- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.041
evet yaaa son bir hafta düşünmesi bile heyecanlı bizimkide olsun artıkbirannn ööönceee
ben şeyma nın düşüncesini daha çok sevdim cnm ona inanmak istiyorum oy var işin ucunda bi önce bitirip seçmen kazanmak isteyebilirlerbizde sevdiğimize kavuşuruz br an önce şimdiden heyecan yaptım :)
belki siz duyarsınız ve yararlanırsınız, 2 ay öyle uzun bir süre ki, şafağınız hemen düşer.
haftaya yanımda ama bugün evlilik yıl dönümümüzdü yalnızım... yalnız kutladığım ilk ve son yıl dönümümüz olur inşallah. ama haftaya her şeyi bir arada kutlarız artık.
siz de bir an önce son 9 u görürsünüz inşallah. su gibi akıp geçsin zaman...
keşke öyle olsa canım.. benim de temennim o ama, gerçekçi düşünmek istiyorum yine de biz duamızı edelim.hayırlısı olsun inşallah...
yok yok gerçekçi düşünüp bözmayalım moralleri :) tabi dediğin gibi işin o tarafı da var da biz iyi düşüelim iyi olsun kısalıcak ve biz bir an önce sevdiğimize kavuşacağız daha çok işimiz var canlar kına düğün ev hazırlıkları ohooo kısalması lazım mutlaka :) :)
askerlikte duyumlar bitmez ki hiç :)benim eşim de 5 ay boyunca haberlere bak böyle bir duyum aldık dedi. ama gelin görün ki askerlik bitti hala haber yok ortada. belki siz faydalanırsınız. ama her asker askerliği boyunca bu haberi bekliyor.
canım benim tüylerim diken diken oldubelki siz duyarsınız ve yararlanırsınız, 2 ay öyle uzun bir süre ki, şafağınız hemen düşer.
haftaya yanımda ama bugün evlilik yıl dönümümüzdü yalnızım... yalnız kutladığım ilk ve son yıl dönümümüz olur inşallah. ama haftaya her şeyi bir arada kutlarız artık.
canım cok sevindim revirciler cok rahat oluyor insallah zaman su gibi akıp gecsinKızlar askerim aradıçok rahatmış görev dağılımları olmuş revirci olmuş bizimki :94: nöbet yok iştima yok ohhh tatil köyü gibi dedi
ne zaman bu secimler yakızlar ben umutluyum ya içime doğuyor sanki biz faydalanacağız gibi geliyor ya.seçim öncesi olduğu için silah altındaki askerleri bu şekilde jestle terhis edip oy verecek duruma getirme söz konusu olabilir düşünsenize ne kadar çok asker var...anladınız siz onu...
ne zaman bu secimler ya
valla bizimkilere bi vursun askerlik akp ye oy vercem ))))))))))
canım cok sevindim revirciler cok rahat oluyor insallah zaman su gibi akıp gecsin
bakalım bizimki neci olcak ://
353 ler gelse bizde 349 yarenleri gibi 10 gün saysaaaaaakkkkkkkkkkkkk
bu gaz bize yeter napalım :))))))inş. ya bugün içim kıpır kıpır oldu şu kısalma haberinden sonra bide topikte böyle konuşunca heyecanım tavan yaptı bi an önce gelsinler :)
belki siz duyarsınız ve yararlanırsınız, 2 ay öyle uzun bir süre ki, şafağınız hemen düşer.
kızlar sevdigim bugün cankaya ya teslim olacak
destek komutanlıgına
edok tan mış girişleri , çankaya balgat olarak geciyormus kızılaydan yürüme mesafesindeymiş varmı burayı bilen
http://www.haberturk.com/gundem/haber/841850-askerlik-suresi-kisaliyor
kızlar ya inşallah doğrudur bu haber öğlenden beri içim hopp hopp bizimkilere vurur mu ki acaba?
direkt oy veririrm akp ye hiç düşünmem böyle bir şey gerçekleşirse
http://www.haberturk.com/gundem/haber/841850-askerlik-suresi-kisaliyor
kızlar ya inşallah doğrudur bu haber öğlenden beri içim hopp hopp bizimkilere vurur mu ki acaba?
direkt oy veririrm akp ye hiç düşünmem böyle bir şey gerçekleşirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?