- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.241
Canim rahat olmasi gönlünü ferahlatsinben esimin psikolojisi bozulmasin ordaki sıkıntılı tipler yüzünden diye cok endise ediyorum:26:
evet sende haklısın mutlakaki ortamdan etkileniyor insan..İnşallah gelince kısa sürede adapte ederiz biz onları.
bnde o konuda çok endişelymm cnm, çok sıkıntılı insanlarla bi arada.. sesi pek ii gelmio, belli ki çok sıkıntı çekio.. ben de bugn uçak biletimi aldım, 23 mayısta yanına gtmeye karar verdim, biraz morale ihtiyacı var, gdip görmeden rahat etmiycm
hmm anlıyorum canım eğer gitme imkanınız varsa kesin gidin vallaaa benim pek yok :26: görmek tabiki de kafalarını ortamdan alıp biraz rahatlatacaktır. ah bi gelselerdi sürprizler gezmeler hediyeler kutlamalar derkennn bişeleri kalmıcak inş sonrada düğünümüzzz ihi
evet yaa 353 lerde gelsin artıkınnn
teşekkürler cnm evet rahat ama çok özledim yaaa
inşş cnm o günler gelseydi,, zaten gelsinler hemen düğün telaşı başlıoo bizim de.. burda kısa sürede toprlanırlar zaten.. sizin düğün ne zmn cnmm
353.lerin topiğini biz mi açsakgelsinler de moral olsun ne bilimm
gelicek o günlerde hiç başlamamışken bu günler geldiyse o günlerde gelicekbizimde kasım başı tatlım 8i die düşünüyoruz sizinki?
ben çok düşündüm açmayı da erken gibi geldi bilmiyorum ki:44:
aaa cidddii mi cnm, bzmde dokuz kasım :)
haziran başı açalım aslında tam olur ozaman sanki 2ayları kalmış olacak çünkü teslim olmalarına ozaman 353lerin
tatlım bizimki daha konuşulmadı k.babama demiş sevdiceğim ben geldim düğün tarihini konuşalım die o da yok ben sonra konuşucam onu şimdi değil demiş sonraya düğün salonunda yer falan kalmaz baba demiş bizimki, tanıdık arkadaşının olduğunu halledeceğini söylemiş.nerden biliyo benim onun arkadaşının salonunu seveceğimi ...belki beğenmicez sonra yer kalmıcak..sevdiceğim burdayken kararlaştırılsın .çok istedim ama olmadı çok moralim bozuldu bu duruma.onca şey var yapılacak...biz 8 i çıkmaya başladığımız gün olduğu için onu istiyoruz bakalım ne olacak
cnm evt haklısın o konuda sen beğencn mii beğenmiycn mi, ama işte büyükler bazen sadece kendi açılarndn düşünüo maalesef değişmiolar.. Olsun sen üzülme, bu sefer mecburr orası olmazsa da başka yeri tutucaklar, sen yapabildiğin kadarını yaparsın, onlardan geldikten sonra da kalanlar halledilir..
canım iyide bu düğün salonu bi eşya falan olsa neyse...yer kalmazsa ne olacak sonra uygun olmayan istemediğim bi tarihte ve yerde olmak zorunda kalacak..anlamadım neden böle yaptıklarını...bu yüzden yemin gününün ertesi günü tadımız kaçtı bizimde...
haklısın cnm o konudaa, önceden alınıo tarih; şimdi askerinin elinden de bişey gelmio, uzakta.. askerin yokken acaba senle beraber mi gidip ayarlamayı düşünüolar bişey demiş mi nişanlının ailesi cnm
bnde o konuda çok endişelymm cnm, çok sıkıntılı insanlarla bi arada.. sesi pek ii gelmio, belli ki çok sıkıntı çekio.. ben de bugn uçak biletimi aldım, 23 mayısta yanına gtmeye karar verdim, biraz morale ihtiyacı var, gdip görmeden rahat etmiycm
evet canım olabilirçift hanelilere bi düşseydik...
Ben sonra konuşcam demiş babası sadece, fazla konuşamamışlar burdayken nişanlımda ben yine telefonda söylerim üzülme sen dedi ama bilmiyorum işte...ben tarihi bilmek istiyorum bu beni rahatlatıyo sanki böyle garip hissediyorum bişe eksik gibi ona göre plan yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?