351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

İnşallah kızlar siz bu kadar sabırlı olabildiğinize göre bende bir sorun var demekki güçlü olamıyorum

canım bende her zaman güçlü olamıyorum kendine bu kadar yüklenme ama .. aileni yada kayınvalidenleri idare etmek için kendinden vazgeçme .. sen kendini bi kenara bırakmışsın anladığım kadarıyla.. lütfen artık sadece seni mutlu edecek bi plan yap kendine

Canım geçmiş olsun.Ben de kullanmıştım B12 vitamini bir dönem.Bir de doktor bana bakliyat tüketimini arttır demişti

Evet canım hepsinin farklı zorlukları var...İnşallah canım bunaldım artık valla

aynen canım bende susuyorum trip yapma diyor bu seferde ,,,ne yapsam bilemedim ki.keşke ağlayınca geçse demi...

haklısın canım hiç kendime falan vakit ayırkıyorum hayatım ota döndü resmen..iş stresi okul,düğün askerlik hepsi bir araya geldi hayatımda hiç bu kadar yoğun olmamıştım.Gerci adaptasyon zeka işidir de kendimden şüphe etmeye başladım artık o yüzden..:26:

Kızlar onlar orada çok sıkıntıda,çok farklı bir ortam,kafes altındalar,bir sürü mantıksızlıkla uğraşıyorlar falan.Tabi ki psikolojileri etkileniyor.Ama bu onlara hakaret etme,haksız yere bağırma gibi haklar vermez

Bizler zaten onların psikolojilerini düşünerek yeterince alttan alıp,kendi sorunlarımızı onlara yansıtmayaya çalışarak elimizden gelenin fazlasıyla destek oluyoruz hatta kendimizi paralıyoruz.

Hem kendi hayatımızı,hem ailemizi,hem onları,hem onların ailelerini düşünüp hareket ediyoruz,binbir sıkıntı çekiyoruz.Derdimizi kimseye anlatamıyoruz,kendimiz ağlayıp kendimiz söylüuoruz onlarında biraz olsun anlayış göstermeleri gerekiyor.Ben askerdeyim,bağırırım,psikolojim böyle diye bunlara sığınıp süreci zorlaştırmanın anlamı yok.

Aslında bu durum sivildeki ilişkinin gidişatına da bağlı diye düşünüyorum.Herkes birbirini bilir

Tabi ki sonuna kadar destek olacağız,anlayışla karşılayacağız ama kendinizi ezdirmeyin,deneme tahtası değil hiç kimse.

Nacizane fikrimdir

aynen canım bende susuyorum trip yapma diyor bu seferde ,,,ne yapsam bilemedim ki.keşke ağlayınca geçse demi...

aynen canim keske gecse. Aglamak ama yinede rahatlatiyor. artik kasmiyorum aglamicam diye. agliyorum iste. Bide aklimizdan cikarmayali. daha yeni gitdiler tam yerlesemediler. Daha olar alisamadi bile.
Daha iyi olmamaya hakimiz var. üst dönemlerin sayfasina bakin bi. onlar sakalasiyor. degisik degisik seyler konusuyor. Zor günler gecici her gün biraz daha kolay olcak

aaaaaaaaaaaayyyy ARADIIII.. cooook rahatladim. iyimis. Öksürügü azaldi. tunceliye gitmek icin hazirlik yapyior. yarin yine aricam dedi. bana görev verdi. Cok mutlu oldum cok sükür :130:

aaaaaaaaaaaayyyy ARADIIII.. cooook rahatladim. iyimis. Öksürügü azaldi. tunceliye gitmek icin hazirlik yapyior. yarin yine aricam dedi. bana görev verdi. Cok mutlu oldum cok sükür :130:

çok sevindim canım :) usta birliğine yerleşene kadar telefon konusunda moralini bozmamaya çalış, çünkü her an yolda olabilirler, gidiş gelişler planlı yapılmaz. Yani şu gün şu saatte gideceğiz demezler, tedbiren. Sadece ihtimaldir o tarihler Bir an gelip diyorlarmış ki hadi gidiyoruz, o yüzden önceden her şeyleri hazır bulunuyorlar.

Kimse yok bu aksam topikte:26: valla sikintidan fenerin maci varmis onu izlemeye başlayacağım

Aynen öyle canım, her gün daha da kolaylaşacak, iki taraf da duruma adapte olacak, onlar yerleşince askerlik rutine bağlayacak, düzeniniz oturacak onlar gelene kadar :) o zaman vakit daha hızlı geçecek, zaten çift hanelere ve sonra da plakalara ineceksiniz bir ay sonra...

selam kizlarr nasilsiniz bakalim? benim askimda bugun mamaktan karsa gecti telsizci yapmislar karsta kar yagiyordu bugun indiklerinde sok oldular dondurucu bi soguk var diyor( telsizci olmus sizce nasildir bu gorev rahatmidir var mi bilgisi olan?

selam kizlarr nasilsiniz bakalim? benim askimda bugun mamaktan karsa gecti telsizci yapmislar karsta kar yagiyordu bugun indiklerinde sok oldular dondurucu bi soguk var diyor( telsizci olmus sizce nasildir bu gorev rahatmidir var mi bilgisi olan?

Kar mi telsizci napar bilmiyorum canim:26: kocami büyük ihtimal revirci yapacaklarmis.. 349. Donemdeki revirci kocamin adını vermis komutanlara onu revirci yapalim calisacak birine benziyor demis:26: iyi mi demis bilemedim bende:44:
Kizlar esim bugün revire gitmis, beli agriyormus.. spordan muaf raporu almis:26: araziye gidecegi icin hic morali bozuk degil.. geldigimizde cift basamaga dusecek safak diyor evde kalma fazla ben arazideyken dedi.. aklim sende zaten arayamam orda daha cok düşünürüm annenlerde arkadaslarda falan kal dedi

(((((((( evet canim kar varmis nereye geldim ben diyip durdu ... cok sogukmus...telsizde insallah rahattir hic bilmiyorum revirdede rahat olur canim gecmis olsun simdide

Canım revirci olması güzel bir haber.Nişanlımda revirci oldu,3 günün nasıl geçtiğini anlamadım bile diyor.İlaç isimleri,listeleri,sıraları öğrenmeye çalışırken çok yoruluyorum ama zaman çabuk geçiyor diyor

Kesin araziye gidecek misin dedim,revirci olduğum için gidip geleceğim sanıyorum ama bir ayağım hep burada olacak dedi:26:

Zaten öyle diyor oda. diyor cok yogunuz bu gün 2400 metre kosmus 11 dakikada. öyle anlatiyorya hic hayal bile edemiyorum. onu öyle düsünemiyorum. ama morali cooook iyidi. bende cok moralli konustum onunla. onada iyi gelsin diye. icim kipir kipir su an. depoladim sesini. :)

Buyuk ihtimal ya revirci olacagim yada bi bilgisayar programi var burda onun basina gececegim dedi.. tabi benim kocis muhasebeci oldugundan bilgisayar cazip geliyorda, sanirim revirci olacak.. 3-5 gune anca belli olur 349lar giderken netlesir dedi.. insallah onlar gidince de 10 kisilik odaya gececek oda revirci olursa belki oda gidip gelir, arazi dedikleri yer yakinmis zaten koguslara falan:26:

canım aklın hala arazide sanırım :26: askerinde seni çok endişelendirmiş :26:
Aklım onda vallahi...Çok endişeleniyorum Bugün yine yemek yiyememiş kıyamam..Arazi olayı içinde izin alırım gelirim olmazsa askerliğim iznim kadar uzasın olmazsa diyo Bilmiyorum napıcak.Ne diceğimi ne yapıcağımı sapıttım

Babam da zamanında karsta yapmış askerliğini canım.Çıldır gölü tamamen buz olurdu diyda telsizlere,telefon direklerine bakarmış filan.Telsizci derken santral olabilir mi görevi:26: Benim sevgilimi santrale vermişler de.Çok yoğun telefonlar diynu öğretceklermiş. Telsiz de telefon da bu gibi şeyler zorlu görevler değil.Ne güzel iletişim içinde olucaklar.Canları sıkılmaz hem

canim ya bende duyduguma göre gercekten kötü degilmis. sadece egtim diyor herkes. diyorlar kosturuyorlar felan. zaman ama daha cabuk geciyormus onlar icin. SAdece haber alamicaz. ama dayanicaz. sonra ilk aradiklari ani düsünürüz. olur. hal olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…