- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.301
15 yada 16 eylulde bitecek canim.. sayaclar bence bi iki gun yanlis. 12 nisandan baslayarak 156 gün saymak gerekiyor
ay ne değişik bu insanlar ya mühendislikle dikiş makinasının ne alakası varnişanlımın olduğu yerde, dağıtım izninde olanlar olduğu için, onların gelmeleri bekleniomuş, onlaar gelince görev verilcekms. dün ordaki dikiş makinesi bozulmuş, nişanlım mühendis die gel yap demişler ama ben anlamam hiç demiş, onlar gelene kadar bugn gazinoyu fln temizletmişler, bir an önce görevleri verilseydi rahatlıycklar
Benim umudum yok pek 17 Mayıs'ta belli olacak dedi bu forumda bi arkadaş ama resmi bişey yok tabi
Simdi tekrar saydim.. 156 gun 14 eylulde tamamlaniyor yanlis mi hesapliyorum birde siz hesaplarmisiniz
ben inanmak istiyoruminş. doğru bir haberdir tek temennim bu :)
ben nasil hesapladim biliyormusun. 1 nisandan tam günü gününe 6 ay yani 1 ekim. Sonra 12 gün geri sayiyorsun. her ay icin 2 gün izinden. 18 Eylüle geliyor.Ardindanda yol izinini cikariyorsunuz. oda iki gün bizde. 16 eylüle geliyor
kızlar ben şafağı bu siteden takip ediyorum isterseniz sizde bakın
351. Yedek Subay Sınav Sonucu ve Kısa Dönem Kalan Gün Sayısı
Hmm.. esim bana burada toplam bulundugumuz gün sayisi 156 gün olmali.. bende 12 nisani sayarak basladim saymaya ve 156. Gun 14 eylül oluyor
Hmm.. esim bana burada toplam bulundugumuz gün sayisi 156 gün olmali.. bende 12 nisani sayarak basladim saymaya ve 156. Gun 14 eylül oluyor
Hadi yaa.Sevgilim kesin biliyodur.Zaten bi tane arkadaşıyla Mamak'tayken tanıştım o da Doğubeyazıt'a gidiyo aynı zamanda samimi olduğu arkadaşı ama bilmiyorum belki o çıkar gelsin de tanışalım bakalımBenim bi arkadasımda mamaktan dogubeyazıta gitti 351. Dönem kısa
Sevgilisine söledim o da gelcek foruma tanısırsınız :)
Ayy vallahi aynen gerçekleşirse Seda bizden dua harici bişey dilerse de olur yani her türlüvar ya canımm eğer bu haber gerçekleşirse dile benden ne dilersennnnnhangi şehirdesin nerdesin naparsın bilmiyorum ama seni hediyelere boğabilirm müjdeni alırssıııınnn çook teşekkür ederiz inşallah gerçekleşir olmazsa bile son 15 günü umutla geçirmek mutlu geçirmek için çok güzel bir haber
Aynen İlkaycım bende vallahi...Çünkü her telefonu açtığında bi tane iyi bişy söylemediCanim rahat olmasi gönlünü ferahlatsinben esimin psikolojisi bozulmasin ordaki sıkıntılı tipler yüzünden diye cok endise ediyorum:26:
Bende o kadar şey duyduktan sonra gitmeyi düşünüyorum.Bi delilik yapıp uçağa atlayıp gidicem galiba.Bi arkadaşım var Iğdırlı.O da memleketine gitceği zaman onla birlikte uçağa atlayıp gidebilirim:26: Çok canım sıkıldı bu duruma çünkü.Bilmiyorum çok kararsızım.Çok duygusal davranıyorumbnde o konuda çok endişelymm cnm, çok sıkıntılı insanlarla bi arada.. sesi pek ii gelmio, belli ki çok sıkıntı çekio.. ben de bugn uçak biletimi aldım, 23 mayısta yanına gtmeye karar verdim, biraz morale ihtiyacı var, gdip görmeden rahat etmiycm
Benim sevgilimi de santrale vermişler kızlar..Gece nöbetleri olucakmış işte.Mesela akşam 7.30tan sabah 7.30'a kadar telefon yada telsizin başında olucak sonra öğlen 4e kadar dinlenip eğitime kalkcakmış tekrardan:26: Nasıl olur bilmiyrum rahat eder mi...Bide haziranda 15 gün boyunca araziye çıkarcaklarmış bunları:26: Savaş koşulları gibi durumda eğitim verceklermişNe savaşı yaa.Ne 15 günü Ay kriz geçircem ben artık nefes almak zor geliyo bana
Burdaki 130gün 130 yıl gibi gelicek bana dedi sevgilimKeşke tek dert yataklar,yemekler olsaydı diyo.Burdaki psikolojik ortam çok kötü diyo.Bide bu arazi meselesini kafasına çok takmış Ne diceğimi bilemedim Aramadı da
Benim sevgilimi de santrale vermişler kızlar..Gece nöbetleri olucakmış işte.Mesela akşam 7.30tan sabah 7.30'a kadar telefon yada telsizin başında olucak sonra öğlen 4e kadar dinlenip eğitime kalkcakmış tekrardan:26: Nasıl olur bilmiyrum rahat eder mi...Bide haziranda 15 gün boyunca araziye çıkarcaklarmış bunları:26: Savaş koşulları gibi durumda eğitim verceklermişNe savaşı yaa.Ne 15 günü Ay kriz geçircem ben artık nefes almak zor geliyo bana
Burdaki 130gün 130 yıl gibi gelicek bana dedi sevgilimKeşke tek dert yataklar,yemekler olsaydı diyo.Burdaki psikolojik ortam çok kötü diyo.Bide bu arazi meselesini kafasına çok takmış Ne diceğimi bilemedim Aramadı da
Gücüm kalmadı inan nasıl vericeğimi sapıttım artık yani neler neler söylüyorum moralii düzelsin diye allahımmCanim benim yaaaaa. kiyamam ben sana. böyle yipratma kendini. nöbetler sorun olmaz bak. hem ordaki durumda alisana kadar. simdi ilk basta neye ugradigini anlamamistir. alisinca adapte olunca daha iyi olur. üzme sen kendini. sen güclü olki ona güc ver. cok zor bliyorum ama olcak. hepsi gecicek. dayancaz.
sıkma canını tatlım inş. herşey çok güzel olur belki 4de sonra eğitimleri olmaz usta birliğinde eğitim sıkı olmaz belki telsiz başındaykende rahat olur bütün gün oturur dinlenir hem tel. alırsa yanına bol bol da konuşursunuz :) şimdi daha yeniler biraz zaman geçince rahatlar o da hem kısa dönemler ya araziye çıksalarda çok zorlamazlar diye düşünüyorum hem 5 ay zor da olsa sıkıcaz dişimizi sen güçlü olmalısın cnm sakın pes etme sen güçlü ol ki ona da moral ver hep beraber atlatıcaz bunları...
Kocam aradi simdi.. ayın 20sinde 20 günlük araziye cikacakmis onlardaarayamayabilirim dedi. Evde pek kalma o dönemde aklim sende kalir dedi.. nasil zor yutkundum telefonda sesim solugum gitti bunu farkedince de birilerinin cep telefonu vardir onlardan aramaya calisirim kisa da olsa sesini duyarim dedi. En kötü ihtimal komutana söylerim evliyim esim evde yalniz bi sesini duyayim derim dedi
Kocam aradi simdi.. ayın 20sinde 20 günlük araziye cikacakmis onlardaarayamayabilirim dedi. Evde pek kalma o dönemde aklim sende kalir dedi.. nasil zor yutkundum telefonda sesim solugum gitti bunu farkedince de birilerinin cep telefonu vardir onlardan aramaya calisirim kisa da olsa sesini duyarim dedi. En kötü ihtimal komutana söylerim evliyim esim evde yalniz bi sesini duyayim derim dedi
Aynen İlkay haziranda da bizimkiler çıkıcakmış galiba15 gün çıkartcaklarmış araziye.Çadırda filan kalcaklarmış Dondum kaldım ne diceğimi bilemedim Ne yapıcaklar onlar orda
cnm yukarda da yazdım, görev verilen askerler sanırım araziye gtmiodu ben öyle duymuştum.. cep telefonu olayıı çok yaygnmış, hatta ankesörlü teller boşmuş biliomusun, gtse bile mutlaka çok kişi de cep telefonu vardr cnm, bu süreç bizi epey yorcak ama inş geçicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?