- Konu Sahibi esraylmz03
- #3.921
kims e yokmu ya yardimci olabilcek...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhahahhaha sana da gün bulalım ))
Bebisleeeeeer
Kociskom taaaa uzakta olsa daaz once yine hayatimi kolaytirdi haberi bile yok
dün aksam sarj aletimi arkadasimda unutmusum, yani insallah orda unutmusumdur çünkü ortalarda yok:26: az once eve geldim telefonumun sarji bitiyor naparim ya kocam ararsa falan derken dank etti.. kocam bazen telefonunu baglanti kablosuyla tv'ye takip sarj ederdi
o an geldi aklima ve birde ampul yandi kafamda
benim bitanem evimizde olmasada bana yardim etmeye devam ediyor
![]()
kizlar selam..size bisey danisacagim sevgilimin 25 mayisda dogum gunu...ve ben luleburgazdayim o karsda..ankaraya yemin torenine gittim ama karsa gidemeyecegim gibi gorunuyor( sizce nasil biseyler gonderebilirim??hem isine yarayan hemde degisik biseyler olsun istiyourum ama aklima gelmiyor bir turlu de :S:S: fikirleriniz neler bu konudaaa
kizlar selam..size bisey danisacagim sevgilimin 25 mayisda dogum gunu...ve ben luleburgazdayim o karsda..ankaraya yemin torenine gittim ama karsa gidemeyecegim gibi gorunuyor( sizce nasil biseyler gonderebilirim??hem isine yarayan hemde degisik biseyler olsun istiyourum ama aklima gelmiyor bir turlu de :S:S: fikirleriniz neler bu konudaaa
canım orada herseyi kullanamayabilir mesela saat alsan hep kolunda olabilir
ben duygusala bağlıyorum simdi yazdığın günlük varsa onu gönder yoksa bak haftasonu geldi ona uzun uzun bişeyler yaz hislerin olur sarkı sözü olur koca bi defter gönderebilirsin daralınca okuyabileceği :)
kims e yokmu ya yardimci olabilcek...
canım orada herseyi kullanamayabilir mesela saat alsan hep kolunda olabilir
ben duygusala bağlıyorum simdi yazdığın günlük varsa onu gönder yoksa bak haftasonu geldi ona uzun uzun bişeyler yaz hislerin olur sarkı sözü olur koca bi defter gönderebilirsin daralınca okuyabileceği :)
Canim dusunelim biraz:26: pahali bisey olamamasina dikkat et derim ben![]()
ben bu simgeleri niye yapamıyorum![]()
Eki Görüntüle 708144
kızlar ilk iş böyle çıktı kutucuklara isimler falan yazılacak çıktı alındıktan sonrabence güzel oldu sizde fikrinizi söleyin bu baskı için değil onu maillerinize yollayacağım büyük boyut çıktı alsanız bile yüksek çözünürlük olduğu için piksel piksel olmayacak
![]()
seda sen de günlük tutuyormusun? nezaman verceksin onu askerine. ben dönünce hepsini birden vercem cok birikcek simdiden bir günlük doldu cünki.
Forum ayarlari -mesaj elementleri degistir- grafikleri goster yapsana bi canim.. boyle miydi ya hatirlayamadim:44:
hayir süpersin... gercektende öyle olamk lazim.... bende ona sürekli gelecek planlari yapiyorum... ama iste onunla konusmazken birazdaha pozitif olabilsem iyidi. neyse oda olur :)ben günlük tutmuyorum canım. ben genelde her hafta sonu askerimin yanına gidiyorum ankarada yapıyor ben istanbuldayım gerçi bu hsonu gidemicem ama
hiçide yoğun bir işim var hiçi akşamları da 3 akşam İngilizce kursum var kısaca pek vaktim olmuo :/
birde modumu cok düşürmemeye çalışıyorum duygusala bağlayınca çıkamıyorum işin cinden o anda askerim arayabilir ve o da etkilenebilir
gecicek diyorum 4 ay kaldı diyorum ya uzun olsaydı diyorum o gelince neler yapıcagımızı düşünüyorum mesela 19 eylülde tatile gidiyoruz askımla onu düşünüyorum
kötü düşünmek istemiyorum kendimi bırakmak istemiyorum, daralınca dua ediyorum Allahım sabır ver bana diyorum
hersey bizim elimizde biraz da
bak 1 ayları doluyor pazar günü gecicek böyle böyle ..
cok mu pozitifim :/
forum ayarları nerdeki :/
Yukarida kadinlar kulubu yazisnin altinda forum ayarlarim var orada canim
ama bende o konuda birsey sorcam.. bende görmüyorum onlari. sadece öyle yazinca cikiyorlarda hangi sayida ne cikcak nerden bilyiorsunuz?
Yukarida kadinlar kulubu yazisnin altinda forum ayarlarim var orada canim
Iste onun ayarlarini actiginda yazi yazdigin bölümde hepsi gorunuyor sayiya degil koymak istedigin ikona bakiyorsun canim![]()