351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet boool bol dua edelim hepsi icin.... insan dayaniyorda böyle birsey olunca insan saliyor kendini.... bi anda hersey alt üst olabilyior

malesef ama güçlü olmak zorundayız onlar için salmak yok toplanıyoruz hemen iyi şeyler düşünüyoruz:) duamızı da ediyoruz Allah'a emanet hepsi

malesef ama güçlü olmak zorundayız onlar için salmak yok toplanıyoruz hemen iyi şeyler düşünüyoruz:) duamızı da ediyoruz Allah'a emanet hepsi

aynen öyle veeee rüyalarimiza cagiriyoruz... yarinda arasinlar insallah.

ben yatiyorum kizlar... daha banyo yapcam spor yaptim sonra üsendim öyleee oturuyorum. yarin görüsürüz. kendinize coook iyi bakinn Öptüm

ben yatiyorum kizlar... daha banyo yapcam spor yaptim sonra üsendim öyleee oturuyorum. yarin görüsürüz. kendinize coook iyi bakinn Öptüm

inşallah kuzum :)
iyi uykular tatlı rüyalar rüyanda askerini gör :)

ooff bi an önce askerlik kısalsaydı ne olurdu

pazar gününü iple cekiyorum su annelere verecekleri haber neymis diye insAllah askerlik kisalir der ve bizimkileride etkiler bu durum ayyy cifte bayram olur ne güzel

iyi geceler tatli rüyalar canim

pazar gününü iple cekiyorum su annelere verecekleri haber neymis diye insAllah askerlik kisalir der ve bizimkileride etkiler bu durum ayyy cifte bayram olur ne güzel

iyi geceler tatli rüyalar canim

keşke canım ya. gerçi her gün dua ediyorum ya uzun dönem çıksaydı. uzun dönem topiclerinde görüyorum unıv mezunlarında da baya var uzun dönem. kafayı yerdim. koskaca 1 sene . allah sabır versin herkese.

Günaydınnnn yarenler

Huzurlu,sağlıklı,askerlerimizin bol bolll,uzunn uzunnn... sesini duyabileceğimiz,hayırlı haberler alacağımız muhteşem bir gün olsun bugün inşallah

:127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127:

Bugünkü şafak ikonumuzda pek romantik

Son düzenleme:
Seymacım bence herkes tezkere tarihinide yazsın yol durumundan farkedio ya
Benim askerimin yol izni yok
Tezkere tarihi 17 eylül ((((
canım teskere kutusunu ben boş bırakıyorum siz kalemle yazın herkesinki farklı

canım bilgilerini yani adını askerinin adını askerlik yerini mesaj atarmısın ve mail adresini harita yapıyorum sizide ekleyim

öhö öhö ivittt kutlamayanın varyaaaaa

12si için öğrenciler günü demiştik ama o gün Anneler Günü:124: o yüzden pazartesi öğrenciler günü oluyooo
Kutlamayanın saçından sürüklerimm Öğrenciler dile gelin bakiyim
13 uğursuz rakam tam öğrenciliğe göre

Ben mali müşavirim 1 mart muhasebeciler günü ama geçti (((((((((
Banane bende yeni gün istiom ((
1 martla yetin tatlım hiç günü olmayanlar var

şeyma emeğine sağlık cok güzel olmuş ayyy A3 formatinda cıktıni alip asicigim odam duvarina fiyuuuu süper ya
rica ederim canım az kaldı az

canım bilgilerini yani adını askerinin adını askerlik yerini mesaj atarmısın ve mail adresini harita yapıyorum sizide ekleyim

[video=youtube;31Ezp9MtIlA]http://www.youtube.com/watch?v=31Ezp9MtIlA[/video]

kızlarr tamm bizeee uygunn güne bunla başladımm burdan sesleniyorumm onu çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk seviyoooorruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm: 16::16 :

kocişim bugün ilk çarşı iznine çıkmış cep telefonunu emanetçiden aldı, rahat rahat konuşabiliyoruz mesajlaşabiliyoruz bugün

arkeolog07
ceylin2013
incicicegi35
bennur23
elinin_koru
nilnil88
yade
uzayım
bu arkadaşları henüz bilgileri gelmediği için haritaya ekleyemedim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…