351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Aynen icinize atmayin sakin cok kötü oluyor. ben titremeye basliyorum sitma gibi. aman hasta olursak bide akillari iyce bizde kalir olmaz öyle. Ya kizlar birsey dicem seviglim acemi birligi daha bitmedi. onunki 18inde bitcek. baska bitmeyen varmi. hic birsey anlamdim ya sacinida bir numaraya kesmisler. ama cumartesi pazar carsi izini veriyorlar. hiiic birsey anlamdim kisacasi

kısa dönem değil mi canım senin askerin ? ne zaman teslim oldu ki ?

valla kızlar bende uzun dönemleri ( saçma sapan davrananları ) anlayamıyorum
tamam haklısın senin safagın daha uzun
e iyi de onlar 4 sene dirsek çürüttü okullarda sen gezerken ?? okusaydın sende
öle uyuz oluorum ki !

kısa dönem değil mi canım senin askerin ? ne zaman teslim oldu ki ?

kisa dönem evet. 12 nisan teslim oldu. ama 36 gün acemi birligiymis. diyorum ne alaka askim herkes usta birligine gecti sen ne duruyorsun hala diyor burda böyleymis. iste cuma yemin töreni oldu ama hala duruyor orda

Acemi birligi bitti canim bitmez mi yemin ettikleri anda biter:26: kocaminda dün sacini kestirmisler uzun bulmuslar oysa hicte degildi ama oraya gore uzun geldi heralde. Yeni geldiniz bi sürü komutanin önüne cikarsiniz kendinizi tanitmak icin o yuzden keselim demisler:26: carsi iznine gelince normalde 2 hafta sonra veriyorlar ama kirklarelinde kocam bu hafta cikatacaklar büyük ihtimal carsiya dedi

Allahalla ya niye benim askim gecmedi o halde hala....
Ilk teslim oldugunda demisti daha uzun olcak diye. Iste bir bucuk hafta daha orda. ama olsun hatayda cok rahat. alayda internetcafe bile var.

Ahh canim bu konuya girersek cikamayiz isin icinden:26: hepsi ayni degiller muhakkak ama bazilarinda bi hazımsızlık durumu mevcut bence., birde yaslari küçük daha kişiliklerini oturtmaya calisiyorlar:26:

kisa dönem evet. 12 nisan teslim oldu. ama 36 gün acemi birligiymis. diyorum ne alaka askim herkes usta birligine gecti sen ne duruyorsun hala diyor burda böyleymis. iste cuma yemin töreni oldu ama hala duruyor orda
cuma günü yemin töreni oldu ama su an hala acemi birliğinde doğru mudur?
ne zaman usta birliğine gidecekmiş ?
benim bi arkadaşım vardı mamakta mesela benim askeirm bugün teslim oldu mamaktan
ama mamakta başka bir arkadaşım salı günü teslim olacak
o tamamen usta birliğine bağlı askeri ne zaman teslim alırlarsa ozaman acemi birliği gönderiyor
ama cok uzun olmaması lazım bu hafta içinde dağılıyorlar öyle biliyorum..
nereye gidecek ?

Ahh canim bu konuya girersek cikamayiz isin icinden:26: hepsi ayni degiller muhakkak ama bazilarinda bi hazımsızlık durumu mevcut bence., birde yaslari küçük daha kişiliklerini oturtmaya calisiyorlar:26:
yok hepsine demiom zaten kişilikleri oturmayan bebelere diorum )))))))))

Allahalla ya niye benim askim gecmedi o halde hala....
Ilk teslim oldugunda demisti daha uzun olcak diye. Iste bir bucuk hafta daha orda. ama olsun hatayda cok rahat. alayda internetcafe bile var.

Orda oyle demekki canim.. simdi hatirladim is yerinde bi arkadasta boyle soylemisti 35-36 gün sürdü demisti.. guneydoguda yapmis ama tam olarak neresiydi hatırlamıyorum:44:

iste 18 mayis tuncelide teslim olcak. hic bir fikrim yok niye böyle. baktimda birsey bulamadim. onada sordum diyor askim ben ne bilim burda böyle. bize bukadar durcaksiniz dediler duruyoruz. bakalim. evet yemin töreni cuma günüydü iste. sonra cumartesi pazar carsi izini verdiler. öyle bakalim.

yok hepsine demiom zaten kişilikleri oturmayan bebelere diorum )))))))))

Aynen öyle. eger orda birbirlerine destek olcaklari yere satasiyorlarsa onlarin kislikleri belli. sanki bedavadan kisa dönem oluyor. onlarda okusaydi sanki okadar kolay okunuyor bu memleketde

Merhaba yarenler,
Ben 349lardanım, ama siteye uzun zamandır girmiyorum, aslında kesinlikle girmeyecektim ama arkadaşın askerinin tunceliye gideceğini gördüğüm için, aklından geçenleri bizzat ben önceden yaşadığım için bu seferlik ona birkaç kelam etmek istedim.
Öncelikle hepimizi Allah kavuştursun... Günler geçecek, biz de çok sıkıntılar çektik, uykumuz kalmadı, huzurumuz, özellikle ben askeri tek tuncelide olan kişiydim ve bu yüzden HamideS arkadaşımı yalnız bırakmak istemedim. Biz aralıkta göndermiştik, aralık-ocak-şubat bana kabustu... mart geldi mi ne zaman bitti anlamadım, nisanda bazı hayırlı işler için telaşım başladı ve şimdi Allah'ın izniyle bugünler geldi. Şuan çabuk geçmiş gibi hissediyorum, ama gün gün an be an yaşadık acısıyla, endişesiyle, aramadıkları günlerle vs...

Canım, askerin büyük ihtimal jandarmadır, o yüzden ekstra eğitim alacak, jandarmanın görevleri vs. sonra da Elazığ'ya gidecek. Elazığda hepsini bir yerde toplayıp (KTM adı verilen yerde) Tunceliye götürecekler. Tunceli İl'e vardıklarında bir kısmı il'de kalacak, usta birliğini orada sürdürecek. Diğerlerini de Tuncelinin ilçelerine yollayacaklar. Onlar da oralarda yapacak. Genel olarak rahat bir yer. Tel kullanılıyor. Bazen hat çekmeyebilir, o zaman ne cep ne ankesör çalışmaz. ÇArşı izni YOK. Soruların varsa sorabilirsin canım.

Hayırlı geceler herkese

amaan bosver canım orda da olsa usta birliğinde de olsa safagınız atıyor )
hem acemi yerine alışık olduğu için daha rahat eder :)

Canim cok cok tesekkür ederim. Okadar iyi geldiki bunlari duymak.Evet dogru elazigya gitcek 18inde. Insallah rahat olur. simdide hatay 121. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında. ben ilk tunceli duydugumda iki gün durmadan agladim. gidecegi gece aglamaktan konusamadim bile. Insan duyunca cok korkuyor. Insallah rahat olur.

Cok sagol gercekten. Öyle sevindimki aklimdaki bin bir sorunun hic biri gelmiyor aklima

amaan bosver canım orda da olsa usta birliğinde de olsa safagınız atıyor )
hem acemi yerine alışık olduğu için daha rahat eder :)

Ayneeen canim ya gecen her gün kavusmamiza bir gün yaklasitiriyor. ve evet su an gercekten rahat. yoruluyor ama yinede iyi bunada sükür

Rica ederim canım, gerçekten seni çok iyi anlıyorum, aynılarını biz de yaşadık. Bizim de 12 aralıkta gittiler ve yemin töreni 4 ocaktı, 19 ocakta (cumartesi) iki gün yol izni verildi. yani, cts memleketine gitti, cts kaldı pazar kaldı, pazartesi günü ise elazığ'ya gitti. ama bizim acemiliği kastamonuda yaptı. dolayısıyla km hesabı fazlaydı, sizinkine baktım 600küsür çıkıyor. o yüzden yol izniniz 2 gün olmaz diye tahmin ediyorum :/

tunceliyi ekranda ilk ben görmüştüm gecenin 4ünde, kalbime inecek sandım, ne alaka demiştim :s o anı unutamam... ellerim titriyodu, kalbim çıkacaktı sanki. işte bu sebeplerden zaten siteden ayrılmama rağmen sana kıyamadım ve biraz da olsa rahatlamana vesile olmak istedim :) insan bilmediğinden korkar. Allahın izniyle hepinizin askerleri usta birliğine gider, yerine alışır, görevini alır, derken düzen oturunca zaman daha hızlı geçecek. sonra çift haneler :) sonra plakalar ki muhakkak harita boyamayı tavsiye ediyorum çok eğlenceli oluyor

korkma canım, bizimkilerin korkulacak bir işle alakası olmuyor. ancak nöbet tutuyorlar. onlar kendi aralarında yurt arkadaşlığı gibi geçinip gidiyorlar kızlar, kendinize güzel hobiler, uğraşlar edinmeye çalışabilirsiniz mesela ben 1000lik puzzle yapmıştım, bütün akşamlarımı doldurmuştu kafanızı dağıtmaya çalışın yarenler, kendinizi yıpratmayın, zaman'ın geçmekten başka seçeneği yok ki :)

CAnim benim sana nasil tesekkür ederim bilmiyorum. Evet felaket, gördügüm an tunceliyi soka girdim o soktan hala cikamiyorum. ögrendigim günden beri bir gece bile uyumadim. aglamamya calismak hic cözüm degil. öyle korkuyorumki. aklima geldikce kalbim firlicak gibi oluyor. COk sagol inan icim cok rahatladi. evet 18inde cikcak 19 teslim olcak . sadece bir gün yol izini. ama zaten istanbula gelmicek. inan rahat olsun ne görim ne sesini duyim sadece iyi oldugunu bilim bana yeter.
siz konusabiliyormuydunuz? ya insan herseyi düsünüyor sevgilim cok nazlidir. ben ona kiyamiyorum. ne yapar tuncelide nasil olur inan düsünmekten kafayi yicem. ben günlük tutarak oyalaniyorum. konusamadigimiz herseyi yaziyorum.

Bende yazıyorum buraya genelde canım..Bizi bizden başka anlayan yok insanlara lay lay lom geliyo bunlar.Yemin töreni var dediğimde ooo 3 hafta ne çabuk geçti ya deyip gülüyolar.Bana göre de sadece 3 hafta mı geçti diyorum yani
Benimkisi de muhabere.Mamak'ta muhabere marşı söylemişlerdi.Açtım o videoyu izledim ağladım Halbuki ne güzel 2 gün geçirmiştik birlikte..Ne çabuk geçti zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…