicez sanırım uzaktan yaşamak biraz korkutuyor beni de o yüzden sordum sizde uzaktan mi yaşadınız diye :)
Evet haftasonu pertim çıkıo ama hiçi akşam dinlenip telafi ediyorum
Beden yorgunlugu geciyor bi sekilde
Onunla olmak herseye bedel...
Korkutmasin canim, sizin araniz 2 saatmis bak.. bizimkisi 10 saatti ona ragmen bıkmadan geldi yanıma 5 yılyaz tatillerinde ben geliyordum ama annem birlikte oldugumuzu bilmedigi icin evden bin bir yalanla cikardim gecti gitti.. sizde atlatirsiniz
cnmmmm çok saol desteğin için yüreğime su serptin söylediklerinle :) inş. bizde sizin gibi evlenip mutlu huzurlu bir yuva kurarız :)
Kesinlikle canım fırsat varsa evlenmeli hemencok şükür atlattik o gunleri, darisi sizlerin basina bu arada TG351 e noldu, neden mutsuz o kadar:26: buraya gelmeyecek kadar:44: cok üzüldüm okuyunca:26:
Kesinlikle nişanlılık çok zor.Düğünden 1 ay önce nişanlanın deselerdi hemen kabul ederdim.Ve bizim düğünümüze daha 1 yıl var
Aaaa cok ilginc nasil denk geldiiyi oldu ya haberlesiriz insallah usta birligi neresiydi kesin taniyorlardir birbirlerini
cnmm bndee öylee, bzde bi yıl nişanlı kalmış olcaz,, sznde askerden gelincee birbinizi çok özlemiş olcaksnzz fflnn daha az sorun yaşanır, kimse kimseyi kırmak istemez, aileleri pek araya sokmaz :)
Canım bugüne kadar ikimiz hiç sorun yaşamadık çok şükürinşallah bundan sonra da yaşamayız ama ikimizin annesi de baskın ve aynı karakter özelliklerine sahipler bu yüzden çok zor oluyor.Şimdiye kadar hep idare etmekle uğraştık,nişanlım askere gitti bu defa ben tek başıma iki tarafıda idare etmeye çalışıyorum :26:
Evimize geldim az önce. Kapıyı kapatir kapatmaz birden aglamaya basladim, nerden geldigini anlamadan
Kendimi, sag el kırıldığı için kendi kendine biseyler yapmaya çalışan, yemek yemeye veya yazi yazmaya çalışan ama bunu yaparken cok yorulan sol el gibi hissediyorum
Evimize geldim az önce. Kapıyı kapatir kapatmaz birden aglamaya basladim, nerden geldigini anlamadan
Kendimi, sag el kırıldığı için kendi kendine biseyler yapmaya çalışan, yemek yemeye veya yazi yazmaya çalışan ama bunu yaparken cok yorulan sol el gibi hissediyorum
cnmm zatenn biliomsn hiç ikili arasnda problem olmuo, genelde ailelerden kaynaklanıoo tartışma yaşanıoo maalesef..evtt brzz sıkıntıı olurr cidden de, amaa azcık gönüllerini yapıp, kırmadan kendi bildiğinizi yapmasanzz, o incee noktayı bulup, hem kırmadan hem de fikirlerinii alıp gene kendii bildiğini yapmak baya işe yarıoo..
Malesef canım hep dış etkenler.Öğrendik aslında idare etmeyi,çok yoruluyoruz ama yapacak birşey yok.Bu hafta memlekete gidecektim aslında ailemin yanına ama k.validemin bu süreçte desteğe daha çok ihtiyacı var diye oraya gittim çokta memnun oldu.Annem telefonda söylendi biraz ama haftaya da onun gönlünü yapacağım inşallah
cnmm hep aynıı, nişanlılık btncee rahat etcez inşş, kapımızı kapatr otururzz rahat rahatt :) tek değilsn, ben de öyle ayrı ayrı herkesi idare ediorum.. sen de evt haftaya da annenin gönlünü yaparsınn.. söylenir snrr unuturlar ztn :)
Canım eşini orada bırakıp gelmenin verdiği psikoloji ve yorgunluk sanıyorum.5 ay sonra sağ eline de kavuşacaksın.140 dedik bile bunada şükür
cnmm benim, bugn gördnn snr gene ayrılık oldu, kendi evinize tek gttn vee çok üzüldnn amaa geçickkk bakk, ilk günlere nazaran art daha güçlüyüz. sen de ziyarete gtcksn gelcksnn tabiki üzülceksn, koyucak ama emin ol herşeyn ilacı zaman.. bi zaman sonra daha güçlü olucaksın..
canımmmm kıyamam sanaaaa
az kaldı az sabret kuzu kavuşucaksın sevdiceğine inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?