351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canim benim amin. allah hepimize sabir versin. Benim sevgilim hatayda acemi birligi sonrada tunceli. ama bizim eniste kibristaydi. inan cok rahatdi sürekli telefonlada grsebiliyorduk. rahati yerindeydi. sadece sicaktan cok bunaliyordu. cok nem oluyor kibrista. ama inan gercekten rahatdi.

Agladim onunla konusurken anlamadi sanirim..
Kalmadi bu gece tadim tuzum

Son düzenleyen: Moderatör:

Amin canım gerçekten mı ya. ınşallah rahattir. Aramadı çok huzursuzum. Internette okuduk kıbrısta askerliği hep olumsuz şeyler yazıyordu. Bır sesini duysam ıçime su serpilecek biraz ama aramadı

Amin canım gerçekten mı ya. ınşallah rahattir. Aramadı çok huzursuzum. Internette okuduk kıbrısta askerliği hep olumsuz şeyler yazıyordu. Bır sesini duysam ıçime su serpilecek biraz ama aramadı

Inan bak üzme kendini. Hergün bi kac kere ariyorduk hatda sentraldekiler bizi tanimisti artik. Hic sorun yasamadik. Enistemde cok rahatdi. Baya muhabbet felan iyidi. bi yerlessin. arar sen icini ferrah tut.

Arar canim firsatini bulamamistir biraz daha sabret:26:

Inan bak üzme kendini. Hergün bi kac kere ariyorduk hatda sentraldekiler bizi tanimisti artik. Hic sorun yasamadik. Enistemde cok rahatdi. Baya muhabbet felan iyidi. bi yerlessin. arar sen icini ferrah tut.

acemi birliğinde her gün konuştuk kısa dönem olduğu için şükrediyorum. Yanı en azından rahat bır yerde. Rabbim güneydoğuya gidenlerin de yardımcısı olsun ınşallah. çok sagolun ailem de yanımda her an destek veriyor kayınvalidemle ağlaşıp durduk acemi birliğine gönderirken de bugün de. Sizler de asker bekliyorsunuz ya en çok halden siz anlıyorsunuz ama. Sanırım burada herkes birbirini çok ıyi anlıyor. Sonuçta derdimiz bır.. Inşallah arar en kısa zamanda

Cok zor hemde herseye agliyorum az once mutfak cekmecem bozuldu yine oturdum agladim offf gecmiyor gunler

Canım bu hafta zor geçecek ama ilerleyen günlerde alışacaksın.Acemi birliğinde olduğu gibi

eşinin yaşadığı sıkıntıyı yaşıyorsun şu anda ama inşallah görev dağılımı yapıldığı zaman daha rahat edecek.

Cok zor hemde herseye agliyorum az once mutfak cekmecem bozuldu yine oturdum agladim offf gecmiyor gunler

ah ya ağlamak için sebep bekliyoruz hepimiz gerçekten. Inşallah gececek bu günler. Sonra vakit geldiğinde nasıl bitmiş diyecegiz. Rabbim sağ salim kavuştursun sevdiklerimizi. Içimi de ferah tutsam yine de sızlıyor bır kenarı ah arasa bır sesini duysam..

Evet insallah bi daha intihar yasanmaz.. aklima kötü seyler geliyor.. ya bi daha olursa ve esimin gözü önünde olursa diye
Rahat etse bi an once keske:26:

Sümüklü oldum ben, evde heryerde bi pecete

Vallah öyle. ben onada diyorum en ufak derdimde hemen ona kosuyormusum meger. öyle zorki resmen yarim kaldim. ben kendimi hc bukadar cagresiz hissetmedim. insan cok tuhaf oluyor. ben kavga etmeyi bile özledim onunla. beni tesseli ediyor. kendime kiziyorum daha fazla destek olmam gerekiyor diye ama yapamiyorum. Geceleri hep hayaliyle uyuyordum zaten ama hayal bile kurmak zor geliyor. Cok tuhaf bir duygu. bizi bizden baskasi anlamiyor. oda bunaltiyor. aglama lafindan biktim. elimde degilki agamak sanki yapabildigim tek sey.

Sümüklü oldum ben, evde heryerde bi pecete[/QUOTE]

aynen ben de öyleyim. Gözler oldu balon ya resmen.

Evet insallah bi daha intihar yasanmaz.. aklima kötü seyler geliyor.. ya bi daha olursa ve esimin gözü önünde olursa diye
Rahat etse bi an once keske:26:

Sümüklü oldum ben, evde heryerde bi pecete

Canım inşallah yaşanmaz.İçini ferah tutmaya çalış.iyi şeyler düşünmeye çalış ki iyi olsun her şey tatlım

Agladim onunla konusurken anlamadi sanirim..
Kalmadi bu gece tadim tuzum

cnm seni çok ii anlıorum, bizimkinin yer de rezalet, psikopat fln dolu, biz telde konuşurken kavga çıktı fln, ama bak güçlü olucaz.. hep ii düşüncezz yoksa çok yıpranırız, onlara destek olabilmek için daha güçlü olmalıyız

Canım inşallah yaşanmaz.İçini ferah tutmaya çalış.iyi şeyler düşünmeye çalış ki iyi olsun her şey tatlım

Iyi seyler dusunmek istiyorum kuzum bende:26: bunu bazen basariyorum ama bazende tipki bu gece ki gibi beceremiyorum
Bak iste simdide yazliklari cikartiyorum, esiminkileri cikartmiyorum çünkü o eylulde gelecek yazı yasayamayacagiz ki birlikte diye düşünüp yine agliyorum bütün hayatimda o varmış meger

Canım eylülde'de yaşayacaksınız yazı hem de doyasıya.Birlikte geçiremediğiniz zamanların acısını çıkartacaksınız.Bundan sonra ki bütün yazlardada yanında olacak inşallah.

Sen diyordun önemli olan başlamak diye,o sözünü unutma.Acemiliği atlattık hayırlısıyla kalan zamanı da atlatacağız.Onlarda ustalaşacaklar ve daha rahat edecekler.Bu ilk haftanın zorluğunu atlatsınlar,alışsınlar bak gör o zaman eşinin rahtalığını gördükçe sen de rahatlayacaksın.Zaten 2 hafta sonra çarşı izinleri olacak çok daha kolay adapte olacaklardır.

Nişanlımın bulunduğu yerde sürgün yeri,ortam çok kötüymüş.Hepimiz aynı durumdayız aslında,birbirimize destek olup atlatacağız.

Son düzenleme:

İlkaycım cok üzüldüm aman sen bişe belli etme bitanem
Gecicek bak az kaldı filan de ne bilim (((

Canim benim cok tesekkur edrim bu destegin icin.. onlar 10 gün sonra daha rahat edecekler.. esim evimize geldiginde safagi parcalara böldüm ben dedi.. bazen carsi izinlerini sayacagim bazen senin yanima gelisini bazende plakaya dusmeyi sayacagim dedi.. sanirim bende oyle yapmaliyim

İlk baslamıstık acemilik günlerine aynı bu durumdaydık belirsizlik askerlerimizin moral bozuklugu
Alıscaklar kızlar hele bi görev dagılımları olsun bi carsı izinleri olsun bakın daha rahat edicez en kötü carsı izinlerinde kameradan görcez onları :)
Askerimize moral vercez yapcak bişe yok
Bende askerim 6 kişilik kogusa düştü die sevinmiştim megerse hepsi uzun dönemmiş (((
Biliosunuz uzun dönemlerin kısa dönemlere nasıl baktıgını (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…