351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

E hadi 2 haftayı sayalım o zaman ne dersiniz :)

Kuzum birbirimize destek için buradayız.Birimiz düşerken birimiz tutacak sonra hep birlikte toparlanacağız belki hep birlikte ağlayacağız,güleceğiz.Böyle böyle geçireceğiz zamanı

eşin en iyi yöntemi bulmuş,onunla birlikte bu şekilde sayarsan daha çabuk geçer

Kavuştuğumuz günün çığlıklarını yazacağız buraya sonra

Benim de nişanlımın terhis günüyle, eğer atanırsam göreve başlama günüm aynı olacak inşallah

İlkaycım neden eşinin yazlıklarını cıkarmıosun ? Her hafta carsıya cıkcak :) sen onu ziyarete gittiginde ne götürceksin giymesi icin :)))

İlkaycım cok üzüldüm aman sen bişe belli etme bitanem
Gecicek bak az kaldı filan de ne bilim (((

Onun baska problemleri vardi belli ki dedim esime.. baskada bisey diyemedim zaten:26: daha o diyor bana gececek bak bu gunler diye.. o moral veriyor

E hadi 2 haftayı sayalım o zaman ne dersiniz :)

Sayalim tatlim haklisin

Eylül bize bayram olacak insallah

İlkaycım neden eşinin yazlıklarını cıkarmıosun ? Her hafta carsıya cıkcak :) sen onu ziyarete gittiginde ne götürceksin giymesi icin :)))

Hic cikarmamazlik yapmayayim dimi:26: yine bi kac tisortunu cikartayim ister belki

Benim sevdiğim acemi birliğindeken demişti böyle bişeyi..Keşke olsa.Keşke denk gelse.Ah ahh..

Aynen canım.Bende sedaya demiştim onu.Bin defa çekilin dendi yani.

Kızlar 349.ların topiğinde şafak 10 yazıyo düşünün ya 10 sadece 10 bizimkide onun on katından fazla nasıl geçiçek yaa topikleri 1800 sayfa olmuş bizimki daha kaçta oooff oofff
evet..Bizde de 4 ay 10GÜN yazıyo Birlikteyken su gibi geçti günler.Şimdi saatler geçmiyo.

Hiiiiii:26: Ay çok üzüldüümm..Tüh ya.Allahım herkese sabırlar versinn.Sen eşine belli etme sakın.Tut kendini ağlama bak telefonda.O nasıl kötü olur orda.Senin sesin destek verir bak ona.Başka şeyler anlat.Kfasını dağıt kocanın ilkay.Kendini bırakma canım

Sayalim tatlim haklisin

Eylül bize bayram olacak insallah

Hic cikarmamazlik yapmayayim dimi:26: yine bi kac tisortunu cikartayim ister belki
çıkar tabiki hem sana moral olur hemde eşin istediğinde kolay olur
mesela benim sevdiceğim dediki askere giderken benim kıyafetlerimi kaldırma ben hep kalıyım orada :) kaldırmadım ben duruo :)
düzenini bozma canım sende hem üzülmezsinde

Benim de moralim çok bozuk kızlar...Sevgilim aradı yatış saatinden önce.Hiç iyi değilmiş Doğubeyazıt.Bina kötü dökülüyo diyo.Uzun dönemler çok artismiş 349.dönemden olanlar ile orda son 10 gününü geçiremiyolarmış diyo Nasıl geçicek zaman diyo.Akşam yemeğinde hiçbişey yiyememiş.Bamya varmış kocaman kocaman yiyemedim diyo. Zaten sevmez bamyayı
Burda her tip insan var diyo.Esrarcısı,otçusu eli ayağı ayrı titreyen tuhaf tuhaf tipler var diyo Destek verdim bende.Bak usta birliğinde gittiğin her yer böyle olucaktı.Acemilik gibi olmaz bozma moralini.İlk günden önyargılı yaklaşma hemen kötü damgasını vurma bak Mamak'ta da zor olmuştu ilk günler alıştın oraya filan dedim.Neyse sonra kapattık nasıl ağladım nasıl ağladım Açtım yemin töreni fotoğraflarını videolarını ona ağladım Ağlamaktan burnum kanadı artık.Yıkıldım ben

kızlar biliyorum bu konuyu bin kez sordular bin kez cevap verdiniz de
ben unuttum
şafak panosu nasıl olcak ben terhis tarihini yazdım da cıkmıo ki burdaaa (((((

hiy kıyamam
her yerde ayrı tipler varmış kızlar ben askerime diorum kadınlar kulübünde kızlar yazıo hep onlarında askerleri aynı zorlukları yasıomus dayan bitanem diorum ne diyim ki bak acemilik bitti bi 10 gün zorluk çekçeksiniz sonra alıscaksın bitanem diorum ..
cok iyi moral vermişsin canım benim hep böle devam et süpersin

cnm bak bizimkiler batıda orası da rezalet, sürgün yeri.. herkes yaşıo bu sorunları.. üzülme sen de çünküü elimzden bişey gelmio, destek olcaz artt hep moral vericez.. sen de bak olumlu düşün, moralini yüksek tutmaya çalışşş

Aglama tatlim artik hadi.. ben toparlandim sende topla kendini demekki askerlerimizin usta birliginde karsilastigi sikintilar hemen hemen ayni:26: esim bugun bulasik yikadiklarini paspas attiklarini masa sildiklerini soyledi:26: bunu komutanlar yaptirmiyor birde.. uzun donemler yaptiriyor.. 10 gün icinde rutbeleri takilacakmis bizimkilerin.. daha rahat ederler o zaman insallah.. bide esim dedi ki yapmam demiyorum, idare ediyorum onlari diyor.. bi bulasik icin olay cikartmiyorum onlarida anlamaya calisiyorum diyor.. burayi benimsemem lazim eger benimsemezsem gunleri geciremem dedi.. oyle sakin ki bunlari soylerken.. sasirtiyor beni., boyle bi sabri yoktu onun.. hayat hem onlara hem bizlere biseyler ogretiyor bu donemde..

kızlar biliyorum bu konuyu bin kez sordular bin kez cevap verdiniz de
ben unuttum
şafak panosu nasıl olcak ben terhis tarihini yazdım da cıkmıo ki burdaaa (((((

Canim tarihi 15-09-2013 seklinde yaz bide

Canım destek vermekle çok iyi yapmışsın.Biz güçlü durup moral verelim ki morallerini biraz yüksek tutabilsinler.Umarım sorunsuzca alışabilirler

canlarımmmm hepimiz biliyorduk az çok usta birliklerinin böyle olcağını kısa dönemlerle bir arada olmaya benzemez burda her türlü insanla karşılaşıcaklar her türlü zorluğu çekicekler bize düşen onlara destek olmak elimizden başka birşey gelmez ki ağlamaz sızlanmak malesef ki onlrı kurtarmaya yetmiyor
her telefon açtıklarında onlara iyi şeylerden bahsedelim gelceklerinde yapcağımız planlardan ne dersiniz burda da şimdi onları konuşalım kim ne yapmak istiyor :)

ilkaycım tatlım çok üzüldüm olanlara Allah sanada askerine de sabır versin hiç kolay değil böyle bir durumda toparlanmak ama güçlü olmak zorundayız bak eşin ne güzel kendini motive etmeye çalışıyor sende üzme kendini kuzum için ferah tut herşey çok güzel olucak bi 10gün sonra dualarım tüm askerlerimizle

evet ben de diyorum canım.Bak ben haberleri alıyorum herkes yaşıyo zorluğu üzme kendini diyorum.Sesimi titretmiyorum bile bunları söylerken allahım bana nasıl sabır verdi şu zamnlarda vallahi şaşıyorum kendime

Doğru diyosun canım.usta birliğinin batısı doğusu olmuyomuş valla Sevgilimin bi arkadaşı da erzincanda yapıyo askerliğini doğu daha rahat batıdan diyodu Görücez bakalım..

Burnumun kanaması durdu Allahtan canım.Sustum şimdi toparlıyorum kendimi biraz biraz.İçime attıkça da mideme vuruyo.Bi yerden patlak veriyo AyUzun dönemler niye böyle ya.Sanki askerlik değil hapishane gibi of offf..Bu görevler ne zaman verilcekmiş ki canım..o 10 gün içinde hala eğitimleri olcakmış galiba:26:

Son düzenleme:
ya kizlar birsey söylimmi, bence bu askerlik kisalmasi felan bize zaten yetismez. Ben bu gün biraz arastirdim. öyle hemen olcak gibi degil. gerci cok anlamam politikadan ama öyle görünüyor.

Biz elimizden geleni yapmaliyiz. Cok zor onlar icin düsünseneniz nasil ruh halerindeler. askerim hep cok agir calisirdi. ama su anki gibi ben onu hic göredim. Sesi öyle kötüki. o ypzden bizim üzerimze düsün görev onlari hep desteklemek. hem düsünün 134 gün sonra hepsi gecicek. ben öyle avutuyorum kendimi.

Biz birbirimizden güc alip onlara güc verelim. hepsi gecicek. allah onlari sag saglim bize bagislasin. zaten surda bir kac gün sonra daha rahat olcaklar.

Atma icine canim gel burda konusalim.. ben oyle yapiyorum ne varsa icimde buraya yaziyorum hep bilmiyorum gorevleri ne zaman verilecek.. bazi askerler almis gorevlerini.. burdaki kizlar soyleedi.. yakinda bizimkilerde alir.. egitim olacak galiba cunku8 esim topcu olarak gitti mesela mutlaka bununla ilgili egitim verirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…