- Konu Sahibi esraylmz03
- #3.721
Allah kahretsin ütüyü fiste unutmusum sabahtan beri acikmis ve ben simdi farkettim![]()
Geçmiş olsun ilkaycım bişey yok dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kahretsin ütüyü fiste unutmusum sabahtan beri acikmis ve ben simdi farkettim![]()
Çift hanelere geçtiğimizde türkiye haritasını boyayalımmm ama nerden bulcaz (((
Bulan olursa bizede haber verin kızlar
Bisey olmadi ama ben deli gibi agliyorum suan
Aklımı kaybediyorum sanki gunden güne![]()
Sanıyorum bir gel git durumu oluşuyor canım:44: ben de lafımı hiç esirgemem,26 yaşından sonra huy değiştiriyorsun galiba gitmeden önce nasılsa gittikten sonra da özlemin haricinde benim durumum aynı dedim,biraz kızaraksonra yumuşadı
![]()
Çift hanelere geçtiğimizde türkiye haritasını boyayalımmm ama nerden bulcaz (((
Bulan olursa bizede haber verin kızlar
Bugun bende 4,5 cm kist cıktı ((( askerimde aradıgında nie işte değilsin diince sölemek zorunda kaldım aman sölemez olaydım
Nr desemde tatmin olmadı cok büyük o
Baska doktora git agrın varmı vs az önce aradı yine ikna edebildim azcık agrım sızım yok ilaç kullancam her kadında olur vs
Umarım ikna oldu bu sefer (((
Canim gecmis olsun. yillar önce bendede oldu. evet onlar anlamiyor tam ne oldugunu. erak etmeleri normal. Dikkat et kendine o strestende oluyor cogu zaman.
cnmm yapıolar işte sonra da pişman oluolar, huyları öyle olmadığı için.. tecrübeli arkadaşlarm diolar bazen çok kapris yaparlar, kıskançlık artar aynen oleymiş.. umarım geldiklernde kalıcıı olmazz bu huylar, askerden kalma garip huylarr olmasnn :)
6 cm üstünde olursa ameliyat ediolarmıs
Umarım gecer ((
İlkaycım eşinin sana söylediklerini zaman zaman yazıyorsun buraya çok olgun güzel düşünüo
Şimdi seni aglarken görse üzülmezmi canım ? Bak vitamin eksikliginden oluo bitanem sıkma canını hadi toparlan
Hadi aklını dagıtıyım
Bugun bende 4,5 cm kist cıktı ((( askerimde aradıgında nie işte değilsin diince sölemek zorunda kaldım aman sölemez olaydım
Baska doktora git agrın varmı vs az önce aradı yine ikna edebildim azcık agrım sızım yok ilaç kullancam her kadında olur vs
İlkaycım eşinin sana söylediklerini zaman zaman yazıyorsun buraya çok olgun güzel düşünüo
Şimdi seni aglarken görse üzülmezmi canım ? Bak vitamin eksikliginden oluo bitanem sıkma canını hadi toparlan
Hadi aklını dagıtıyım
Canım askere gittiğinden beri tripin t'sini göstermedi sağ olsun.Bu gün ne olduysa geldiler herhaldemümkünse kalıcı olmasın,sürekli böyle olduğunu düşünemiyorum bile
ben zaten delinin biriyim mümkünse o akıllı kalmaya devam etsin![]()