351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım olsa olsa "askerlik süresinin kısalacağını" haber verecektir kesin olarak. en güncel haberi bugün duydum işte, daha çalışmalar başladı yıl sonuna anca yetişir demişler. askerlik süresi "kısaldı" ile "kısalacak" çok farklı şeyler . bizi hiç etkilememe olasılığı yüksek. ama bu konuyu askerime söylemeyi düşünmüyorum yazık umutlanmasın şimdiden. biz umutlandık ama.. 2 ay erken gelmeleri ne demek yaa, 6 aydan 4 aya. düşününce umutlanıyorum, hayal kurmak istemiyorum şimdiden..

askeriyede bu haberler daha cabuk yayılıyor :)
benim haberim yoktu askerim aradı o söledi bi baksana diye de öle baktım ))))))
yaf insallah yetişir bizimkilere ne diyelim hayırlısı :)
acıkcası bende pek umutlu değilim

kızlar ben umutluyum ya içime doğuyor sanki biz faydalanacağız gibi geliyor ya.seçim öncesi olduğu için silah altındaki askerleri bu şekilde jestle terhis edip oy verecek duruma getirme söz konusu olabilir düşünsenize ne kadar çok asker var...anladınız siz onu...

inş. cnm ya ne güzel şeyler söyledin öyle o zaman ne olur ağustosta yanımızdalar hayali bile güzel :) :)

ben şeyma nın düşüncesini daha çok sevdim cnm ona inanmak istiyorum oy var işin ucunda bi önce bitirip seçmen kazanmak isteyebilirler bizde sevdiğimize kavuşuruz br an önce şimdiden heyecan yaptım :)

Kızlar askerim aradı çok rahatmış görev dağılımları olmuş revirci olmuş bizimki :94: nöbet yok iştima yok ohhh tatil köyü gibi dedi

Kızlar askerim aradı çok rahatmış görev dağılımları olmuş revirci olmuş bizimki :94: nöbet yok iştima yok ohhh tatil köyü gibi dedi

oh ne güzel cnm sevindim sizin için artık sıkıntınızda kalmaz görüşme falan telefonda alır keyfi de yerinde değmeyin keyfinie bundan sonra :)

benim eşim de 5 ay boyunca haberlere bak böyle bir duyum aldık dedi. ama gelin görün ki askerlik bitti hala haber yok ortada. belki siz faydalanırsınız. ama her asker askerliği boyunca bu haberi bekliyor.

senin inanıp çok istemen lazım cnm inanıp çok istediğinde etek gelmişti bunu da başarabirsin bu sefer bizden de destek büyük inanç konusunda :)

:103: bence olacak evet yaa etek olayı var demi bi çok kezde böle şeyler yaşadım hayatımda Rabbim hayırlı ise versin kızlar oruç adağı yapmayı düşünüyorum askerlik bizim için kısalırsa 1 hafta oruç tutacağım ben

oh ne güzel cnm sevindim sizin için artık sıkıntınızda kalmaz görüşme falan telefonda alır keyfi de yerinde değmeyin keyfinie bundan sonra :)

inşallah alabilir 15 gün sonra zaten çarşı izni o zamana kadar bakar ortama duruma.o rahat olsun da canım bütün askerlerimiz için geçerli bu tabi

benim eşim de 5 ay boyunca haberlere bak böyle bir duyum aldık dedi. ama gelin görün ki askerlik bitti hala haber yok ortada. belki siz faydalanırsınız. ama her asker askerliği boyunca bu haberi bekliyor.

belki bu sefer duyumda kalmaz cnm yararlansak çok güzel olur aslında :)
sizin şafakta çok güzel gözüküyor imrendim son 9 artık haftaya yanında:)

inşallah alabilir 15 gün sonra zaten çarşı izni o zamana kadar bakar ortama duruma.o rahat olsun da canım bütün askerlerimiz için geçerli bu tabi

evet evet yeter ki rahat olsunlar biz dayanarız artık napalım telefon alamazlarsa ankesörlüye devam bi süre daha :) ama içini ferah tut cnm yeri de rahat ne güzel tel. de alır bir şekilde ben pek duymadım tel. almayan asker :)

belki bu sefer duyumda kalmaz cnm yararlansak çok güzel olur aslında :)
sizin şafakta çok güzel gözüküyor imrendim son 9 artık haftaya yanında:)

belki siz duyarsınız ve yararlanırsınız, 2 ay öyle uzun bir süre ki, şafağınız hemen düşer.

haftaya yanımda ama bugün evlilik yıl dönümümüzdü yalnızım... yalnız kutladığım ilk ve son yıl dönümümüz olur inşallah. ama haftaya her şeyi bir arada kutlarız artık.

siz de bir an önce son 9 u görürsünüz inşallah. su gibi akıp geçsin zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…