- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.261
off aynenn yaa hayırlısı ile bi düşşek plakalaraa
sende düğün işlerini takma kafana çok canını sıkma canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olacaktır zaten...
biz mesela sıkıştırmak istemediğimiz için düğünü o gelince hemen yapmıcaz yazı beklicez hem havalar sıcak olur daha iyi sanki. sende öyle bir fikir at ortaya
çok sevindim canım gidecek olmanaevci iznine bi ay sonra çıkabilecekmiş eşim. acaba diyorum mayıs sonu bende bi günlükte olsa gitsem mi
kızlar 353. dönem topiğini biz açsak ne farkedecek ki :26: bence onlar açtığındaki mutluluğu vermez
şeyma kuzum sıkma canını.. düğün zamanı gerginlikler hep olur .. benden tavsiye akışına bırak ve beklentilerini çok yüksek tutma bu dönemdeben öyle yaptım, istediğim bazı şeyler olmadı ama üzülmedim .. sevdiğine kavuşuyorsun bu öyle güzel bi mutluluk ki
Ay yok canım ya ben artık biran önce düğün olsun istiyorum 2.5 senedir ikimizde yıprandık zaten uzak olmaktan dolayı artık evimde uyanmak istiyorum benn :26:
hayırlısı olsun canım hakkınızda sıkma canını sen ayarlanır ozaman bi şekilde tarih istediğin olurr üzülme sen
bizim 5sene bitecek bu haziranda 6. sene bittiğinde ancak evleniriz nişanlı kalıcaz 1bucuk sene kadar illa yaz düğünü olsun diye istediğimiz içinsende sıkma canını olacak istediğinn tarih gelinlik modeli falan bakmaya başla zaman geçirr
hayırlısı olsun canım hakkınızda sıkma canını sen ayarlanır ozaman bi şekilde tarih istediğin olurr üzülme sen
bizim 5sene bitecek bu haziranda 6. sene bittiğinde ancak evleniriz nişanlı kalıcaz 1bucuk sene kadar illa yaz düğünü olsun diye istediğimiz içinsende sıkma canını olacak istediğinn tarih gelinlik modeli falan bakmaya başla zaman geçirr
Ya şu düğün muhabbetini konuşmak bile istemiyorum tedirginlik var üstümde bende 19 Mayıs tarihinde istiyorum mmm
bende cok istiyorum coook ama daha okul bitmedi. 4 yildir beraberiz. insallah 2014 eylül istiyorum bende hem yil dönümümüz hemde okul bitcek o sene
Bizim okulu bitirdi Ofisi'ni açacak inşallah ya bizde 6 yıldır beraberiz-:)
ozaman canim bana herkesin dedigini sana söylim sizin zaman gelmisde geciyor.... Yok sevgilimin okulu bitdide benimki yazin gelen yaz bitcek. sorun bende yani. ama olsun gec olsunda güc olmasin
ozaman canim bana herkesin dedigini sana söylim sizin zaman gelmisde geciyor.... Yok sevgilimin okulu bitdide benimki yazin gelen yaz bitcek. sorun bende yani. ama olsun gec olsunda güc olmasin
Tatlim evlenirsiniz, gec kalmadinizbiz 10. yılımızı bitirdikten sonra evlendik
Evet CNm hayırlısı olsun iş önemli işte işsiz ölmüyorsa maalesef
Insallaaaah. 10 senemiii. ne güzel ya resmen cocukluk aski gibi. ben 21 yasinda tanistim sevgilimle.
ben ona 13 yasinda asik oldum 14 yasinda da birlikteligimiz basladi, ben 24 o 25 yasindaykende evlendik iste birlikte büyüdük
Ayy canim ya. Allah mutlugunuzu hic bozmasin cok tatli ya.. eridim gitdim vallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?