- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.981
olduuu süper hemde
sorma. diyorumya mahkum olsalar daha rahat olurlardi
Tesekkur ederim canim
Bugun kimse yok muuuuuuu:26:
hamide.. bak senin profilinde Nilüfer yazıo bende ne yazıo ?? ahhahahah
bu gece profil düzenleme gecesi yaptım kendime ))))))
hamide.. bak senin profilinde Nilüfer yazıo bende ne yazıo ?? ahhahahah
bu gece profil düzenleme gecesi yaptım kendime ))))))
ilkaycım cok güzel olmuş eline sağlık
((((((((((((((((((((( aynen canimmm kuzum simdi nobette o dondurucu sogukta napiyo acabaaa ((((((( deliricem yaaaa;(((((((((((((Alahim yardimcilari olsun tum mehmetciklerimizin....bizlere kavustursun hepsini...
kızlarrr çok özendmm bn de değiştrcm profilimi brzz :)
canım hadi üzme kendini bak askerin senin üzüldüğünü bilse cok üzülür
bu askerliğin dogusu batısı yok hepsi aynı mantık
benim askerim ankarada aynı dediğiniz gibi öksürüo artık burnunu silerken burnundan kan gelio .. o halde gece 3-5 nöbeti tuttu hemde üst üste ..düzelcekler canım gecicek hepsi
senin motivasyonun iyi olmalı ki askerin aradığında neşeli konuşabilesin sesin buruk olsa bişey oldu da bana mı sölemio biri mi baktı bişey mi dediler bu durumdan mı sıkıldı vs bir sürü sey kurar
sen olcaksın ona destek
hadi bak safak yapıoz profilimize sende yap kafan dagılır :)
ever canim süpr yaptin sayende bende aynini yapiyorum... hic uzatmim o nasil oluyor hahahahah
taam taam konuya geliyim ahahahhaha
kullanıcı kontrol paneli - sol tarafta profili düzenle var isteğe bağlı bilgilerde kişisel rütbe var heh yaz oraya :)))
Cani "ozledim.. cok ozledim" kismini silersen sende hangi cicegin yazdigini görebilirsin
hadi bu akşamda kafa dağıttık yarına konu bulun kızlar )))))))))
kızlar iyi geceler nasılsınız
anca gelebildim eve bütün gün bütün gece tezimle uğraştım bugün teslim etmem gerekiyordu 5e kadar yetiştiremedim veremedim hocalarla sorun yaşadım sonunda ikna ettim pazartesi kaldı çok yoğun bir gündü askerimde aramadı bugün yanlız hissettim kendimi yanımda olsaydı hemen hallederdik beraber
hadi bu akşamda kafa dağıttık yarına konu bulun kızlar )))))))))
cnmm yrnn daa bulcazz yenii bşyyben yrn akşam da şu şafak gösterme olayını öğrencm sizdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?