- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.101
Kızlar merhaba öncelikle. Rabbim askerlerinizi sizlere kavuştursun hayırlı teskereler olsun ınşallah hepimiz için. Acemi birliğini manisa batı kışlada yaptı nişanlım. Bu sabaha kadar beraberdik yol iznini yanıma gelerek kullandı. Ama bu sabah uğurlamak ılk uğurlamaktan daha zor oldu ;( çok mutsuzum. Kıbrısa gitti topçu olarak. Uçaktan ındiğinde haber verdi ama sonrasında hiç haber alamadım ;( yeri nasıl ne yapıyor diye içim ıçimi yiyor. var mı aranızda Kıbrısa askerini gönderen haber alan..
Canim benim amin. allah hepimize sabir versin. Benim sevgilim hatayda acemi birligi sonrada tunceli. ama bizim eniste kibristaydi. inan cok rahatdi sürekli telefonlada grsebiliyorduk. rahati yerindeydi. sadece sicaktan cok bunaliyordu. cok nem oluyor kibrista. ama inan gercekten rahatdi.
Agladim onunla konusurkenanlamadi sanirim..
Kalmadi bu gece tadim tuzum
Amin canım gerçekten mı ya. ınşallah rahattir. Aramadı çok huzursuzum. Internette okuduk kıbrısta askerliği hep olumsuz şeyler yazıyordu. Bır sesini duysam ıçime su serpilecek biraz ama aramadı
Amin canım gerçekten mı ya. ınşallah rahattir. Aramadı çok huzursuzum. Internette okuduk kıbrısta askerliği hep olumsuz şeyler yazıyordu. Bır sesini duysam ıçime su serpilecek biraz ama aramadı
kiyamam sana canim benim. Güclü kalmak cok ama cok zor.
Inan bak üzme kendini. Hergün bi kac kere ariyorduk hatda sentraldekiler bizi tanimisti artik. Hic sorun yasamadik. Enistemde cok rahatdi. Baya muhabbet felan iyidi. bi yerlessin. arar sen icini ferrah tut.
Cok zor hemdeherseye agliyorum az once mutfak cekmecem bozuldu yine oturdum agladim offf gecmiyor gunler
Cok zor hemdeherseye agliyorum az once mutfak cekmecem bozuldu yine oturdum agladim offf gecmiyor gunler
Canım bu hafta zor geçecek ama ilerleyen günlerde alışacaksın.Acemi birliğinde olduğu gibi
eşinin yaşadığı sıkıntıyı yaşıyorsun şu anda ama inşallah görev dağılımı yapıldığı zaman daha rahat edecek.
ah ya ağlamak için sebep bekliyoruz hepimiz gerçekten. Inşallah gececek bu günler. Sonra vakit geldiğinde nasıl bitmiş diyecegiz. Rabbim sağ salim kavuştursun sevdiklerimizi. Içimi de ferah tutsam yine de sızlıyor bır kenarı ah arasa bır sesini duysam..
Evet insallah bi daha intihar yasanmaz.. aklima kötü seyler geliyor.. ya bi daha olursa ve esimin gözü önünde olursa diye
Rahat etse bi an once keske:26:
Sümüklü oldum ben, evde heryerde bi pecete
Agladim onunla konusurkenanlamadi sanirim..
Kalmadi bu gece tadim tuzum
Canım inşallah yaşanmaz.İçini ferah tutmaya çalış.iyi şeyler düşünmeye çalış ki iyi olsun her şey tatlım
Iyi seyler dusunmek istiyorum kuzum bende:26: bunu bazen basariyorum ama bazende tipki bu gece ki gibi beceremiyorum
Bak iste simdide yazliklari cikartiyorum, esiminkileri cikartmiyorum çünkü o eylulde gelecek yazı yasayamayacagiz ki birlikte diye düşünüp yine agliyorumbütün hayatimda o varmış meger
Az once konustuk.. kirklareli gercekten sürgün yeri:26: dun gece 2 kisi firar etmis, saat 10 bucukta hepsini toplamislar:26: bugünde bi asker intihar etmis kafasina sıkmış ölmüşkafasi dagilmis dedi kocam o ani goren bi asker varmis.. yazik ona carsi izni vermisler
Canım eylülde'de yaşayacaksınız yazı hem de doyasıya.Birlikte geçiremediğiniz zamanların acısını çıkartacaksınız.Bundan sonra ki bütün yazlardada yanında olacak inşallah.
Sen diyordun önemli olan başlamak diye,o sözünü unutma.Acemiliği atlattık hayırlısıyla kalan zamanı da atlatacağız.Onlarda ustalaşacaklar ve daha rahat edecekler.Bu ilk haftanın zorluğunu atlatsınlar,alışsınlar bak gör o zaman eşinin rahtalığını gördükçe sen de rahatlayacaksın.Zaten 2 hafta sonra çarşı izinleri olacak çok daha kolay adapte olacaklardır.
Nişanlımın bulunduğu yerde sürgün yeri,ortam çok kötüymüş.Hepimiz aynı durumdayız aslında,birbirimize destek olup atlatacağız.
Canım eylülde'de yaşayacaksınız yazı hem de doyasıya.Birlikte geçiremediğiniz zamanların acısını çıkartacaksınız.Bundan sonra ki bütün yazlardada yanında olacak inşallah.
Sen diyordun önemli olan başlamak diye,o sözünü unutma.Acemiliği atlattık hayırlısıyla kalan zamanı da atlatacağız.Onlarda ustalaşacaklar ve daha rahat edecekler.Bu ilk haftanın zorluğunu atlatsınlar,alışsınlar bak gör o zaman eşinin rahtalığını gördükçe sen de rahatlayacaksın.Zaten 2 hafta sonra çarşı izinleri olacak çok daha kolay adapte olacaklardır.
Nişanlımın bulunduğu yerde sürgün yeri,ortam çok kötüymüş.Hepimiz aynı durumdayız aslında,birbirimize destek olup atlatacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?