351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ben anlayamamisim tatlim
Kecelere boguldum bu gece, dikkatimi veremedim buraya heralde

hos geldinnn canimmm.... ne iyi etdinde geldin... üzme kendini olsun bak hal olmus. insallah hersey yolunda gider. bak bende bi bitiremedim ödevi. bende pazartesi vercem. ayni anda kurtulcaz yani. benimkide aramadi ama olsun. demek firsat bulamadilar. yarin ararlar olmadi pazar. aricaklar er yada gec

kızlar bu arada şeyma bilgileri topluo, askerinz adı sizin adınz, askerlik yaptığı yeri şeymaya msj olarak atarsanz haritayı düzenlio, evde interneti bozukmuş akşam kızlara haber vern msj atsnlar dedi, habernz olsun

ben yolladimmmm o günler gelsiiiin cok eglencez

hoşbulduk tatlım... inş. cnm salı da savunmam var iyice gerildim hepsi üst üste geldi ingilizce sınavım, ales, savunma, finaller bide üstüne bana en büyük desteği veren sevdiğim yok her gün arardı bugün aramadı da kötü hissettim kendimi dediğin gibi fırsatı olsa mutlaka arardı yarını bekliyorum bende

Yarenlerrrrr

çok mutluyum askerimle bugün 5 kez konuştuk,son konuşmamızda 40 dk.sürdü çok şükür

dün öyle bir problem yaşayınca bugün aramalar hep ''nerdesin'' konu temalıydı ama olsun buram buram aşk vardı

gerçi tek tek burdan bulması zor olur, ben hepsini msj olarak attım bilgileri ve mail adresini

Anaaaammmm ne diyorsunnn bundan sonra bende o tür konusmalara gircemmmm... yaaa bende istiyorumm ((.

Gözün aydin canimmm benimmm. cok sevindim senin adina

cnmmm bu aralarr hepimzde var aynı nerdesin sorusuu bizde dee her cümlenin sonu çokkk özledmm oluoo

Anaaaammmm ne diyorsunnn bundan sonra bende o tür konusmalara gircemmmm... yaaa bende istiyorumm ((.

Gözün aydin canimmm benimmm. cok sevindim senin adina

sağ ol canım,darısı başına sürekli soruyor bir planın var mı,dışarı çıkmayı düşünüyor musun,söyle önceden bileyim gibi dersim 7'de başlıyor 10 dk erken gittim kursa,o sırada aradı aşk erim,niye erken gittin,kiminle konuşuyorsun gibi kıskançlığın ve saçmalığın uzay üssünü yaşıyor şu an

cnmmm bu aralarr hepimzde var aynı nerdesin sorusuu bizde dee her cümlenin sonu çokkk özledmm oluoo

Aşk'a geldi adamlar iyi oldu iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…