- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.461
Buyuk ihtimal ya revirci olacagim yada bi bilgisayar programi var burda onun basina gececegim dedi.. tabi benim kocis muhasebeci oldugundan bilgisayar cazip geliyorda, sanirim revirci olacak.. 3-5 gune anca belli olur 349lar giderken netlesir dedi.. insallah onlar gidince de 10 kisilik odaya gececekoda revirci olursa belki oda gidip gelir, arazi dedikleri yer yakinmis zaten koguslara falan:26:
Vallahi hakkaten bugün topikte bi sessizlik var kızlar napıyosunuz?Ben en son bıraktığımdan beri 3 sayfa ilerlemiş sadece.
Ben okuldan yeni geldim bugün çok yoruldum vallahi
Kendimi suçlu gibi hissediyorum sevgilim orda aç bilaç dolanırken ben burda yemek yiyorum filan:26: Çok üzülüyorum..Ki bende çok zayıfladım iştahım kesildi eskiye göre ama yinede ufak tefek bişeyler yiyorum onun sevdiği aklıma geliyo.Vicdan azabı çekiyorum
Aklım onda vallahi...Çok endişeleniyorumBugün yine yemek yiyememiş kıyamam..Arazi olayı içinde izin alırım gelirim olmazsa askerliğim iznim kadar uzasın olmazsa diyo Bilmiyorum napıcak.Ne diceğimi ne yapıcağımı sapıttım
Babam da zamanında karsta yapmış askerliğini canım.Çıldır gölü tamamen buz olurdu diyda telsizlere,telefon direklerine bakarmış filan.Telsizci derken santral olabilir mi görevi:26: Benim sevgilimi santrale vermişler de.Çok yoğun telefonlar diy nu öğretceklermiş. Telsiz de telefon da bu gibi şeyler zorlu görevler değil.Ne güzel iletişim içinde olucaklar.Canları sıkılmaz hem
canim ya bende duyduguma göre gercekten kötü degilmis. sadece egtim diyor herkes. diyorlar kosturuyorlar felan. zaman ama daha cabuk geciyormus onlar icin. SAdece haber alamicaz. ama dayanicaz. sonra ilk aradiklari ani düsünürüz. olur. hal olcak.
Aklım onda vallahi...Çok endişeleniyorumBugün yine yemek yiyememiş kıyamam..Arazi olayı içinde izin alırım gelirim olmazsa askerliğim iznim kadar uzasın olmazsa diyo Bilmiyorum napıcak.Ne diceğimi ne yapıcağımı sapıttım
Babam da zamanında karsta yapmış askerliğini canım.Çıldır gölü tamamen buz olurdu diyda telsizlere,telefon direklerine bakarmış filan.Telsizci derken santral olabilir mi görevi:26: Benim sevgilimi santrale vermişler de.Çok yoğun telefonlar diy nu öğretceklermiş. Telsiz de telefon da bu gibi şeyler zorlu görevler değil.Ne güzel iletişim içinde olucaklar.Canları sıkılmaz hem
Tugayın içinde olacak dedi nişanlımda.10 kişilik oda çok iyi olmuş canım,daha rahat eder
Evet tatlim 4-5 tane kisa dönem 4-5 tanede uzun dönem olacakmis oda daarazi konusunda endiselerim kalmadi.. tek sikintim konusamamak.. ben seni ararim sen merak etme uzulme sakin dedi, komutanda isterim telefonunu yine de ararim dedi
Giderse eğer mutlaka bir fırsatını bulup arar tatlım,komutanların da anlayış göstereceğini düşünüyorum.
Evet tatlim 4-5 tane kisa dönem 4-5 tanede uzun dönem olacakmis oda daarazi konusunda endiselerim kalmadi.. tek sikintim konusamamak.. ben seni ararim sen merak etme uzulme sakin dedi, komutanda isterim telefonunu yine de ararim dedi
Bizde öyle düşünüyoruz canim, esim evde yalniz diyecek:26: ama tabi insallah gitmez, orada yemek yiyemiyor zaten araziye cikarsa hic yemez:44:
Muhtemelen arazide konserve falan yiyecekler canımusta birliğine geçtiler ama hepsinde yemek derdi var malesef .Geliboluda'da yemekler çok kötüymüş .Yanına gittiğimde hem de arada kargoyla canının istediği şeyleri götürmek istiyorum.Zaten zayıf,iyice zayıflayacak
Motive olmak için arada uzun dönemlerin topiğine bakıyorum.Allah bizim de ,onların da yardımcısı olsun.
Gördükçe halime şükrediyorum,iyi ki kısa dönem
Motive olmak için arada uzun dönemlerin topiğine bakıyorum.Allah bizim de ,onların da yardımcısı olsun.
Gördükçe halime şükrediyorum,iyi ki kısa dönem
Evet iyiki kisa donem ve iyi ki yaz dönemi gittiler.. yoksa kış sartlarida cektikleri sıkıntılara eklenecekti:26:
Kizlar yaa bu askerlik bitecek miisevgilim acemilikte safak saymazdi simdi baslamis bende surekli bitcek az kaldi onumuz acilcak merak etme diyorum ama coook var daha yaa.telefonu da giriste kaptirmis bi kac hafta sonra ancak alirim dedi nasi gececek bu vakit ya
Kizlar yaa bu askerlik bitecek miisevgilim acemilikte safak saymazdi simdi baslamis bende surekli bitcek az kaldi onumuz acilcak merak etme diyorum ama coook var daha yaa.telefonu da giriste kaptirmis bi kac hafta sonra ancak alirim dedi nasi gececek bu vakit ya
Evet iyiki kisa donem ve iyi ki yaz dönemi gittiler.. yoksa kış sartlarida cektikleri sıkıntılara eklenecekti:26:
cnm bu aradaa geçmişş olsun, inş geçer hemen, ialç ztn hemen düzene sokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?