351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Vallahi hakkaten bugün topikte bi sessizlik var kızlar napıyosunuz? Ben en son bıraktığımdan beri 3 sayfa ilerlemiş sadece.
Ben okuldan yeni geldim bugün çok yoruldum vallahi
Kendimi suçlu gibi hissediyorum sevgilim orda aç bilaç dolanırken ben burda yemek yiyorum filan:26: Çok üzülüyorum..Ki bende çok zayıfladım iştahım kesildi eskiye göre ama yinede ufak tefek bişeyler yiyorum onun sevdiği aklıma geliyo.Vicdan azabı çekiyorum

Tugayın içinde olacak dedi nişanlımda.10 kişilik oda çok iyi olmuş canım,daha rahat eder

Canım neden vicdan azabı çekiyorsun sen göndermedin ki askere.Kendini böyle yıpratma,askerin duysa emin ol çok üzülür.Sen iyi ol ki ona da moral olsun

Canim belki görevi santral oldugu icin onu araziye cikarmazlar endiselenmesin araziye cikacagim diye.. esim bugün dedi ki bisey yapilmiyormus, arazi sartlarini og3eniyormusuz dedi. Arada bi kantin geliyormus hatta seyyar sen rahatlat sevgilini kuzum biraz en iyisi.. o cok stres yapmis.

Ya esim de kötü seyler soylemedi sormus oradakilere arazi noluyor diye .. dedigin gibi tek sikinti sesini duyamamak olacak:26: araziden döndukleri hafta sonu icin gel dedi esim bana.. onu evci iznine cikartacagim haziranda arazide evci izninin safagini sayacagim dedi

saol cnm.santral demedi telsiz dedi bilmiyorum bi aracin icinde olucaklarmis surekli sanirim bende tam anlamadim henuz o da tam bilmiyor cunku sevgilin santraldeyse cok sanslisin cnm surekli konusursunuz:) insallah bizim ki de oyledir nhehe

Tugayın içinde olacak dedi nişanlımda.10 kişilik oda çok iyi olmuş canım,daha rahat eder

Evet tatlim 4-5 tane kisa dönem 4-5 tanede uzun dönem olacakmis oda daarazi konusunda endiselerim kalmadi.. tek sikintim konusamamak.. ben seni ararim sen merak etme uzulme sakin dedi, komutanda isterim telefonunu yine de ararim dedi

Evet tatlim 4-5 tane kisa dönem 4-5 tanede uzun dönem olacakmis oda daarazi konusunda endiselerim kalmadi.. tek sikintim konusamamak.. ben seni ararim sen merak etme uzulme sakin dedi, komutanda isterim telefonunu yine de ararim dedi

Giderse eğer mutlaka bir fırsatını bulup arar tatlım,komutanların da anlayış göstereceğini düşünüyorum.

canim ya bak hersey düzelcek insallah. ne güzel yanina gitceksin hemde. onun heycaninyla bile cabuk gecer günler.

Bizde öyle düşünüyoruz canim, esim evde yalniz diyecek:26: ama tabi insallah gitmez, orada yemek yiyemiyor zaten araziye cikarsa hic yemez:44:

Muhtemelen arazide konserve falan yiyecekler canımusta birliğine geçtiler ama hepsinde yemek derdi var malesef .Geliboluda'da yemekler çok kötüymüş .Yanına gittiğimde hem de arada kargoyla canının istediği şeyleri götürmek istiyorum.Zaten zayıf,iyice zayıflayacak

Kocamda 5 kilo vermsti zaten acemilikte, umarim burada daha zayiflamaz.. yüzü kus gibi kalmış:26: bende yanina giderken dolduracagim erzaklari

Motive olmak için arada uzun dönemlerin topiğine bakıyorum.Allah bizim de ,onların da yardımcısı olsun.

Gördükçe halime şükrediyorum,iyi ki kısa dönem

Motive olmak için arada uzun dönemlerin topiğine bakıyorum.Allah bizim de ,onların da yardımcısı olsun.

Gördükçe halime şükrediyorum,iyi ki kısa dönem

Evet iyiki kisa donem ve iyi ki yaz dönemi gittiler.. yoksa kış sartlarida cektikleri sıkıntılara eklenecekti:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar yaa bu askerlik bitecek mii sevgilim acemilikte safak saymazdi simdi baslamis bende surekli bitcek az kaldi onumuz acilcak merak etme diyorum ama coook var daha yaa.telefonu da giriste kaptirmis bi kac hafta sonra ancak alirim dedi nasi gececek bu vakit ya

sorma gercekten su an gözüm yemiyor okadar gün nasil geccek. nasil olcak ne yapcam bilmiyorum. gitmeden bukadar zorlancagimi bilseydim daha cok aglardim. benim sevgilim diyor bitdi bak az kaldi. o telefon konusu varya beni zaten deli etcek. ben onu arayamadigim ilk zaman. hala evden cikarken elim telefona gidiyor. eve gelincede öyle üzüldügümdede. unutuyorum resmen. nasil dayancaz ya bi aklim alsa

cnmm bak bugn de bi saat snr şafak atcak, böyle böylee geçickk

Evet iyiki kisa donem ve iyi ki yaz dönemi gittiler.. yoksa kış sartlarida cektikleri sıkıntılara eklenecekti:26:

Bunları düşününce biraz daha rahatlıyorum bir de hasret olmasa

Bitecek canım 130 dedik bile.Zor geçecek ama geçecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…