- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.081
evet boool bol dua edelim hepsi icin.... insan dayaniyorda böyle birsey olunca insan saliyor kendini.... bi anda hersey alt üst olabilyior
malesefama güçlü olmak zorundayız onlar için salmak yok toplanıyoruz hemen iyi şeyler düşünüyoruz:) duamızı da ediyoruz Allah'a emanet hepsi
aynen öyle veeee rüyalarimiza cagiriyoruz... yarinda arasinlar insallah.
ben yatiyorum kizlar... daha banyo yapcam spor yaptim sonra üsendim öyleee oturuyorum. yarin görüsürüz. kendinize coook iyi bakinn Öptüm
ooff bi an önce askerlik kısalsaydı ne olurdu
ooff bi an önce askerlik kısalsaydı ne olurdu
aynen öyle veeee rüyalarimiza cagiriyoruz... yarinda arasinlar insallah.
ben yatiyorum kizlar... daha banyo yapcam spor yaptim sonra üsendim öyleee oturuyorum. yarin görüsürüz. kendinize coook iyi bakinn Öptüm
yarın bunun için tek umudum yarında ses çıkmazsa unutalım bu kısalma olayını
pazar gününü iple cekiyorum su annelere verecekleri haber neymis diye insAllah askerlik kisalir der ve bizimkileride etkiler bu durum ayyy cifte bayram olur ne güzel
iyi geceler tatli rüyalar canim
Kuzum basarilar yarin sinavdabende yarindan itibaren basliyorum calismaya.. iyi yolculuklar simdiden
canım teskere kutusunu ben boş bırakıyorum siz kalemle yazın herkesinki farklıSeymacım bence herkes tezkere tarihinide yazsın yol durumundan farkedio ya
Benim askerimin yol izni yok
Tezkere tarihi 17 eylül ((((
canım bilgilerini yani adını askerinin adını askerlik yerini mesaj atarmısın ve mail adresini harita yapıyorum sizide ekleyimahahaha aynen canim bugun bizde benzer bisey yasadik:) dersaneden 2 de cikiyodum normalde :) hemen evde oluyordum sevgilim aradi saat 2 :40 di.napiyosun dedi bende yeni eve geldim askim dedim:) nerdeydin dedi anlamamzliktan geldim guldum :) icimden tabiiki :) sonra neden gec kaldin dedi:) bende kizlarla sohbete daldim dedim atlattik: hem gez diyolar hem sorgu sual
öhö öhö ivittt kutlamayanın varyaaaaaDoğubeyazıt Ağrı'nın canım evetAyy vallahi çok sevdim bende çok güzel olmuş eline sağlıııkkkkkkkk
Yarın herkes Şeyma'nın tasarımcılar gününü kutlıcak heeeKutlamayanın popoya şaplak
13 uğursuz rakam tam öğrenciliğe göre12si için öğrenciler günü demiştik ama o gün Anneler Günü:124: o yüzden pazartesi öğrenciler günü oluyooo
Kutlamayanın saçından sürüklerimmÖğrenciler dile gelin bakiyim
1 martla yetin tatlım hiç günü olmayanlar varBen mali müşavirim 1 mart muhasebeciler günü ama geçti (((((((((
Banane bende yeni gün istiom ((
rica ederim canım az kaldı azşeyma emeğine sağlık cok güzel olmuşayyy A3 formatinda cıktıni alip asicigim odam duvarina fiyuuuu süper ya
canım bilgilerini yani adını askerinin adını askerlik yerini mesaj atarmısın ve mail adresini harita yapıyorum sizide ekleyimKıbrıs topigine gittim bi geldim nolmuş buralara, anammmbu ne kalabalık. Ama genel olarak keyifler yerinde gibi. usta birliği acemilikten iyi gelmiş kimisine. Benimk Kıbrısa düştü ya. 2 günde bir ya a 3 günde bir arıyor. 2dk ancak konuşabiliyoruz. onu arayabileceğim numarayı öğrenemedim henüz. bizimki sıkıntı kızlar..:2:
canım bilgilerini yani adını askerinin adını askerlik yerini mesaj atarmısın ve mail adresini harita yapıyorum sizide ekleyimkızlar iyi geceler nasılsınız
anca gelebildim eve bütün gün bütün gece tezimle uğraştım bugün teslim etmem gerekiyordu 5e kadar yetiştiremedim veremedim hocalarla sorun yaşadım sonunda ikna ettim pazartesi kaldı çok yoğun bir gündü askerimde aramadı bugün yanlız hissettim kendimi yanımda olsaydı hemen hallederdik beraber
cumartesi günü çalışmaya isyeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaannnnnnn:95:
kocişim bugün ilk çarşı iznine çıkmışcep telefonunu emanetçiden aldı, rahat rahat konuşabiliyoruz mesajlaşabiliyoruz bugün
ne güzel canım yaaa sende işte olmasaydın keşkeebizim bir hafta sonra çarşı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?