- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.121
iyiyim kuzumm ne olsun biraz huzursuzum dün telde konuşurken birden kapandı bir daha da aramadı :44: gece zor uyudum...
hmm peki tatlım bizimki çok güzel ama hahaha
teşekkğür ederim yavrumm şaplaktan kurtuldunnbizim çarşımız haftaya pazar ya :44:
cnmm yat saati fln gelmiştr vakit olmamış olabilir, bugn arar tekrradann sen mrk etmee cnmm
canım saat 7 civarıydı ama birden kapandı yüzüme:44:
cnmm bazen kapanıoo bzde de oluo, snr yemek fln vakit olmamıştr aamaa bugn arar çarşısı var mıydı nişanlının bugn
ben tüm gün çalışıyorum yabu işi bırakıcam pastacılığa başlıycam dayanamıyorum artık...
bende cumartesi full çalıştığım bir işten çıkıp buraya girdim valla.. çıkmamdaki en büyük sebepti .. kadınlar için cumartesi çalışmamak bir kanun niteliğinde olmalı ya
yok haftaya pazar canım hem cumartesi günleri çarşı izni oluyo mu ben sadece pazar die biliyorum:44:
tasarımcılar günümü kutlamayanları kınım kınım kınıyorum işteeee
aaa canım tasarımcılar günün kutlu olsun :118:
cnmm dediğin yeree yakın oturuorumm amaa çıkaramadm birliğin tam adı nedir, netten tam yerine bakaym sana öyle bilgi vereyim
yemin törenine geldiğimizde maltepede kalmıştıkankarada okudum ama balgatta oteller çok pahalı olur canım balgat beş evlere falan yakın oralar daha ucuz
kızlarr pazartesi ne günü olsunn kiii
neyi kutlasak
yemin törenine geldiğimizde maltepede kalmıştık
beşevlerde ulaşım nasıl peki ? birde bildiğin otel varmı
aynen şöle gecio ccanım
k.k MEBS DES. komutanlığı Çankaya
askerimde dediki kızılay metrodan balgat minibüsleri varmış ona bincekmişsin tam önünden gecmiomus ama yakınında indiriyormuş
nette birliği bende tam bulamadım, içinde başka başka birlikler var destek kıta komutanlığı filanda ordaymış sanırım
edok tan yaptık girişi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?