- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.481
sorma gercekten su an gözüm yemiyor okadar gün nasil geccek. nasil olcak ne yapcam bilmiyorum. gitmeden bukadar zorlancagimi bilseydim daha cok aglardim. benim sevgilim diyor bitdi bak az kaldi. o telefon konusu varya beni zaten deli etcek. ben onu arayamadigim ilk zaman. hala evden cikarken elim telefona gidiyor. eve gelincede öyle üzüldügümdede. unutuyorum resmen. nasil dayancaz ya bi aklim alsa
Sagolasin kuzum, inşallah ise yarar hafizami geri istiyorum basima bi is gelmeden
Bunları düşününce biraz daha rahatlıyorum bir de hasret olmasa
Bitecek canım 130 dedik bile.Zor geçecek ama geçecek
Bunları düşününce biraz daha rahatlıyorum bir de hasret olmasa
Bitecek canım 130 dedik bile.Zor geçecek ama geçecek
cnm hemen toparlıoo ilaç.. bu aradaa kuzenime sordum arazi olayını her yerde farklı oluo ama çok yerde görevi olanı götrmüolar dedi..
O hasreti hic deme tatlim ya, evimin her kosesinde kocamdan bi ani var
pinhaninin sarkisinda vardi "zaman herseyi çözer, su beklemek olmasa"
Bugun disardaydim ben konustuk birden bi sey diycek oldu ne oldu dedim eve gecince haber ver diycektim dedi garip oldum..telefon olayi benim de cok moralimi bozuyo ins en kisa zamanda alirlar telefonlari yanlarina yaa
Igrenc bi kokusu var ilacinevet kocamda bugün degisir yerine göre dedi.. bakalim görevini alsinda.. senin nisanlinin gorevi belli oldu mu canim
Ins canim ...sevgilim bi de haziran da 5gun izin kullanacak o yuzden biz 130 a daha inemedik :-(
Sevgilim cok kiskanc benim. otobüste okulda biri birsey der bana demessen bir sekilde ögrenirim ozaman cok kizarim diyor. diyor hepsini yazcaksin hepsini arayinca söyliceksin dedi. bu aksamda diyor bana bak bir ayramazlik varmi? diyorum yok ne olcak diyor hamideeee sen anladin. dogru söyle diyor. konusmamizin yarisi ifade almakla geciyor. normalde ben yoldayken hep telefonda acik beklerdi.öyle yalniz kaliyor insan resmen.
Bizimde izin durumu muamma canım.Nişanlım kullanmak istiyor ama ben kullanma,her hafta yanına gelirim çarşı izinlerin başladığında diyorum.Zaten aramız 3 saat.ikna edebilirsem uzatmamış olacağız
Benim sevgilim cok kiskanc degildi acemilikten sonra acayip olmus yaa sasirdim cok kiskanc su an anlatamam.ama yaramis biraz sanki sana daha da baglandim diyo
Canim belki görevi santral oldugu icin onu araziye cikarmazlarendiselenmesin araziye cikacagim diye.. esim bugün dedi ki bisey yapilmiyormus, arazi sartlarini og3eniyormusuz dedi. Arada bi kantin geliyormus hatta seyyar sen rahatlat sevgilini kuzum biraz en iyisi.. o cok stres yapmis.
Canım neden vicdan azabı çekiyorsun sen göndermedin ki askere.Kendini böyle yıpratma,askerin duysa emin ol çok üzülür.Sen iyi ol ki ona da moral olsun
En sevdiğim şarkılardan birisidir1 saat sonra bir şafak daha atacak
yokk cnmm daha belli değilmiş, bugn eğitime farklı birliğe götrdüler, öncesnde haritaları düzenlemiş, öyle boş boş bekletiolar.. tek ii olan yeni koğuş açılmış onlar batarya da 9 kısa dönemler, onları ayırmışlar bu yeni koğuşa snr da eğitimden gelen uzun dönemlerden oraya verceklermiş.. senin eşinin belli oldu mu,
Igrenc bi kokusu var ilacinevet kocamda bugün degisir yerine göre dedi.. bakalim görevini alsinda.. senin nisanlinin gorevi belli oldu mu canim
45 dk sonra 12'li sayılara gececegiz:103:
Cok sevindim canimesimde 10 kişilik odalara gececekmis 349lar gittiginde.. gorevi daha belli olmadi ama bugun revire gitmisti.. revirci buna demiski daha sonra gelip, emre iyi calisacak gibi görünüyor onu benden sonraki revirci yapabiliriz dedim komutanlara haberin olsun demis bakalim hayirlisi tatlim..
En mantiklisi bence oyle bi sansiniz varsa...bir gun bir gundur yani...
Bizimde izin durumu muamma canım.Nişanlım kullanmak istiyor ama ben kullanma,her hafta yanına gelirim çarşı izinlerin başladığında diyorum.Zaten aramız 3 saat.ikna edebilirsem uzatmamış olacağız
Bence cok güzel ben coook seviyorum kiskanc olmasini. Orda baglaniyorlar gercekten. daha cok düsünüyorlarya ondan herhalde.
hıyykkkk vitamin kokusu hepsi kötü onların.Bemiks,supradyn filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?