351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

15 yada 16 eylulde bitecek canim.. sayaclar bence bi iki gun yanlis. 12 nisandan baslayarak 156 gün saymak gerekiyor

aynen bende 16 eylül hesapladim. izin felan kullanmasalar. benim safak sayarimdada 132 gösteriyor. oda kamufalj temali. asker resmi vardi sanirim indiriken ciilmis yani.

ay ne değişik bu insanlar ya mühendislikle dikiş makinasının ne alakası var

Simdi tekrar saydim.. 156 gun 14 eylulde tamamlaniyor yanlis mi hesapliyorum birde siz hesaplarmisiniz

ben nasil hesapladim biliyormusun. 1 nisandan tam günü gününe 6 ay yani 1 ekim. Sonra 12 gün geri sayiyorsun. her ay icin 2 gün izinden. 18 Eylüle geliyor.Ardindanda yol izinini cikariyorsunuz. oda iki gün bizde. 16 eylüle geliyor

Hmm.. esim bana burada toplam bulundugumuz gün sayisi 156 gün olmali.. bende 12 nisani sayarak basladim saymaya ve 156. Gun 14 eylül oluyor

Benim bi arkadasımda mamaktan dogubeyazıta gitti 351. Dönem kısa
Sevgilisine söledim o da gelcek foruma tanısırsınız :)
Hadi yaa.Sevgilim kesin biliyodur.Zaten bi tane arkadaşıyla Mamak'tayken tanıştım o da Doğubeyazıt'a gidiyo aynı zamanda samimi olduğu arkadaşı ama bilmiyorum belki o çıkar gelsin de tanışalım bakalım

Ayy vallahi aynen gerçekleşirse Seda bizden dua harici bişey dilerse de olur yani her türlü Ama benim umudum yok.Bizi etkilemez gibi geliyo.Ağustosları etkiler

Canim rahat olmasi gönlünü ferahlatsin ben esimin psikolojisi bozulmasin ordaki sıkıntılı tipler yüzünden diye cok endise ediyorum:26:
Aynen İlkaycım bende vallahi...Çünkü her telefonu açtığında bi tane iyi bişy söylemedi

Bende o kadar şey duyduktan sonra gitmeyi düşünüyorum.Bi delilik yapıp uçağa atlayıp gidicem galiba.Bi arkadaşım var Iğdırlı.O da memleketine gitceği zaman onla birlikte uçağa atlayıp gidebilirim:26: Çok canım sıkıldı bu duruma çünkü.Bilmiyorum çok kararsızım.Çok duygusal davranıyorum

Benim sevgilimi de santrale vermişler kızlar..Gece nöbetleri olucakmış işte.Mesela akşam 7.30tan sabah 7.30'a kadar telefon yada telsizin başında olucak sonra öğlen 4e kadar dinlenip eğitime kalkcakmış tekrardan:26: Nasıl olur bilmiyrum rahat eder mi...Bide haziranda 15 gün boyunca araziye çıkarcaklarmış bunları:26: Savaş koşulları gibi durumda eğitim verceklermiş Ne savaşı yaa.Ne 15 günü Ay kriz geçircem ben artık nefes almak zor geliyo bana
Burdaki 130gün 130 yıl gibi gelicek bana dedi sevgilim Keşke tek dert yataklar,yemekler olsaydı diyo.Burdaki psikolojik ortam çok kötü diyo.Bide bu arazi meselesini kafasına çok takmış Ne diceğimi bilemedim Aramadı da

Canim benim yaaaaa. kiyamam ben sana. böyle yipratma kendini. nöbetler sorun olmaz bak. hem ordaki durumda alisana kadar. simdi ilk basta neye ugradigini anlamamistir. alisinca adapte olunca daha iyi olur. üzme sen kendini. sen güclü olki ona güc ver. cok zor bliyorum ama olcak. hepsi gecicek. dayancaz.

sıkma canını tatlım inş. herşey çok güzel olur belki 4de sonra eğitimleri olmaz usta birliğinde eğitim sıkı olmaz belki telsiz başındaykende rahat olur bütün gün oturur dinlenir hem tel. alırsa yanına bol bol da konuşursunuz :) şimdi daha yeniler biraz zaman geçince rahatlar o da hem kısa dönemler ya araziye çıksalarda çok zorlamazlar diye düşünüyorum hem 5 ay zor da olsa sıkıcaz dişimizi sen güçlü olmalısın cnm sakın pes etme sen güçlü ol ki ona da moral ver hep beraber atlatıcaz bunları...

Kocam aradi simdi.. ayın 20sinde 20 günlük araziye cikacakmis onlarda arayamayabilirim dedi. Evde pek kalma o dönemde aklim sende kalir dedi.. nasil zor yutkundum telefonda sesim solugum gitti bunu farkedince de birilerinin cep telefonu vardir onlardan aramaya calisirim kisa da olsa sesini duyarim dedi. En kötü ihtimal komutana söylerim evliyim esim evde yalniz bi sesini duyayim derim dedi

cnmm üzülmee ltff, çok zorlamazlar bide görev verilen askerler araziye gtmio die biliodum ben, belki bak öyle bir durum olabilirr, o psikolojik ortamı hiç sorma.. senin sevgin nerdeydi usta birliğinde

Gücüm kalmadı inan nasıl vericeğimi sapıttım artık yani neler neler söylüyorum moralii düzelsin diye allahımm

İnşallah canım santralden filan ararım ben onu bağlanırım ordan ama nasıl geçicek o bu sıkıntıdayken.Dünden beri hiçbişey yiyememiş.Hiç 50 kilo dönerim heralde oraya diyo sadece su içiyorum diyo.Tost filan yiyebilirsem yicem artık yemekler çok kötü diyo Yanıma filan gelmeyi düşünme burası cezaevi gibi diyo

Aynen İlkay haziranda da bizimkiler çıkıcakmış galiba 15 gün çıkartcaklarmış araziye.Çadırda filan kalcaklarmış Dondum kaldım ne diceğimi bilemedim Ne yapıcaklar onlar orda

cnm yukarda da yazdım, görev verilen askerler sanırım araziye gtmiodu ben öyle duymuştum.. cep telefonu olayıı çok yaygnmış, hatta ankesörlü teller boşmuş biliomusun, gtse bile mutlaka çok kişi de cep telefonu vardr cnm, bu süreç bizi epey yorcak ama inş geçicek..

Aynen İlkay haziranda da bizimkiler çıkıcakmış galiba 15 gün çıkartcaklarmış araziye.Çadırda filan kalcaklarmış Dondum kaldım ne diceğimi bilemedim Ne yapıcaklar onlar orda

Evet cadirda kalacaklarmis bitleniriz kesin dedi ama benim askerim hala pozitif bakiyor diyor ki gidecegim araziye 20 gün sonra geldigimde safak birden 20 gün atmis gibi gelir belki bana dedi

Ona hala gorev vermediler ki suan ankesorluler bos zaten. O caldiriyor ben mesgule atip ariyorum., ama araziye giderse mnaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…